lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
να ρθω να πεταξω κανενα ξυλο μεσα?εχω αναψη το τζακι μου
να ρθω να πεταξω κανενα ξυλο μεσα?εχω αναψη το τζακι μου
καλημερα ζιζου!Καλημέρα στα κορίτσια που δουλευουν τωρα....
Ελένη δεν έχουμε γνωριστεί...ωστόσο θα ήθελα να σου πώ.....Το πεπρωμένο δεν είναι θέμα τύχης, αλλά θέμα επιλογής. Δεν είναι κάτι που πρέπει να περιμένουμε, αλλά κάτι που πρέπει να πετύχουμε.
Εύχομαι κάθε επιτυχία σε ότι και αν κάνεις....κ το τραγούδι που ακολουθεί στο αφιερώνω.
<iframe width="420" height="315" src="" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
καλημερα τσεγιεν! Πρωινος σημερα ε?
Καλημερα, καλημεραΚαλημέρα φίλε CHEYENNE....
καυλημερα αγαπηΚαλημέρα στα κορίτσια που δουλευουν τωρα....
Ελένη δεν έχουμε γνωριστεί...ωστόσο θα ήθελα να σου πώ.....Το πεπρωμένο δεν είναι θέμα τύχης, αλλά θέμα επιλογής. Δεν είναι κάτι που πρέπει να περιμένουμε, αλλά κάτι που πρέπει να πετύχουμε.
Εύχομαι κάθε επιτυχία σε ότι και αν κάνεις....κ το τραγούδι που ακολουθεί στο αφιερώνω.
<iframe width="420" height="315" src="" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναινα ρθω να πεταξω κανενα ξυλο μεσα?
Καλημερα λαγέ,στο τζάκι ρίξε και καν καρότο...καλημερα ζιζου!
Δεν είχαμε αμφιβολίες για αυτό... ΚΑΛΗΜΕΡΑ ;)καυλημερα ειμαι γιναικααααααααααααααααααααααααα
Να προσεξεται μονο μην πεταχτει κανα καρβουνο και σας καψει......ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι
ειμαι πουτανααααααααΔεν είχαμε αμφιβολίες για αυτό... ΚΑΛΗΜΕΡΑ ;)
καυλημερααααααακαλημερα αμαντα!
ειμαι πουταναααααααα
καυλημερα...... (ακου πλακα πιγα στι πιπι και ηχε κλεισει το τηλ δεν την ειδα)[move][size=15pt]Goooood[/size] [size=25pt]Morning !!!![/size] :-* :-* :-* :-*[/move]