stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
εγω ειμαι τσινγκολελετα, αυτουνου θα του ταιριαζει ο τιτλος βιολετα[move] [/move]
εγω ειμαι τσινγκολελετα, αυτουνου θα του ταιριαζει ο τιτλος βιολετα[move] [/move]
τα συγχαρητήρια και απο εμενα >
δεν με ριχνεις με αυταμερσι μον αμουρ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
τα συγχαρητήρια και απο εμενα >
κι απο μένα , με απόλυτη ειλικρινεια , δεν απανταει κανεις το βουλωσαν ολοι , παντελονατο σχολιο και ας μην εχει αρχιδια η πιο πολλοι αντρες μπροστα της τα εχουν μονο για διακοσμητικα
δεν με ριχνεις με αυτα
ειδες κελλακυ με παιρνει στο ψηλο μεχρι και η τσιγκλελετα με αυτα που λεςεγω ειμαι τσινγκολελετα, αυτουνου θα του ταιριαζει ο τιτλος βιολετα
ε τι να κανω....να ποσταρω το μουνι μου?
ακριβως ;)ε τι να κανω....να δηλωσω υποταγη σε σενα?
εγω ειμαι τσινγκολελετα, αυτουνου θα του ταιριαζει ο τιτλος βιολετα
οταν δεις το νταιλικη και το ντιβα προφιλ μου οταν θα καθεσαι στον καναπε του 104 να δω ποιος θα ειναι η τσινγκολελετα μετα...ειδες κελλακυ με παιρνει στο ψηλο μεχρι και η τσιγκλελετα με αυτα που λες
ακριβως ;)
σαμαρινα εγω , μαρινος η αλληεβγαλε η σαμαρινα γλωσσα?
ειδες κελλακυ με παιρνει στο ψηλο μεχρι και η τσιγκλελετα με αυτα που λες
σαμαρινα εγω , μαρινος η αλλη
και καλη μαλιστα παω για σιτυ τουρδειξε μου τον φιλο σου να σου πω ποιος εισα
δυστυχως ομως ο ταρτουφος δεν ειναι φιλος σου....ειναι δικος μου, για αυτο ειναι πουτανα
δειξε μου τον φιλο σου να σου πω ποιος εισα
δυστυχως ομως ο ταρτουφος δεν ειναι φιλος σου....ειναι δικος μου, για αυτο ειναι πουτανα
και καλη μαλιστα παω μεταξουργιο
για την μαρινα λεω ρε ηλιθιε ανθρωπε που την λες μαρινοδειξε μου τον φιλο σου να σου πω ποιος εισα
καθε μερα δεινουμε παρασταση μην μας χανεις[move] [/move]