Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (5 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
54
Πόντοι
1
Eρε πάλι μέ τίς τιμές ............. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ρέ παιδιά είπαμε νά είσθε άρχοντες !!!!!!
1ον διάβασε καλά το στόρυ για το σαιτ κάνα με χαβαλέ ότι γαμιέται..
2ον τι εννοείς άρχοντες? στα λεφτά μας? στα λεφτά μου κουμάντο κάνω εγώ και ας έχω εκατομμύρια. Άκου νοοτροπία...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
1ον διάβασε καλά το στόρυ για το σαιτ κάνα με χαβαλέ ότι γαμιέται..
2ον τι εννοείς άρχοντες? στα λεφτά μας? στα λεφτά μου κουμάντο κάνω εγώ και ας έχω εκατομμύρια. Άκου νοοτροπία...

Eσι μόνο λιπόν μαζί μέ τόν speedoula γιά Μετάξι ίσαστε.....

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Αν σου κάτσει...........................................

Το Μετάξι!

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166

Την καλημερα μου, αγαπητοι κυριοι !!!

Τα λεμε παλι ..............

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Ποιος έχει λεφτά για μετάξι ? Προτιμώ τα στούντιο

Να διευκρινίσεις όμως ποια στούντιο.................................................

Τα ειλικρινή που έχουν στο τοίχο τις ταυτότητες των εργαζόμενων κορασίδων, η τα άλλα που πετάνε ένα Σερβα και στα αρχίδια τους όσο και να χτυπάμε τον κώλο μας κάτω να βγει η Άντζελα για διευκρινίσεις?

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
54
Πόντοι
1
Mέ μπέρδεψες. :think: ρέ λαγαρε κρίμα έλεγα ότι είμαι τσάκαλι ........
Γιατί σε μπέρδεψα τύπε? το φτηνό είναι ακριβό δε το έχεις ακούσει?
Σενάριο Νο1 : πας σε ένα στούντιο , παρκάρεις , μπαίνεις μέσα δίνεις 60 ευρώ και εισέρχεσαι στο πεντακάθαρο δωμάτιο. Κάνεις μπάνιο , πίνεις το ποτάκι σου , έρχεται η Μουνάρα ( εφόσον είσαι μάγκας και το έχεις τσεκάρει απο πρίν ) και σε λιώνε σε 69 τρελό γαμήσι και τελειώνεις γεμάτος ελπίδες για το αβέβαιο μέλλον σου. Σηκώνεσαι κάνεις μπάνιο , χαιρετάς , μπαίνεις στο αμαξάκι σου και βοθρ γαι το σπίτι!! deal --> 60 euros
Σενάριο Νο2 : παρκάρεις μεταξι , είτε απο ζητιάνο είτε απο φέρμα παέι ένα 5αρκι μέχρι να μπεις στο κατάστημα. Μπαίνεις τέλος πάντων ας πούμε ζωντανός . δίνεις 15 ευρώ και γαμάς γαι δύο λεπτά μια πατσαβούρα που βρωμάει σκατίλα. Φέυγεις χωρίς ικανοποίηση και σκπεφτεσαι μια πίπα ακόμη ρε πούστη μιυ δεν αξίζω. Μπαίνεις λοιπόν σε ακόμη ένα και δινεις άλλα 15 ευρώ γαι να φύγουν τα χοντρα αποφασιμένος να χύσεις στην πίπα. Όλα καλα , βγαίνεςι έξω και σκέφτεσαι ότι ένα ποτάκι αφού ακόμη δεν ήπιες αξίζει να πεταχτώ στο αμνίζια που είναι και δίπλα. Τσουπ αλλά 70 ευρώ γιατί κανείς δε μπορεί να φάει μόνο ένα... Φέυγεις και σκέφετσαι απο μέσα σου . Ο μαλάκας δε πήγαινα απο την αρχ΄γη σε στούντιο. Άσε που βρωμάω αμπανιάριστος... Πας στο αμάξι και μετράς σπασμένους καθρέφτες και τζάμια αξίας 300 ευρώ!!! Ρεύμα στο σπίτι για το μπανιο αλλα 5 ευρώ σίγουρα!!! deal--> 410 euros....

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
ΕΥΓΕ!

Ο παππούς μου έλεγε........
Το φτηνό το κρέας τα σκυλιά το τρώνε!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Καλημέρα Αμάντα!!

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
μον αμουρ ---μι αμορ--- μαινε λιμπε  Ρεεεεεεεε συνέρθετε ρε τι σάλια είναι αυτά??

Χάθηκαν τα δικά μας: καύλα μου --πούστη άντρα -- ξεκωλιάρα γυναικάρα μου!
να γεμίσει ο στομας μας???

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
μον αμουρ ---μι αμορ--- μαινε λιμπε  Ρεεεεεεεε συνέρθετε ρε τι σάλια είναι αυτά??

Χάθηκαν τα δικά μας: καύλα μου --πούστη άντρα -- ξεκωλιάρα γυναικάρα μου!
να γεμίσει ο στομας μας???
xa xa xa πεστα ετσι πρεπει

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Γιατί σε μπέρδεψα τύπε? το φτηνό είναι ακριβό δε το έχεις ακούσει?
Σενάριο Νο1 : πας σε ένα στούντιο , παρκάρεις , μπαίνεις μέσα δίνεις 60 ευρώ και εισέρχεσαι στο πεντακάθαρο δωμάτιο. Κάνεις μπάνιο , πίνεις το ποτάκι σου , έρχεται η Μουνάρα ( εφόσον είσαι μάγκας και το έχεις τσεκάρει απο πρίν ) και σε λιώνε σε 69 τρελό γαμήσι και τελειώνεις γεμάτος ελπίδες για το αβέβαιο μέλλον σου. Σηκώνεσαι κάνεις μπάνιο , χαιρετάς , μπαίνεις στο αμαξάκι σου και βοθρ γαι το σπίτι!! deal --> 60 euros
Σενάριο Νο2 : παρκάρεις μεταξι , είτε απο ζητιάνο είτε απο φέρμα παέι ένα 5αρκι μέχρι να μπεις στο κατάστημα. Μπαίνεις τέλος πάντων ας πούμε ζωντανός . δίνεις 15 ευρώ και γαμάς γαι δύο λεπτά μια πατσαβούρα που βρωμάει σκατίλα. Φέυγεις χωρίς ικανοποίηση και σκπεφτεσαι μια πίπα ακόμη ρε πούστη μιυ δεν αξίζω. Μπαίνεις λοιπόν σε ακόμη ένα και δινεις άλλα 15 ευρώ γαι να φύγουν τα χοντρα αποφασιμένος να χύσεις στην πίπα. Όλα καλα , βγαίνεςι έξω και σκέφτεσαι ότι ένα ποτάκι αφού ακόμη δεν ήπιες αξίζει να πεταχτώ στο αμνίζια που είναι και δίπλα. Τσουπ αλλά 70 ευρώ γιατί κανείς δε μπορεί να φάει μόνο ένα... Φέυγεις και σκέφετσαι απο μέσα σου . Ο μαλάκας δε πήγαινα απο την αρχ΄γη σε στούντιο. Άσε που βρωμάω αμπανιάριστος... Πας στο αμάξι και μετράς σπασμένους καθρέφτες και τζάμια αξίας 300 ευρώ!!! Ρεύμα στο σπίτι για το μπανιο αλλα 5 ευρώ σίγουρα!!! deal--> 410 euros....

Συγγνωμη ρε συ τυπε αλλα αυτην τη θεωρεις τωρα σοβαρη αναλυση? Στα γρηγορα να σου επισημανω πως τα τελικα σου νουμερα ειναι λαθος, αφου στη δευτερη περιπτωση ειναι 410/3 = 137 ευρω ανα γαμησι και αυτο ειναι το ποσο που θα πρεπει να συγκρινεις με το 60αρι.

Δεν αναφερομαι καν στο γεγονος οτι δεν υπαρχει λογος να κατεβεις στο κεντρο με το αμαξι, ειδικα Μεταξουργειο (αρα 110/3 = 37 ευρω ανα γαμησι).

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
54
Πόντοι
1
Συγγνωμη ρε συ τυπε αλλα αυτην τη θεωρεις τωρα σοβαρη αναλυση? Στα γρηγορα να σου επισημανω πως τα τελικα σου νουμερα ειναι λαθος, αφου στη δευτερη περιπτωση ειναι 410/3 = 137 ευρω ανα γαμησι και αυτο ειναι το ποσο που θα πρεπει να συγκρινεις με το 60αρι.

Δεν αναφερομαι καν στο γεγονος οτι δεν υπαρχει λογος να κατεβεις στο κεντρο με το αμαξι, ειδικα Μεταξουργειο (αρα 110/3 = 37 ευρω ανα γαμησι).
Τύπε αν πρόσεξες αναφέρομαι στο ότι δε καλύπτεσαι με μετάξι για αυτο αναζητάς και δεύτερο και τρίτιο συν το γεγονός ότι δνε έχεις πιει ποτό και τελικα 3 γαμήσια απο μετάξι = με 1 σε στούντιο. Όσο για το αμάξι παίρνεις μετρό και τη νύχτα εσύ?

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Αααααααααααααα γεια σου!

Καυλοκαβλέτα μου γλυκιά!

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Τύπε αν πρόσεξες αναφέρομαι στο ότι δε καλύπτεσαι με μετάξι για αυτο αναζητάς και δεύτερο και τρίτιο συν το γεγονός ότι δνε έχεις πιει ποτό και τελικα 3 γαμήσια απο μετάξι = με 1 σε στούντιο. Όσο για το αμάξι παίρνεις μετρό και τη νύχτα εσύ?

Μεχρι τις 00.30 εχει τρενα και μετρο, για πιο μετα παιρνεις ταξι. Με την ιδια λογικη και στο στουντιο αν δε σε καλυψει η πρωτη κοπελα θα πρεπει να πας σε δευτερο, αρα αλλο ενα 60αρι. Οσο για το ποτο, αν το εχεις αναγκη τοσο πολυ οσο λες εισαι αλκοολικος και πρεπει να το ψαξεις. Ο αλκοολισμος ειναι απο τους χειροτερους εθισμους, με καταστροφικα αποτελεσματα για την υγεια. Φιλικα.

Επισκέπτης
Μεχρι τις 00.30 εχει τρενα και μετρο, για πιο μετα παιρνεις ταξι. Με την ιδια λογικη και στο στουντιο αν δε σε καλυψει η πρωτη κοπελα θα πρεπει να πας σε δευτερο, αρα αλλο ενα 60αρι. Οσο για το ποτο, αν το εχεις αναγκη τοσο πολυ οσο λες εισαι αλκοολικος και πρεπει να το ψαξεις. Ο αλκοολισμος ειναι απο τους χειροτερους εθισμους, με καταστροφικα αποτελεσματα για την υγεια. Φιλικα.
:think: :think: :think: :think: γτ δεν καταλαβενω τπτ?ειμαι ξανθια? :jerking: :jerking:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom