Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 82 άτομα (0 μέλη και 82 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Λοιπόν ξέρετε οτι σας αγαπώ αλλα θα σας πικράνω λίγο σήμερα.  :'( Οχι δεν εγινε κάτι αλλα διαβάζοντας την πρόσφατη κριτική για την Κέλλυ και περισσότερο για την Δέσποινα, μου δίνεται η εντύπωση οτι εχουν ενα point μερικοί που κατηγορούν όλους εμάς που γράφουμε μιας και σχεδόν κάθε αρνητική κριτική όντως αντιμετωπίζεται κάπως άσχημα απο τον κόσμο που γραφει εδώ με αποτέλεσμα να δημιουργεί αρνητικό κλίμα καμια φορά για τις κοπέλες μιας και δείχνει την εικόνα ενός στούντιο που δεν δεχεται αρνητική κριτική κατι που φυσικά δεν ισχύει και η Αντζελα το εχει αποδείξει.  :s&m_3:

Φυσικά δεν λεω οτι δεν μπορούμε να σχολιάσουμε (αυτό έλειπε) αλλα υπάρχει διαφορά απο το να εκφράσει κάποιος μια αντίθετη άποψη σε μια κριτική με την οποία δεν συμφωνεί με το να προσπαθεί να βγάλει άκυρο αυτόν που την κάνει. Αλλωστε τρία σχεδόν χρόνια εδώ μεσα η Μπου-Μπου εχει δείξει οτι είναι πολύ περισσότερο ικανή απο όλους εμας να υπερασπίσει τα συμφαίροντα του στούντιο είτε με το να βάζει στην θέση τους άτομα που γράφουν ανακρίβειες και κακεντρέχειες, είτε με το να "στρώνει" διάφορες κοπέλες που νομίζουν οτι θα βγάλουν ευκολα και γρήγορα χρήματα εις βάρος των πελατών και του στούντιο.  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

λοιπον αυτα τα λίγα είχα να πώ σε ενα απο τα ακόμα πιο λίγα σοβαρά πόστ μου!  :rockon: :rockon: :rockon: (για να μήν παρεξηγιόμαστε προφανώς ισχύουν και για μένα).

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
74
Πόντοι
1
Και μια και άνοιξε το θεμα να πω κι εγω ενα μεγαλο ευχαριστώ σε όσους σχολίασαν και έβγαλαν άκυρη την κριτική μου επειδή ίσως να είχα καλή αντιμετώπηση επειδή είμαι κοινωικός απο το σαϊτ με τα κορίτσα. Να πω ευχαριστώ για τη ζήλεια και για την κακία που μου έβγαλαν γιατί αφενός ένιωσα ότι πράγματι κάτι είχα καταφέρει και αφετέρπου η Αμάντα παρεξηγήθηκε οπότε θα κάνω οικονομία στο πορτοφόλι ου απο εδω και στο εξής. ¨Οσο καιρό τα λέμε απο εδω δεν έχω προσβάλλει και δεν έχω πειράξει κανε΄ναν και όποτε διαφωνω με κάποιον το κάνω πολιτισμένα και σέβομαι την αποψη τους και στο τέλος πάντα δειχνω ότι δε κρατάω κακία σε κανέναν και τον πειράζω λίγο γαι να σπάσει ο πα΄γος. Ευχαριστώ λοιπόν που μου το ανταπόδωσαν κάποιοι έτσι και πλέον μπορούνε να ηρεμήσουν αφού τις υπηρσίες που δε μπρούσαν να έχουν αυτοί επειδή δεν είχζαν τρόπους όπως έχω εγώ πλεόν δε θα τις έχω ούτε εγώ και μάλλον δεν θα ξαναπάω στο στουντιάκι όσο και η Άντζελα το αξίζει για τη δουλεια της όπως και τα κορίτσια ακόμη και η υπηρείσα και η καθαρίστρια. Ευχαριστώ και παλι

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
δεν κατάλαβα τι εγινε;

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
α τώρα καταλαβα. Ε και τι εγινε. Ολοι εχουν δικαίωμα άποψης και γνώμης, μάθε να ζείς με αυτο. Δεν είναι λόγος να χαλάς την ζαχαρένια σου. Απο 'κεί και ύστερα για αυτο που λες με την Αμάντα δεν ξερω τι παίζει (και δεν είναι δουλεία μου αλλωστε) αλλα πιστευω οτι αν μιλήσετε θα το λύσεις το πρόβλημα.

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
διαβασε την τελευταια κριτικη μου με Αμαντα και τα σχολια . Ουτε εγω καταλαβα απο που μου ηρθε
ε καλα βρε συ ολοι εχουν ακουσει εδω μεσα τα παντα μην το παιρνεις ετσι κατακαρδα  :grin: μαθε να ζεις με αυτα  ;)

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
74
Πόντοι
1
α τώρα καταλαβα. Ε και τι εγινε. Ολοι εχουν δικαίωμα άποψης και γνώμης, μάθε να ζείς με αυτο. Δεν είναι λόγος να χαλάς την ζαχαρένια σου. Απο 'κεί και ύστερα για αυτο που λες με την Αμάντα δεν ξερω τι παίζει (και δεν είναι δουλεία μου αλλωστε) αλλα πιστευω οτι αν μιλήσετε θα το λύσεις το πρόβλημα.
είναι διαφορετικο να λες η γνωμη σου απο το να προσπαθεις απο ζηλεια να στερησεις στον αλλον αυτο που δεν εχεις, αν το εκαναν μπροστα μου θα μαζευαν τα μουτρα τους. Δεν εχει σημασια παντως γιατι δε προκειται να ξαναπαω επρεπε και στο στουντιο τα κοριτσια να ειναι ετοιμες για τετοιες συμπεριφορες , τελος παντων εκτεθηκα , το πηρανε στραβα , ολα καλα συνεχιζουμε

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Καλησπερα και καληνυχτα σε ολους και ολες !!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom