Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (0 μέλη και 49 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Μα πόσο αφελείς άνθρωποι υπάρχουν...! Πόσο πια?! Ξέρω, θα μου πείτε τώρα ότι είναι πλάκα. Έχουμε λιώσει απ'το γέλιο, τι να σας πω...Γιατί δεν στέλνετε πριβέ τα μηνύματα αυτά αφού δεν αφορούν το στούντιο και κάθετε και γεμίζετε αμέτρητες σελίδες με smileys, παραθέσεις, γελάκια, καρδούλες, κλπ?
Ωπα ρε συ μεγαλε !!!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
παλι τα ιδια...

αλλα και αυτο το ΣΔΟΕ των στουντιο ευκαιρεια δεν χανει ομως  :2funny: :2funny:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
καλο μεσημερι σε ολους.......

παω βολτα τωρα φιλιααααααααααααααααααααααααααααα.................. :-* :-* :-*

να καλη ωρα isiderate, αυτο που λεγαμε... αλλος θα κερασει, αλλος θα τη φχαριστηθει σημερα που δε δουλευει...  :grin:

γαμωτο τωρα φευγεις δεσποινα που μπηκα; καλα...  :headbang: :headbang: :headbang:

καλα να περασεις και θα τα πουμε το βραδακι αμα ειναι... :)

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Ναι, μην πει άνθρωπος κάτι διαφορετικό! Φρικάρετε! Το μόνο ΣΔΟΕ που χρειάζεται εδώ, είναι ΣΔΟΕ Γραμματικής και Ελληνικής γλώσσας. Και το 'χω ξαναπεί: Αφού δεν θέλετε "ξένα" σχόλια ή ό,τι άλλο, γιατί δεν το κάνετε private το forum? Τι να κάνω...δεν μπορώ να αντισταθώ! Είναι τόσο κραυγαλέα μερικές φορές αυτά που γράφονται, που δεν γίνεται να μην σχολιάσεις! Νομίζετε ότι θα βγάλετε γκόμενες τις κοπέλες του στούντιο επειδή σας "παραμυθιάζουν" με την καλή έννοια? Ή νομίζετε ότι είστε οι ανυπέρβλητοι εραστές που τις έχετε αφήσει άφωνες?! χαχαχα...Πρέπει να ρίχνουν τρελό γέλιο πάντως τα κορίτσια! Καλά κάνουν! Τους βγάζω το καπέλο! Ειλικρινά!

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Μα πόσο αφελείς άνθρωποι υπάρχουν...! Πόσο πια?! Ξέρω, θα μου πείτε τώρα ότι είναι πλάκα. Έχουμε λιώσει απ'το γέλιο, τι να σας πω...Γιατί δεν στέλνετε πριβέ τα μηνύματα αυτά αφού δεν αφορούν το στούντιο και κάθετε και γεμίζετε αμέτρητες σελίδες με smileys, παραθέσεις, γελάκια, καρδούλες, κλπ?

1. για να διαπιστώσεις το μέγεθος  της "πλάκας" μία περιήγηση σε αυτές τις σελίδες την έκανες.
2. ένας σίγουρος τρόπος για να σε βρει κάποιος είναι αυτό το θρέντ, όλο δεν σου αρέσει αλλά όλο εδώ είσαι (δικαίωμα σου).
3. η ζωή εδώ είναι απλή, εγώ αυτό κάνω αλλά δεν στο λέω ως συμβουλή,  σου αρέσει διαβάζεις, δεν σου αρέσει δεν διαβάζεις και μπορείς μάλιστα να απέχεις ή προσπαθείς να δείξεις τον ορθό δρόμο;
4. αν όλοι αυτοί παραδεχτούν (και εγώ μαζί) πως είναι πολύ αλλά ΠΟΛΥ αφελείς θα είσαι καλύτερα; μετά χωρίς βάρβαρους αφελείς τι θα κάνεις;

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
1. για να διαπιστώσεις το μέγεθος  της "πλάκας" μία περιήγηση σε αυτές τις σελίδες την έκανες.
2. ένας σίγουρος τρόπος για να σε βρει κάποιος είναι αυτό το θρέντ, όλο δεν σου αρέσει αλλά όλο εδώ είσαι (δικαίωμα σου).
3. η ζωή εδώ είναι απλή, εγώ αυτό κάνω αλλά δεν στο λέω ως συμβουλή,  σου αρέσει διαβάζεις, δεν σου αρέσει δεν διαβάζεις και μπορείς μάλιστα να απέχεις ή προσπαθείς να δείξεις τον ορθό δρόμο;
4. αν όλοι αυτοί παραδεχτούν (και εγώ μαζί) πως είναι πολύ αλλά ΠΟΛΥ αφελείς θα είσαι καλύτερα; μετά χωρίς βάρβαρους αφελείς τι θα κάνεις;
Θα τραβαει συνεχως  :jerking: :jerking: :jerking: !!!

Λες να το χαλασει ???

Μπα, ΔΕΝ το νομιζω !!!

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Την θερμη μου, καλησπερα !!!

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
74
Πόντοι
1
Νομίζω πως πάλι άκουσα τον ίδιο    θόρυβο. Τι έφαγα ρε γμτ?

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
1. Μα κι εγώ για ψυχαγωγία μπαίνω, δεν σας κατηγόρησα.Απλά κανά χαζοσχόλιο κάνω πού και πού.
2. Δεν είπα ότι δεν μου αρέσει, αλλιώς δεν θα έμπαινα.
3. Δεν είναι έτσι φίλε. Εγώ θα ΄λεγα: Θες να γράψεις κάτι, το γράφεις.Δεν θες, δεν το γράφεις.
4. Όχι, ξέρω ότι εν μέρει παίζει η αφέλεια.Δεν θα νιώσω καλύτερα αν παραδεχτείτε τους αφελείς. Θα νιώσω καλύτερα αν δεν "επιτίθεστε" σε όποιον γράφει κάτι διαφορετικό από αυτό που "πρέπει".

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
74
Πόντοι
1
1. Μα κι εγώ για ψυχαγωγία μπαίνω, δεν σας κατηγόρησα.Απλά κανά χαζοσχόλιο κάνω πού και πού.
3. Δεν είναι έτσι φίλε. Εγώ θα ΄λεγα: Θες να γράψεις κάτι, το γράφεις.Δεν θες, δεν το γράφεις.
4. Όχι, ξέρω ότι εν μέρει παίζει η αφέλεια.Δεν θα νιώσω καλύτερα αν παραδεχτείτε τους αφελείς. Θα νιώσω καλύτερα αν δεν "επιτίθεστε" σε όποιον γράφει κάτι διαφορετικό από αυτό που "πρέπει".
3 φορά που άκουσα τον ίδιο θόρυβο μέσα σε 5 λεπτά. Τελικά δεν είναι αέρια αλλά κάποιο ανεξήγητο μυστήριο

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96

εσυ επιτιθεσαι οποτε μπαινεις, μαλλον δεν το εχεις καταλαβει...

το ποιοι ειναι αφελεις και ποιοι δεν ειναι, δεν μπορεις να το κρινεις εσυ μπαινοντας εδω μεσα μια στο τοσο. οι περισσοτεροι εδω μεσα ειναι μεγαλοι ανθρωποι, βαζουνε τα ορια τους, οπως τα ορια τους βαζουνε και τα κοριτσια...

οποιος παραμυθιαζεται, προβλημα του. ειμαι σιγουρος οτι αν ηξερες τα κοριτσια απο κοντα, θα ηξερες οτι καμια δεν εχει διαθεση να παραμυθιασει, με την κακη εννοια, παραμονο να κανει λιγη πλακα, στο βαθμο που και ο πελατης της ειναι αρκετα ωριμος να αντιλαμβανεται τα ορια...

καλο σου απογευμα

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66

5. αυτό που έγραψα (χρησιμοποιείς δεύτερο πληθυντικό) το εξέλαβες ως επίθεση; σύνδρομο καταδίωξης; κρίμα (χωρίς ειρωνεία) γιατί το ξέρεις πως μια εκτίμηση σου την έχω. μόνο διαπιστώσεις έκανα που ακόμη και εσύ θα συμφωνήσεις.
και επειδή βαριέμαι φεύγω, το πεδίο από μένα δικό σου για ότι θες.
γεια!

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
74
Πόντοι
1
εσυ επιτιθεσαι οποτε μπαινεις, μαλλον δεν το εχεις καταλαβει...

το ποιοι ειναι αφελεις και ποιοι δεν ειναι, δεν μπορεις να το κρινεις εσυ μπαινοντας εδω μεσα μια στο τοσο. οι περισσοτεροι εδω μεσα ειναι μεγαλοι ανθρωποι, βαζουνε τα ορια τους, οπως τα ορια τους βαζουνε και τα κοριτσια...

οποιος παραμυθιαζεται, προβλημα του. ειμαι σιγουρος οτι αν ηξερες τα κοριτσια απο κοντα, θα ηξερες οτι καμια δεν εχει διαθεση να παραμυθιασει, με την κακη εννοια, παραμονο να κανει λιγη πλακα, στο βαθμο που και ο πελατης της ειναι αρκετα ωριμος να αντιλαμβανεται τα ορια...

καλο σου απογευμα
ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ!!!!!

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Το να λέει κάποιος μία άποψη, δεν είναι επίθεση. Ούτε έβρισα κανέναν ποτέ, ούτε τον είπα μαλάκα, ούτε τίποτα. Αν η υπεύθυνη του οίκου δεν θέλει να ξαναγράψω στο φόρουμ που αφορά τον οίκο ανοχής της, ας μου το γράψει και δεν θα ξαναενοχλήσω. Καλή συνέχεια...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom