KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
Να φωναξω τον ουμαναχολικ ???
οχι ευχαριστω
Να φωναξω τον ουμαναχολικ ???
οι βλάχοι, οπως λαχειειδες εσενα σε εχει μεσα στα μελια εμενα μου ριχνει πυραυλοκινητη παντοφλα
ειδες εσενα σε εχει μεσα στα μελια εμενα μου ριχνει πυραυλοκινητη παντοφλα
ετσι ειναι ολο γλυκες πρωτα και ερχεται η ρουκετα μετα
διαβασε την τελευταια κριτικη μου με Αμαντα και τα σχολια . Ουτε εγω καταλαβα απο που μου ηρθεδεν κατάλαβα τι εγινε;
ε καλα βρε συ ολοι εχουν ακουσει εδω μεσα τα παντα μην το παιρνεις ετσι κατακαρδα μαθε να ζεις με αυτα ;)διαβασε την τελευταια κριτικη μου με Αμαντα και τα σχολια . Ουτε εγω καταλαβα απο που μου ηρθε
είναι διαφορετικο να λες η γνωμη σου απο το να προσπαθεις απο ζηλεια να στερησεις στον αλλον αυτο που δεν εχεις, αν το εκαναν μπροστα μου θα μαζευαν τα μουτρα τους. Δεν εχει σημασια παντως γιατι δε προκειται να ξαναπαω επρεπε και στο στουντιο τα κοριτσια να ειναι ετοιμες για τετοιες συμπεριφορες , τελος παντων εκτεθηκα , το πηρανε στραβα , ολα καλα συνεχιζουμεα τώρα καταλαβα. Ε και τι εγινε. Ολοι εχουν δικαίωμα άποψης και γνώμης, μάθε να ζείς με αυτο. Δεν είναι λόγος να χαλάς την ζαχαρένια σου. Απο 'κεί και ύστερα για αυτο που λες με την Αμάντα δεν ξερω τι παίζει (και δεν είναι δουλεία μου αλλωστε) αλλα πιστευω οτι αν μιλήσετε θα το λύσεις το πρόβλημα.
διαβασε την τελευταια κριτικη μου με Αμαντα και τα σχολια . Ουτε εγω καταλαβα απο που μου ηρθε
εγω ολοκληρος θα με φας εδω ή θα με παρεις για το σπιτι?τι εχουμε εδω
εγω ολοκληρος θα με φας εδω ή θα με παρεις για το σπιτι?
Καλησπερα και καληνυχτα σε ολους και ολες !!!
τα γυαλια γιατι τα φοραμε βραδιατικα?πακετο