Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

kellaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
2 Φεβ 2012
Like
1
Εσυ τι μιλας μωρη; ασε το φαν κλαμπ μου να μιλησει για μενα μωρη αρρωστη!  :birdman:

Απορω γιατι εισαι ακομη online αφου μονο με μενα ασχολουνται!  :rockon:

Θεια μου εισαι, αφου εχω θειο τον Τσεγιεν.  :grin:

τι λες μωρε μαλακα τι λες....

σε δουλευουν ολοι ρε ξευτηλα γελανε μαζι σου σε κοροιδευουνε ρε μαλακα ε μαλακα :jerking: :jerking: :jerking:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96

σε δουλευουν ολοι ρε ξευτηλα γελανε μαζι σου σε κοροιδευουνε ρε μαλακα ε μαλακα :jerking: :jerking: :jerking:

So what?  :think:

Με αγαπανε γιατι τους φτιαχνω τη μερα, αυτο μετραει.  :grin:

Εχω αυτογνωσια και το ξερεις.  :-*

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785

Λοιπόν ύπάρχουν χίλιοι δύο λόγοι, γιά τούς όποίους πολλοί άνθρωποι
έχουν ανάγκη να πιστέυουνε για νά μη χάσουν το σκοπό τής ζωής τους,
ξεφεύγοντας  άπό τα καθημερινά προβλήματά τους,
έλπίζοντας  ότι κάτι θά άλλάξει οί απόψεις τους βέβαια είναι
συνδεδεμένες μέ ένα μέρος τής άλήθειας, τό οποίο δέν μπορούν να ξεχωρίσουν,
αύτο άγαπητή μου Κέλλυ λέγεται έκφραστική άδυναμία.........

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
:tooth: ρε μην το αποπαιρνεις ετσι το παιδι...

δεν παρεξηγουμαι απο την Κελλυ, ετσι μου δειχνει την αγαπη της. :smitten:

μιλαμε για μεγαλη αγαπη η θεια, οσο πιο πολυ με βριζει, τοσο πιο πολυ με αγαπαει. :smitten::smitten::smitten:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Λοιπόν ύπάρχουν χίλιοι δύο λόγοι, γιά τούς όποίους πολλοί άνθρωποι
έχουν ανάγκη να πιστέυουνε για νά μη χάσουν το σκοπό τής ζωής τους,
ξεφεύγοντας  άπό τα καθημερινά προβλήματά τους,
έλπίζοντας  ότι κάτι θά άλλάξει οί απόψεις τους βέβαια είναι
συνδεδεμένες μέ ένα μέρος τής άλήθειας, τό οποίο δέν μπορούν να ξεχωρίσουν,
αύτο άγαπητή μου Κέλλυ λέγεται έκφραστική άδυναμία.........

Μη μου πειράζετε την Κέλλυ! Αφήστε την να εκφραστεί ελεύθερα!  :rockon:

Εγώ έτσι τη γουστάρω. :smitten:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Καλημέρα, μάλλον καλησπέρα και από μένα  :)

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
μπορω να αναλαβω και χρεη σοφερ...  :cheesy:

Αν έχεις BMW, μέσα! Προσλαμβάνεσαι!  :grin:

Θα με κατεβάσεις Φυλής απόψε το βράδυ γύρω στις 11;  :rolleyes:

bodyguard [checked]

δικηγόρος [checked]

σωφέρ [checked]

ιατρικό team=?

Ζητούνται: 1) παθολόγος (για τις ιώσεις, μην κολλήσουμε καμιά κορασίδα), 2) καρδιολόγος (έχω ευαίσθητη καρδούλα  :rolleyes:), 3) αφροδισιολόγος (ποτέ δεν ξέρεις...), 4) ψυχολόγος (μελαγχολώ εύκολα μετά το σεξ) και φυσικά 5) σεξολόγος (καλού κακού).

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
τι ξερω ρε μαλακα τι ξερω

η μαλακια σου δεν εχει ορια....εισαι αχρηστος ρε φιλε :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
μπραβο σου κοπελα μου σε παραδεχομαι,και να σου πω κατι,καλα κανεις και τους βριζεις.Ισως,λεμε ισως,σκεφτουν τη ξεφτιλα τους και σκεφτουν καποια πραγματα.Γιατι δεν υπαρχει μεγαλυτερη ξεφτιλα απ το να σε φτυνουν και συ να λες οτι βρεχει.Απο μενα  μπραβο σου

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
μπραβο σου κοπελα μου σε παραδεχομαι,και να σου πω κατι,καλα κανεις και τους βριζεις.Ισως,λεμε ισως,σκεφτουν τη ξεφτιλα τους και σκεφτουν καποια πραγματα.Γιατι δεν υπαρχει μεγαλυτερη ξεφτιλα απ το να σε φτυνουν και συ να λες οτι βρεχει.Απο μενα  μπραβο σου

Τα συγκεκριμένα παιδιά που έστειλαν σήμερα (επειδή τυχαίνει να τα έχω γνωρίσει και προσωπικά τα περισσότερα από αυτά) δε νομίζω ότι έχουνε κάποια διάθεση να με κοροϊδέψουνε, τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω με την ελάχιστη νοημοσύνη που έχω ως "σπουδαγμένο" παιδί.

Πλάκα κάνουμε εδώ πέρα, όποιος την καταλαβαίνει, καλώς, όποιος όχι, μπορεί να μη συμμετάσχει. Και η Κέλλυ πλάκα κάνει, για όποιον δεν κατάλαβε.

kellaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
2 Φεβ 2012
Like
1
Τα συγκεκριμένα παιδιά που έστειλαν σήμερα (επειδή τυχαίνει να τα έχω γνωρίσει και προσωπικά τα περισσότερα από αυτά) δε νομίζω ότι έχουνε κάποια διάθεση να με κοροϊδέψουνε, τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω με την ελάχιστη νοημοσύνη που έχω ως "σπουδαγμένο" παιδί.

Πλάκα κάνουμε εδώ πέρα, όποιος την καταλαβαίνει, καλώς, όποιος όχι, μπορεί να μη συμμετάσχει. Και η Κέλλυ πλάκα κάνει, για όποιον δεν κατάλαβε.

μπορει πρην απο καιρο να εκανα πλακα ρε φιλε αλλα εσυ δεν παιζεσε με τιποτα

εισαι σαν της κουτσομπολες κατηνες της γειτονιας ρε μαλακα...δεν ειναι ετσι τα σπουδαγμενα παιδια ρε καταλαβαιτο...γινει σωστος επιτελους μια φορα στην ζωη σου και δεν θα χασεις θα κερδισεις την εκτιμηση και τον σεβασμο των γυρο σου...

αυτα ειναι συμβουλες επειδη σε λυπαμαι γιατι χρηζεις σοβαρης ψυχηκης παρακολουθησης

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Δες το τελευταίο πμ διότι έχει γίνει παρεξήγηση...

kellaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
2 Φεβ 2012
Like
1

βριζω αυτον που το αξιζει

δεν υπαρχει περιπτωση να σκεφτει τον ξευτιλησμο του γιατι ειναι εκτως πραγματηκοτητας

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Επειδή βλέπω ότι το διαλύσαμε κάπως, χαιρετώ την εκλεκτή παρέα και ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα.  :rolleyes:

Τα φιλιά μου στα κορίτσια που δουλεύουνε, πιο πολλά στην Κελλάρα.  :-* :-* :-* :-* :-*

Τα φιλιά μου και στο Δεσποινάκι (ΜΑΣ και όχι μόνο ΜΟΥ) που θα μπει πιο μετά φαντάζομαι. :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-*

Έπεται βέβαια και συνάντηση λίαν συντόμως  :fuck2:  :knockinb: :fuck2:, οπότε δεν ανησυχώ αν θα τα πάρει ή όχι.  :grin:

Καλό μεσημέρι σε όλους  :)

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
μπορει πρην απο καιρο να εκανα πλακα ρε φιλε αλλα εσυ δεν παιζεσε με τιποτα

εισαι σαν της κουτσομπολες κατηνες της γειτονιας ρε μαλακα...δεν ειναι ετσι τα σπουδαγμενα παιδια ρε καταλαβαιτο...γινει σωστος επιτελους μια φορα στην ζωη σου και δεν θα χασεις θα κερδισεις την εκτιμηση και τον σεβασμο των γυρο σου...

αυτα ειναι συμβουλες επειδη σε λυπαμαι γιατι χρηζεις σοβαρης ψυχηκης παρακολουθησης

Δε σε καταλαβαινω, αν θες εξηγησου σε πμ.  :think:

Μπαινω μια φορα το μηνα στο φορουμ κι οταν μπαινω καθομαι πολλη ωρα και το παρακανω λιγο, οκ. Αν το εκανα καθε μερα να το καταλαβω αυτο που λες. Αλλα μια φορα που θα μπω αν πω και μια μ...κια παραπανω τι σε πειραξε;

Στο μαγαζι ερχομαι για να πηδηξω και δεν καθομαι ποτε "για παρεα" πλεον, παραμονο στα παρτυ γιατι ειχα την αισθηση οτι με θελατε για παρεα. Αν οχι, να μην ξαναερθω.

Με τα παιδια εκανα λιγη πλακιτσα αφου γουσταρανε, η οποια οπου να ναι θα ξεφουσκωσει αφου πλεον εγω εχω σταματησει να μιλαω με τη Δεσποινα στο ιντερνετ και γενικα οπως σου ειπα απλα ερχομαι πηδαω και φευγω, χωρις πολλα πολλα με καμια.

Αν νομιζεις οτι παιρνω στα σοβαρα τον τιτλο προεδρος η δεν ξερω γω τι αλλο, εισαι πολυ γελασμενη και με υποτιμας παρα πολυ. Και παραειμαι σωστος μαζι σου, εσυ δεν ξερω ποσο σωστη εισαι.

Καλη σου μερα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom