Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
ΥΓ: Ενημεωτικα εκτος ολων των αλλων χαρισματων της η Αναστασια φτειαχνει και πολυ καλο καφε................

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Εεε άμα είναι έτσι πρέπει να οργανώσουμε εμείς οι Βόρειοι εκδρομή γνωριμίας. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Aν διαβάζει και το φλιτζάνι τοτες να πάω και γω

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
ξεροχισαμε με προεδρο πιρφορον ορεστι!!!!!!μεγαλι μασ πορνοτιμι και τιτανοδεσ θιριοδεσ πορνοσιγκινισι! :cum: :cum: :cum: :cum:
θα τον παρουμε τσρκα στο μεταξι τον προεδρο  λεμεεεεε!!!! :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

Καλημερα παιδες.  :grin:

Χαιρετιζω τα αγαπητα μελη του κλαμπ του οποιου μου κανατε την τιμη να ειμαι προεδρος.  :rockon:

Πφ... ωστε θα με πατε και μεταξι ε; μονο για τσαρκα ειπαμε, οχι για  :fuck2:, να εξηγουμαστε. Μην παρεξηγηθουμε με καμια κοπελια του 104!  ;)

Επισκέπτης
Καλημερα παιδες.  :grin:

Χαιρετιζω τα αγαπητα μελη του κλαμπ του οποιου μου κανατε την τιμη να ειμαι προεδρος.  :rockon:

Πφ... ωστε θα με πατε και μεταξι ε; μονο για τσαρκα ειπαμε, οχι για  :fuck2:, να εξηγουμαστε. Μην παρεξηγηθουμε με καμια κοπελια του 104!   ;)
νε προεδραρα μου!μονο για ρομαντικι βολτα στιν πορνοντισνευλαντ!εμισ θα σε φιλαμε τιτανα μου!ι ομαδα ειναι πιο πομποδεσ πιο θιριοδεσ πιο ινοδεσ!

Επισκέπτης
ΞΕΡΟΧΙΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΜΕ ΘΙΑΑΑΑ ΚΕΛΥ :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kellaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
2 Φεβ 2012
Like
1
θα τιμοριθισ ατακτι ξεβρακοκεφαλι αμαζονα τισ εροτικισ μεθεξισ! :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :rockon: :rockon:

απο το δικο σου χερι πιτσι μου θελω τημωριαααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ελα να κανουμε πιτσι πιτσι

Επισκέπτης
:2funny:
Πιτσι σημερα κλεινω μια βδομαδα αποχης απο την πιατσα.....
ΠΡΕΠΕΙ να πορνιασουμε σημερα δεν αντεχω αλλο...  :rockon: :rockon:
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!
το εχουμε αναγκι!!!!!
μεσα στο σκ πρεπει να παμε κ σαουνα ομοσ γιατι οι πορνομιονεσ μου ειναι καταπονιμενι και θελουν πορνοχαλαροσι στα δροσερα λουτρα του μεγαλου αλεξανδρου!

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
νε προεδραρα μου!μονο για ρομαντικι βολτα στιν πορνοντισνευλαντ!εμισ θα σε φιλαμε τιτανα μου!ι ομαδα ειναι πιο πομποδεσ πιο θιριοδεσ πιο ινοδεσ!

ετσι μπραβο, ρομαντικη βολτα οπως το λες. ειμαι πολυ μονογαμικος αυτο τον καιρο αλλωστε, αντε το πολυ διγαμικος-τριγαμικος.  :grin:

ασε που στο μεταξι μπορει να κολλαγα τιποτα "γαλονια", μην κολλησω τιποτα τη γυναικαρα μου και με κυνηγαει με το τακουνι μετα!  :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom