DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Καλημέρα στα κορίτσια της πρωινής βάρδιας , καλημέρα καί στην παρέα μας !
Καλημερα και απο εμενα, στον DON και στην πρωινη βαρδια !!!Καλημέρα στα κορίτσια της πρωινής βάρδιας , καλημέρα καί στην παρέα μας !
καλημερα ελενακι, καλως ηρθες κ παλι στην παρεα μας! Περασες καλα?καλημέρα και από μένα μετά από τόσες μέρες που έλειπα και πάλι είμαι εδώ στην παρέα μας :-* :-* :-* :-* :-* :-*![]()
στα αρχιδια σου ο ροκαβλον. Τα σεβη μουΤι λες καλέ; Και να με λένε μετά ο Ροκαβλόν και ο γελωτοποιός προμότορα;
![]()
Τι λες καλέ; Και να με λένε μετά ο Ροκαβλόν και ο γελωτοποιός προμότορα;
![]()
καλημερα μικρη πονηρη γατα! Εισαι καλα?kalimera se olous :-* :-* :-*
καλημερα μικρη πονηρη γατα! Εισαι καλα?
πολυ κρυο σημερα! Κ βροχη. Χαλια ειναι εξω.ne efharisto ;)
Ahlan Wa Sahlan Eleni ! Καλώς όρισες Ελένη ( ελπίζω να το είπα καλά στα αιγυπτιακά ! )καλημέρα και από μένα μετά από τόσες μέρες που έλειπα και πάλι είμαι εδώ στην παρέα μας :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Τότε επέστρεψε γρήγορα στο λαγούμι διαφορετικά βούρ σ'ένα μέρος που έχει θαλπωρή ! Καλημέρα Λαγουδάκο !πολυ κρυο σημερα! Κ βροχη. Χαλια ειναι εξω.
Καλημερα...η Ελενη ειναι οντως μια αξιολογη εργαζομενη!!Η συνάντηση αγαπητέ παντρόν ήταν άψογη, όπως πάντα. Η χημεία μου με την Ελένη είναι ίσως η καλύτερη που έχω με κοπέλα, επομένως η άποψη μου είναι εξόχως υποκειμενική.
Η ουσία είναι πάντως ότι έφυγα ζαλισμένος από την ένταση της συνεύρεσης, καθώς ο ένας μήνας απουσίας της συνέτεινε στην αύξηση της επιθυμίας.
![]()
επειδη το μερος με τη θαλπωρη μου πεφτει λιγο μακρια και λογω βροχης θα χει κ κινηση με βλεπω για...βουρ στο λαγουμι μουΤότε επέστρεψε γρήγορα στο λαγούμι διαφορετικά βούρ σ'ένα μέρος που έχει θαλπωρή ! Καλημέρα Λαγουδάκο !
Η συνάντηση αγαπητέ παντρόν ήταν άψογη, όπως πάντα. Η χημεία μου με την Ελένη είναι ίσως η καλύτερη που έχω με κοπέλα, επομένως η άποψη μου είναι εξόχως υποκειμενική.
Η ουσία είναι πάντως ότι έφυγα ζαλισμένος από την ένταση της συνεύρεσης, καθώς ο ένας μήνας απουσίας της συνέτεινε στην αύξηση της επιθυμίας.
![]()