You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
therion1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 43
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Σπερα!!!
Καλησπερα σε ολους!
καλησπέρα θεία Μπέτυ!!!
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Καλησπερα σε ολους!
Νωρις το θυμηθηκες......καλησπέρα θεία Μπέτυ!!!
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
καλημερα λιονταρακο! Καλημερα κ στις πρωινες καυλιτσες!Καλημεα στα κοριτσια, της πρωινης βαρδιας !!!
Καλημερα και στην , του 104 !!!
καλημερα λιονταρακο! Καλημερα κ στις πρωινες καυλιτσες!
Καλημερα και σε εσενα Λαγε !!!
Πρωινο σε βλεπω !!! ;) ;) ;)
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
τα καλα παιδια ξυπνανε νωρις νωρις! πως εισαι με τα...δικα σου?Καλημερα και σε εσενα Λαγε !!!
Πρωινο σε βλεπω !!! ;) ;) ;)
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Καλημέρα στα πρωινά κορίτσια , καλημέρα Λιόντο ! καλημέρα Λαγουδάκο ! καλημέρα στο παρεάκι καί καλή Καθαρά Δευτέρα !
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
εισαι σιγουρος οτι θα ναι καθαρα? Δν φτανουν τα προβληματα μας θα χει κ βαρυχειμωνια! εισαι καλα εσυ?Καλημέρα στα πρωινά κορίτσια , καλημέρα Λιόντο ! καλημέρα Λαγουδάκο ! καλημέρα στο παρεάκι καί καλή Καθαρά Δευτέρα !
Μαλλον, γιατι δεν ειμαι σιγουρος, νομιζω οτι αρχιζουμε να μπαινω σε καλο δρομο !!! ;) ;) ;)τα καλα παιδια ξυπνανε νωρις νωρις! πως εισαι με τα...δικα σου?
Καλημερα και σε εσενα, φιλτατε DON !!!Καλημέρα στα πρωινά κορίτσια , καλημέρα Λιόντο ! καλημέρα Λαγουδάκο ! καλημέρα στο παρεάκι καί καλή Καθαρά Δευτέρα !
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
μη το γρουσουζεψουμε! Να φυγει κ να μην ξαναρθει τετοια περιοδος για σενα! Παντως ειλικρινα λυπαμαι που δν εκπληρωσα την υποσχεση μου...Μαλλον, γιατι δεν ειμαι σιγουρος, νομιζω οτι αρχιζουμε να μπαινω σε καλο δρομο !!! ;) ;) ;)
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Καθαρά Δευτέρα δεν θα είναι αφού θα βρέξει αλλά θα " καθαρίσει " πάντως με το νερό ! τώρα για χαρταετό καί κούλουμα μάλλον στα σπιτάκια μας αναγκαστικά ! είμαι καλά πάντως φιλαράκο καί σ'ευχαριστώ.εισαι σιγουρος οτι θα ναι καθαρα? Δν φτανουν τα προβληματα μας θα χει κ βαρυχειμωνια! εισαι καλα εσυ?
Νωρις το θυμηθηκες......
αν σε πω οτι πλέον δεν θυμάμαι καν να κάνω αυτο το πόστ....
καλημέρα σε όλους και καλή καθαρή δευτερα...
βρε αυριο είναι η Καθαρά Δευτέρα. Σήμερα είναι Κυριακή!!!
ΝΕΦΕΛΑΚΙ
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2011
- Like
- 0
βρε αυριο είναι η Καθαρά Δευτέρα. Σήμερα είναι Κυριακή!!!
http://[URL unfurl="true"]www.coolfreeimages.net/images/sunday/sunday_02.gif[/img[/URL]]
[/quote]το ξέρω που είναι αύριο δευτερα εγώ δεν δουλεύω αύριο κατευθεία εσύ να με διορθώνεις