Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
54
Πόντοι
1
Μεχρι τις 00.30 εχει τρενα και μετρο, για πιο μετα παιρνεις ταξι. Με την ιδια λογικη και στο στουντιο αν δε σε καλυψει η πρωτη κοπελα θα πρεπει να πας σε δευτερο, αρα αλλο ενα 60αρι. Οσο για το ποτο, αν το εχεις αναγκη τοσο πολυ οσο λες εισαι αλκοολικος και πρεπει να το ψαξεις. Ο αλκοολισμος ειναι απο τους χειροτερους εθισμους, με καταστροφικα αποτελεσματα για την υγεια. Φιλικα.
Στι γενικό χαβαλέ σταματάω τη διαφωνία και μπαίνει στο αρχείο.. ΑΛΛΑ Η ΑΜΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΛΑ.Καλύτερη για μένα η Ελένη αλλα το καλό να λέγεται μη κάνετε τσιγγουνιες , ακόμα και οι πουτάνες θέλουν να επιβραβεύονται για την ομορφιά τους

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Ξανθό ψιλοκοντό μαλλί,στεγνή,που δούλευε με το nick Λάουρα η Τσέχα;
Καλημέρα σ' όλους πέρασα τώρα το πρωί απο το ίδρυμα καί είδα καί το νέο πρόσωπο ! εμφανισιακά είναι ακριβώς όπως την περιγράφει ό φίλτατος συναγωνιστής , για απόδοση υπηρεσιών δεν ξέρω γιατί δεν δοκίμασα !

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Στι γενικό χαβαλέ σταματάω τη διαφωνία και μπαίνει στο αρχείο.. ΑΛΛΑ Η ΑΜΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΛΑ.Καλύτερη για μένα η Ελένη αλλα το καλό να λέγεται μη κάνετε τσιγγουνιες , ακόμα και οι πουτάνες θέλουν να επιβραβεύονται για την ομορφιά τους

Απλα να αναφερω, και το κλεινω εδω, οτι η διαφωνια μου μαζι σου ηταν ως προς την αναλυση σου (ειναι η δουλεια μου να κανω αναλυσεις γιαυτο και μου χτυπησε ασχημα), η οποια ηταν εντελως λαθος. Οτι τα στουντιο ειναι καλυτερα απο τα μπουρδελα ειναι γεγονος. Οπως και το οτι τα call girls καλυτερα απο τα στουντιο. Και τα city tours καλυτερα απο τα απλα call girls. Γι'αυτο και καταβαλεις premium για να πας απο τη χαμηλη κατηγορια στην επομενη. Το θεμα ειναι να αξιολογησει ο καθενας απο μας αν ειναι διατεθημενος να καταβαλει αυτο το premium.

Καλο ΣΚ!

ΥΓ. Το σημαντικοτερο παντως για μενα δεν ειναι τοσο η ομορφια οσο οι υπηρεσιες.

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
54
Πόντοι
1
Απλα να αναφερω, και το κλεινω εδω, οτι η διαφωνια μου μαζι σου ηταν ως προς την αναλυση σου (ειναι η δουλεια μου να κανω αναλυσεις γιαυτο και μου χτυπησε ασχημα), η οποια ηταν εντελως λαθος. Οτι τα στουντιο ειναι καλυτερα απο τα μπουρδελα ειναι γεγονος. Οπως και το οτι τα call girls καλυτερα απο τα στουντιο. Και τα city tours καλυτερα απο τα απλα call girls. Γι'αυτο και καταβαλεις premium για να πας απο τη χαμηλη κατηγορια στην επομενη. Το θεμα ειναι να αξιολογησει ο καθενας απο μας αν ειναι διατεθημενος να καταβαλει αυτο το premium.

Καλο ΣΚ!

