Καλησπέρα αγάπη μου εγώ δεν ηπα το αντίθετο αυτό που λες ηπα και εγώ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το ξερω αλλα μου αρέσει να σε μαλώνω.
![Έρχεται ροπαλιά :knuppel: :knuppel:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/knuppel2.gif)
![Έρχεται ροπαλιά :knuppel: :knuppel:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/knuppel2.gif)
![Kissass :kissass: :kissass:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/kissass.gif)
![Kissass :kissass: :kissass:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/kissass.gif)
![Kissass2 :kissass2: :kissass2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/kissass2.gif)
![Kissass2 :kissass2: :kissass2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/kissass2.gif)
Καλησπέρα αγάπη μου εγώ δεν ηπα το αντίθετο αυτό που λες ηπα και εγώ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πολλα καλα λογια μου λεςTaftaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar......
Νικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο μου........
σε αγαπωωωωωωωωωωωωωωωωωω.......
καλησπερα αγορακι μου :-* :-* :-*
ειμαι ενας βλαχος χαζος που λατρευω την θεα κελλυυυυυυυυυυυυυυυυυ καλησπερα![]()
ααααχχχχχ.....εσυ και η μιση αθηνα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
η άλλη μιση είναι γκέυ;
![]()
ελατι καθεσαι
καβαλατο
![]()
το καλαμι ρωτα ....και να φανταστω οτι η Καβαλα ειναι πολη που σου αρεσει πιο πολυ...θα περασω καλα αμα το καβαλισω?![]()
Εδω ειμαστε δεσποινις Δεσποινα.μα που ειστε ολοι?????![]()
Σιγα τη μεγαλουπολη...!!!!
Αφου τωρα συνδεθηκες μωρο μου. ;)μπα???
Όχι ... οι γυναίκες τους !![]()
![]()
![]()
![]()
η άλλη μιση είναι γκέυ;
συγγνωμη μωρο μου που δεν σου εγραψα εσενα πρωτη....αφου εισαι η πρωτη....δεν θα ξαναγινει σου το ορκιζομαι....μονο εσενα αγαπαω....εισαι εισαι η γυναικα της ζωης μου :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ΜΟΥ !!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
ετσι μπραβο αντρακλα μου
Εδω ειμαστε δεσποινις Δεσποινα.
;) ;) ;) ;) ;)
Όχι ... οι γυναίκες τους !