lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
ελληνες ενωμενοι ποτε νικημενοι!urgent p.m. !!
ελληνες ενωμενοι ποτε νικημενοι!urgent p.m. !!
Ψόφια πράματα......................................
Μα τι είναι αυτά ?
Που πήγαν οι ειλικρινείς και άδολοι φίλοι που κόπτονται για την έγκυρη ενημέρωση?
Εδώ υφιστάμεθα βασανισμούς από το σαιτ και δεν παρουσιάζεται κανείς!
Καλημερα στους φιλους μου !!!
Τι εγινε, μονοβαρδιες εχει το studio ???Καλημέρα συντροφάκο .......
Τι εγινε, μονοβαρδιες εχει το studio ???
Ξερεις τιποτα ???
Εμ τι κανουμε, αστεια ???Σοβαρά ??
Καλημέρα παίδες ! το σάιτ τα έχει παίξει καί δείχνει άλλα αντί άλλων .γιατι εχουν καταστραφει ολα τα back up του δεκεμβριου και το σαιτ τρεχει με νοεμβρη
Παρε τηλεφωνο, για περισσοτερες πληροφοριες !!! ;)Καλημέρα παίδες ! το σάιτ τα έχει παίξει καί δείχνει άλλα αντί άλλων .
καλημερα στο παρεακι! Για τις βαρδιες προς το παρον οπως τα αναγραφει στο θρεντ η αντζελα!Παρε τηλεφωνο, για περισσοτερες πληροφοριες !!! ;)
ΩΩΩΩΩΩ, την πολυ καλημερα μου στο φιλτατο, Λαγο !!!καλημερα στο παρεακι! Για τις βαρδιες προς το παρον οπως τα αναγραφει στο θρεντ η αντζελα!
καλημερα λιονταρακο, εισαι καλα, πως περασες τις γιορτες?ΩΩΩΩΩΩ, την πολυ καλημερα μου στο φιλτατο, Λαγο !!!
Άχ πότε άραγε ούλες αυτές θα είναι μαζί σε μια βάρδια !
μην ειμαστε και πλεονεκτες!Άχ πότε άραγε ούλες αυτές θα είναι μαζί σε μια βάρδια !
Απλα θα σου πω, χαλια !!!καλημερα λιονταρακο, εισαι καλα, πως περασες τις γιορτες?
Σωστά άσε που δεν θα ξέρουμε καί ποιά να διαλέξουμε !Roger Rabbit καλημέρα !μην ειμαστε και πλεονεκτες!