You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
αυτή τη Ζιζέλ κάπου την εχω ξαναδεί αλλα δεν μπορώ να θυμηθώ που!!
ΝΕΦΕΛΑΚΙ
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2011
- Like
- 0
τι κανεις αγάπη μου,, :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*αυτή τη Ζιζέλ κάπου την εχω ξαναδεί αλλα δεν μπορώ να θυμηθώ που!!
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Σαν Ελενα στο Θησεως 35 μηπως ?αυτή τη Ζιζέλ κάπου την εχω ξαναδεί αλλα δεν μπορώ να θυμηθώ που!!
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Πολυ κεφι στο χθεσινο παρτυ του Φ104.
Τα κοριτσια ντυμενες με πολυ πρωτοτυπες και sexy στολες.
Μαρινα μελισούλα με ενα κεντρι ομως που σε αφηνει στο τοπο, Κελλυ αλλωτε νοσοκομα, αλλωτε καλογρια που κολλάζει, Η Σαμανθα βαμπιρ και η Aμαντα ενα σωρο που πλεον δεν θυμαμαι, μιας και αλλαζε καθε τοσο. Το αγγελάκι παντως με τα λεφτα φτερα ηταν χαρακτηριστικό και θυμησε πολλα στο κομμουνι.
Η Αναστασια σε ρολο υποδοχης σερβιτορας ,μας "μεθυσε" οχι μονο με τα ποτα της , αλλα και με το διαφανες φορεμα της.
Η Μπετυ, η Δεσποινα και η Ζιζελ που στελεχωναν την τριτη βαρδια, ενταχτηκαν γρηγορα στο κεφι της παρεας, με τις κοπελες της δευτερης βαρδιας να κανουν λιγο υπερωρια.......
Πολυς κοσμος, αλλοι ντυμενοι, αλλοι οχι, πολυ κεφι, με τον Paras να παιρνει το βραβειο καλυτερης στολης σαν Βουδας.
Αρκετα μελη παροντες οπως Biker, px75, Μαθιου, zidane68, Taftaar,o Orestis που εφυγε σχετικα νωρις. και ο υποφαινμενος.
Ο Speed φυσικα ηλθε στο τελος.
Αφιξη pitsilisti, bmwpower και αλλων εκλεκτων πόρνων για να γινει ενα "παντρεμα" μπουρδελιαρηδων με στουντιακηδες με πλακιτσα με την Κελλυ μεσα σε πολυ καλο κλίμα, μιας και ολοι εχουμε το ιδιο "μικροβιο"
Και του χρονου να ειμαστε ολοι καλα.
Τα κοριτσια ντυμενες με πολυ πρωτοτυπες και sexy στολες.
Μαρινα μελισούλα με ενα κεντρι ομως που σε αφηνει στο τοπο, Κελλυ αλλωτε νοσοκομα, αλλωτε καλογρια που κολλάζει, Η Σαμανθα βαμπιρ και η Aμαντα ενα σωρο που πλεον δεν θυμαμαι, μιας και αλλαζε καθε τοσο. Το αγγελάκι παντως με τα λεφτα φτερα ηταν χαρακτηριστικό και θυμησε πολλα στο κομμουνι.
Η Αναστασια σε ρολο υποδοχης σερβιτορας ,μας "μεθυσε" οχι μονο με τα ποτα της , αλλα και με το διαφανες φορεμα της.
Η Μπετυ, η Δεσποινα και η Ζιζελ που στελεχωναν την τριτη βαρδια, ενταχτηκαν γρηγορα στο κεφι της παρεας, με τις κοπελες της δευτερης βαρδιας να κανουν λιγο υπερωρια.......
Πολυς κοσμος, αλλοι ντυμενοι, αλλοι οχι, πολυ κεφι, με τον Paras να παιρνει το βραβειο καλυτερης στολης σαν Βουδας.
Αρκετα μελη παροντες οπως Biker, px75, Μαθιου, zidane68, Taftaar,o Orestis που εφυγε σχετικα νωρις. και ο υποφαινμενος.
Ο Speed φυσικα ηλθε στο τελος.
Αφιξη pitsilisti, bmwpower και αλλων εκλεκτων πόρνων για να γινει ενα "παντρεμα" μπουρδελιαρηδων με στουντιακηδες με πλακιτσα με την Κελλυ μεσα σε πολυ καλο κλίμα, μιας και ολοι εχουμε το ιδιο "μικροβιο"
Και του χρονου να ειμαστε ολοι καλα.
τι κανεις αγάπη μου,, :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Σαν Ελενα στο Θησεως 35 μηπως ?
δεν εχω παει ποτέ εκει. Κάπου αλλου την εχω δει όμως...
anastasiaHOT
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2011
- Like
- 0
kalispera... ;) ;) ;) :-* :-* :-* :-*
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
για σενα μονο 100ευρω φιλικη τιμη!Γειά στο μαγαζί.
Θέλω να περάσω μια βόλτα απο εκεί, αλλά έχω μια απορία.
Η αγαπουλιασή είναι έξτρα;
Πόσο είναι η χρέωση +10;
για σενα μονο 100ευρω φιλικη τιμη!
όχι ρε δωρεαν, προσφορά γνωριμίας.
ωραία τρομπάρεις.για σενα μονο 100ευρω φιλικη τιμη!
anastasiaHOT
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2011
- Like
- 0
καλησπερα ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
εσυ τρομπαρεις μου φαινεται...ωραία τρομπάρεις.
Επισκέπτης
Αγαπούλα...
Πούλα.
πουλα εσύ κανενα ακινητο μπας και μαζέψετε χρήμα να κάνετε εκλογές από τη βάση!
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
σιγα μην ξοδευα 90000.... ;)Αγαπούλα...
Πούλα.