lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
come μαζι μου να τη βρεις, θα περασουμε together, η αναμνηση απο το λαγο, θα σου μεινει για forever...και εγω το ιδιο.....
come μαζι μου να τη βρεις, θα περασουμε together, η αναμνηση απο το λαγο, θα σου μεινει για forever...και εγω το ιδιο.....
ε 2 ειναι ρεκαι τα αλλα 2 ειναι δικα σου
μονο 2 σου εχουν στειλει δηλαδη ? τι ντιβα εισαι?
ε 2 ειναι ρε
οχι 60 σαν τον καμενο τον αλλον
ε 2 ειναι ρε
οχι 60 σαν τον καμενο τον αλλον
εμαθε και η καλτσα το copy paste μην βγαλω στην φορα τα δικα σου οπως και το ηχητικο μηνυμα που με λες [size=50pt]ΑΦΕΝΤΗ [/size]δεν νομιζω να θες να τα κανω κοπι-πειστ???
εμαθε και η καλτσα το copy paste μην βγαλω στην φορα τα δικα σου οπως και το ηχητικο μηνυμα που με λες [size=50pt]ΑΦΕΝΤΗ [/size]
απο τα αρχιδια σε κραταω γυναικαεσυ απλα μπλοφαρεις....δεν εχεις τιποτα στην κατοχη σου....ενω εγω εχω κρυμενα χαρτι και ντοκουμεντα
εσυ απλα μπλοφαρεις....δεν εχεις τιποτα στην κατοχη σου....ενω εγω εχω κρυμενα χαρτι και ντοκουμεντα
μαρουλι την πηγαμηπως μας ετσουξε λιγο???????
εμενα μαρουλι?τσιγκολελετα...........................
μαρουλι την τσιγκολελετα..........
μαρουλι την πηγα
ελα κ ανεβαινει η τηλεθεαση σιγα σιγα....θελω αποδειξεις για οσα λετε...εσυ απλα μπλοφαρεις....δεν εχεις τιποτα στην κατοχη σου....ενω εγω εχω κρυμενα χαρτι και ντοκουμεντα
καταλαβα τι εγινε και αναθεωρησες την γνωμη σουμαρουλι ΣΕ πηγε..................
εμενα μαρουλι?
τι λε ρε.. στα ονειρα σου
καταλαβα τι εγινε και αναθεωρησες την γνωμη σου
δεν μου λες..οχι μονο στα ονειρα μου...............
ελα κ ανεβαινει η τηλεθεαση σιγα σιγα....θελω αποδειξεις για οσα λετε...
μονη σου το βαρεσες το κεφαλι στον τοιχο?οχι δεν καταλαβες απλα εκανα λαθος παραθεση..............