ΥΓ. Το σημαντικοτερο παντως για μενα δεν ειναι τοσο η ομορφια οσο οι υπηρεσιες.
Τι εννοείς είναι η δουλειά σου? Να αξιολογείς τα μπουρδέλα? Η είσαι οικονολόγος ? Γιατι αν είσαι κάτι τέτοιο είμαστε συνάδελφοι και μπρώ να σου πω ότι κανείς απο τους δυο μας ακόμη δεν είναι σωστος αν το πας σε έρευνα αγοράς δίοτι υπάροχυν πολλές μεταβλητές που δεν έχουμε λάβει υπόψη για αυτο και σου είπα ότι είναι χαβαλές που γενικά ήθελε να δείξει ότι πλά είνα καλύτερα τα στούντιο απο τα μπουρδέλα αλλα και πάλι είναι υποκειμενικό. Εγώ ξέρω άτομα που τους αρέσει να πάιζουν με το θανατο και τον Άδη , για εκέινους είναι καλύτερα να γαμάνε μαύρες ακα απο το δρόμο επειδή αυτό ψα΄χνουν...

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Ρε γαμώτο μάγια σας έχει κάνει η σκιστοματα?

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
54
Πόντοι
1
Ή σήμερα ή άλλη μέρα θα έρθω να σε βρω Αμάντα και θα σου βάλω...

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Τι εννοείς είναι η δουλειά σου? Να αξιολογείς τα μπουρδέλα? Η είσαι οικονολόγος ? Γιατι αν είσαι κάτι τέτοιο είμαστε συνάδελφοι και μπρώ να σου πω ότι κανείς απο τους δυο μας ακόμη δεν είναι σωστος αν το πας σε έρευνα αγοράς δίοτι υπάροχυν πολλές μεταβλητές που δεν έχουμε λάβει υπόψη για αυτο και σου είπα ότι είναι χαβαλές που γενικά ήθελε να δείξει ότι πλά είνα καλύτερα τα στούντιο απο τα μπουρδέλα αλλα και πάλι είναι υποκειμενικό. Εγώ ξέρω άτομα που τους αρέσει να πάιζουν με το θανατο και τον Άδη , για εκέινους είναι καλύτερα να γαμάνε μαύρες ακα απο το δρόμο επειδή αυτό ψα΄χνουν...

:2funny: :2funny: :2funny:  consultant ειμαι. Για τα υπολοιπα που λες συμφωνω. Και σε αυτο που αναφερεις για την υποκειμενικοτητα. Να αναφερω και τη δικη μου περιπτωση που αρκετες φορες γουσταρω το γαμησι στο μεταξι, οχι για το γαμησι αυτο καθεαυτο αλλα για την καλτιλα και μονο. Προσθετει μια νοτα "παρακμης" στην "καθως πρεπει" ζωη μου  :grin:

erasitexnis

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.225
ατζελα τι επαθε το site του στουντιο??δειχνει οτι να 'ναι...δειχνει βαρδιες και φωτο του ιουνιου 2011

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
ατζελα τι επαθε το site του στουντιο??δειχνει οτι να 'ναι...δειχνει βαρδιες και φωτο του ιουνιου 2011

το ξερω εχει βαρεσει δυαλιση :idiot:
πιστευω μεχρι ταπογευμα-βραδυ θαναι οκ ;)

αν θελει καποιος τις βαρδιες ειναι
σημερα το απογευμα ελβιρα-αλικη-δεσποινα
το βραδυ μαρινα-αναστασια-δεσποινα

κυριακη πρωι αλεξανδρα-μπετυ
απογευμα ελβιρα-αναστασια-δεσποινα
βραδυ μαρινα-αναστασια

δευτερα πρωι ελενη-αναστασια-δεσποινα
απογευμα κελλυ-αλεξανδρα-αμαντα
βραδυ αμαντα-ελβιρα

τριτη πρωι μπετυ-κελλυ-αλεξανδρα
απογευμα αντζελα-ελενη-αμαντα
βραδυ αλικη-δεσποινα  ;) ;) ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom