Κυρίες και κύριοι
Εύχομαι στα κορίτσια, (ιδιαίτερα στην Άντζελα, στη Κέλλυ, στην Ελένη, στην Μαρίνα, στην Αλίκη, στην Αναστασία, στην Αμάντα) στη γνωστή παρέα και δεν γράφω ονόματα με το φόβο να ξεχάσω κάποιον, σε όσους αντάλλαξα μια λέξη, πολύ καλή χρονιά (που δύσκολο είναι) και να είστε πλούσιοι στη χαρά και πολύ φτωχοί στη λύπη. Το αυτό εύχομαι και σε κάθε άνθρωπο με καλή (δεν εννοώ ευχάριστη) διάθεση και καρδιά.
Ακόμα να ευχηθώ και στους τελευταίους κύριους που προστέθηκαν στην ομήγυρη και με τις άοκνες προσπάθειες τους διατηρούν το θρέντ στην επιφάνεια όταν εμείς οι ...."αγαπούληδες" απουσιάζουμε.
Να προσθέσω ότι χαίρομαι να διαβάζω απόψεις διαφορετικές από ότι εγώ πιστεύω και θα μπορώ να αλλάξω άποψη και να τις αποδεχθώ αρκεί να είναι εμπεριστατωμένες, να στηρίζονται σε λογικές βάσεις και να αποδεικνύονται με τον κοινό νου.
zidane68, δεν με ξέρεις και δεν σε ξέρω, μου προκάλεσες την προσοχή γιατί προσπαθείς να στηρίξεις τις απόψεις σου με επιχειρήματα, προς το παρόν μπράβο.
Θα μοιραστώ ένα μυστικό μαζί σας! Έχω πέος 73,6 cm! Στους δύσπιστους μπορώ να το δείξω ή να αρκεστούν στην επιβεβαίωση της Κέλλυς ότι τόσο είναι και να το αποδεχτούν. Ενίοτε, όταν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν, το χρησιμοποιώ για καλάμι ψαρέματος.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!