Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Biker!

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1

Χρόνια Πολλά ....λατρεμένο μου 104 !!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
Μπέτυ !!
Aμάντα !!
Δέσποινα !!

καλημερίζω ένα άπο τά τρία έκρηκτικότερα μίγματα του 104 !!!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
καλη χρονια σε όλους!!

anastasiaHOT

Ιερόδουλη
Εγγρ.
31 Ιουλ 2011
Like
0
kalispeta che kali hronia :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Χρονια πολλα, Καλη χρονια στα κοριτσια, την διοικηση και το προσωπικο του Studio Oriental.

Πολλες ευχες σε ολα τα μελη της παρεας που δημιουργηθηκε, με αιτια τα events της Αντζελας, με την ελπιδα η παρεα αυτη να μεγαλωσει μεσα στο 2012.

Χρονια πολλα και σε ολους τους καλοπραιρετους " αντιπαλους :grin: " που εδωσαν μια διαφορετικη νοτα στο Thread τις τελευταιες μερες.

Να ειμαστε ολοι καλα.  :rockon:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
[glow=red,2,300]Χρονια πολλα και σε ολους τους καλοπραιρετους " αντιπαλους :grin: " που εδωσαν μια διαφορετικη νοτα στο Thread τις τελευταιες μερες.[/glow]

Να ειμαστε ολοι καλα.  :rockon:
με την καλη λεξη στον στομα ειστε παντα αγαπητε < αντιπαλε>  :grin:  ( για την κελλυ θελω να πω)  :) :rolleyes:

καλη χρονια και σε σενα , οτι επιθυμεις  :rockon:

zidane68

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Είναι ενδιαφέρον το πόσο λατρεύουν κάποιοι θαμώνες να ανασκαλεύουν τα ίδια πράγματα. Έχω πει πολλάκις ότι ο λόγος που το θέμα πήρε τέτοιες διαστάσεις, οφείλεται στη μανία τους να απαντούν ως δικηγόροι σε ερωτήσεις που δεν αφορούν ούτε εκείνους αλλά απευθύνονται ξεκάθαρα στην πραγματικά αρμόδια (Άντζελα).
Ομοίως, έχω απαντήσει επίσης πολλάκις και στις υπόλοιπες ερωτήσεις σου.
Θεωρώ ότι μια συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί μόνο έχοντας γνώση του τι έχει προειπωθεί. Διάβασε λοιπόν σε παρακαλώ τις ήδη υπάρχουσες απαντήσεις μου ώστε να αποφεύγουμε την ανούσια επανάληψη.
Αν για κάποιον λόγο βαριέσαι ή έχεις απορίες, απάντησέ μου με pm ώστε να τiw λύσουμε και να αναρτήσουμε μόνο την έκβαση στο forum.
Επίσης η ίδια "προσφορά" έχει προταθεί και από τον amjik. Πραγματικά δεν έχεις παρακολουθήσει καθόλου τη συζήτηση.
Όμως! Που ανέφερα εγώ ότι ευχαρίστως θα γαμιόμουν με την Κέλλυ; :think: Αυτό που είπα πριν ήταν ότι θα της έδειχνα την ταυτότητά μου μόνο αν με πλήρωνε εκείνη για να τη γαμάω εγώ. Εντάξει, άλλο το να παρανοείσαι σε λεπτά θέματα στη διάρκεια μιας συζήτησης και άλλο να χρειάζεται να εξηγείς ακόμη και την καλημέρα.
Επίσης! Που ανέφερα κάτι για οικονομικό πρόβλημα;
Τύπε! Βάζεις λόγια στο στόμα μου και μάλιστα επανηλειμμένως!
Ευελπιστώ ότι αυτή θα είναι η τελευταία φορά!
Γελοίος!
Μαλακιστήρι!
Πούστης!
Άνδρας της κακιάς ώρας!
Κομπλεξικός!

Αποτελούν κάποιους από τους πολλούς άμεσους χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό μου. Αν καταγράψω και τους έμμεσους, θα πρέπει να γράφω μέχρι την πρωτοχρονιά. Και έρχεσαι εσύ και μου λες να προσέξω εγώ τους έμμεσους χαρακτηρισμούς μου;
Αυτό είναι αισχρό!
Θα σταθώ www.bourdela.com/forum/index.php?topic=3480.msg3373178#msg3373178]σε ένα post του amjik[/url] όπου αντί να με κατηγορήσει, διάβαζε τα post μου επί 20 λεπτά για να διαπιστώσει ότι δεν ξεπέρασα πουθενά τα όρια.
Πραγματικά, αδυνατώ να δεχθώ ότι μόνο ο amjik ενδιαφέρεται για την αλήθεια της συζήτησης.
Ανταποδίδω την ευχή, αλλά αμφιβάλλω ότι μπορείς να μου φανείς χρήσιμος σε κάτι.
Αν θεωρείς βέβαια το αντίθετο (λόγω επαγγέλματος φερ' ειπείν), ευχαρίστως να με ειδοποιήσεις μέσω pm.
Δεν χρειάζεται να διαφημίζουμε ακόμη και τους εαυτούς μας εδώ μέσα...
Άντε να δούμε πότε θα σταματήσετε λοιπόν...
Ολα καλά αυτά που λές.....αλλά πάλι δεν απάντησες σε αυτά που εγώ ρωτώ...(ίσως εσκεμμένα,η δεν κταλαβαίνεις η γιά οποιοδήποτε λόγο που δεν θα ψάξω...)Πάμε λοιπόν απο την αρχή....Πως έχεις την απαίτηση να σου απάντησει η ΑΝΤΖΕΛΑ,σε ένα υποτιθέμενο ερώτημα,ύστερα απο ένα τυχαίο postarisma μιας τυχαίας natashas φερώμενης εκ σερβίας,κατα τα λεγόμενά της,οτι αυτή είναι σέρβα ενώ η Κέλλυ νομίζει οτι είναι ρουμάνα υποθετικά πάντα.....Δεν πιστεύεις την Κέλλυ που σου δίνει απάντηση ότι είναι σέρβα,δηλ.αμφισβητείς αυτά που σου δηλώνει,και μάλιστα σε προκαλεί και σε προσκαλεί να τα επιβεβαιώσεις...(κακώς βέβαια για μένα που μπαίνει σε αυτή την διαδικασία),και σαν να μη φτάνει αυτό,καταφέρεσαι με ένα ειρώνικο ύφος,μιλώντας για πρόσφατη αλλαγή ιθαγένειας,(εκτός αν έχεις κάποια πληροφόρηση για την συγκεκριμένη ιθαγένεια απο την πρεσβεία της σερβίας),κάνεις και επίδειξη του ανδρικού φαλλικού εγωισμού σου,αποφευγόντας την άμμεση πρόκληση,πρόσκληση και θέλεις να σε πάρω στα σοβαρά.....
Σε ρωτώ λοιπόν ευθέως.Μπορείς να αποδείξεις οτι η Κέλλυ δεν είναι σέρβα? Πρόσεξε όμως με επιχειρήματα και πραγματικά στοιχεία.Και όχι με τυχαία postarismata,και με διάφορα υπονοούμενα και αρκετά "νομίσματα"απο την οπιαδήποτε τυχαία σέρβα κατά τα λεγόμενα της....
Οταν μπορέσεις να το κάνεις αυτό,τότε θα έχει νόημα το υποτιθέμενο ερώτημα που θέτεις στην Αντζελα,και φυσικά τότε πρέπει να σου δώσει απάντηση, όχι μόνο σε έσενα αλλα σε όλους....
Μέχρι τότε όμως,όλα όσα γράφεις και όσα ρωτάς,για το συγκεκριμένο θέμα δεν έχει κανένα νόημα, και φυσικά μη περιμένεις να πάρεις απάντηση.Τώρα αν θέλεις να αναλώνεσαι είναι δικαιωμά σου....
Σιγούρα δεν πρέπει να εξηγείς το καλημέρα...πρώτα όμως πρέπει να κατανοείς το καλησπέρα,γιατί η μεταξύ τους διαφορά,απέχει μόλις 2 sec(23:59:59-00:00:00:-00:00:01).Σίγουρα δεν πρόκειται να σου φανώ χρήσιμος,και το απεύχομαι...ωστόσο στη διαθέση σου παραμένω,εαν θελήσεις κάποιες εξηγήσεις στα γραφόμενα και στα λεγομενά μου.

Υ.Γ.Αν όλοι απεχθάνονται κάτι, θα πρέπει να το εξετάσουμε. Αν σε όλους αρέσει κάτι, πάλι θα πρέπει να το εξετάσουμε.      

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Ε  ρε γλέντια ..............................

Που έρχονται με τον καινούργιο χρόνο!

Χρόνια πολλά σε όλους που στροβιλίζονται αδιάκοπα γύρω από το μουνί!

Ακόμα και αν αμφισβητούν την προέλευση του.......
Μουνί ναναι!

[size=20pt][move]ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ     ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ   ΜΕ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΤΟ 2012[/move][/size]

Και σε όλα τα μουνιά,φυσικά και τεχνητά,ξυρισμένα η μαλλιαρά,Σέρβικα η ντόπια, μα και πάσης φύσης αλλοδαπά!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
Ε  ρε γλέντια ..............................

Που έρχονται με τον καινούργιο χρόνο!

Χρόνια πολλά σε όλους που στροβιλίζονται αδιάκοπα γύρω από το μουνί!

Ακόμα και αν αμφισβητούν την προέλευση του.......
Μουνί ναναι!

[move][size=22pt]ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ     ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ   ΜΕ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΤΟ 2012

[/size]
[/move]

Και σε όλα τα μουνιά,φυσικά και τεχνητά,ξυρισμένα η μαλλιαρά,Σέρβικα η ντόπια, μα και πάσης φύσης αλλοδαπά!

Σού άρέση !!!!

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Κυρίες και κύριοι
Εύχομαι στα κορίτσια, (ιδιαίτερα στην Άντζελα, στη Κέλλυ, στην Ελένη, στην Μαρίνα, στην Αλίκη, στην Αναστασία, στην Αμάντα) στη γνωστή παρέα και δεν γράφω ονόματα με το φόβο να ξεχάσω κάποιον, σε όσους αντάλλαξα μια λέξη,   πολύ καλή χρονιά (που δύσκολο είναι) και να είστε πλούσιοι στη χαρά και πολύ φτωχοί στη λύπη. Το αυτό εύχομαι και σε κάθε άνθρωπο με καλή (δεν εννοώ ευχάριστη) διάθεση και καρδιά.
Ακόμα να ευχηθώ και στους τελευταίους κύριους που προστέθηκαν στην ομήγυρη και με τις άοκνες προσπάθειες τους διατηρούν το θρέντ στην επιφάνεια όταν εμείς οι ...."αγαπούληδες" απουσιάζουμε.

Να προσθέσω ότι χαίρομαι να διαβάζω απόψεις διαφορετικές από ότι εγώ πιστεύω και θα μπορώ να αλλάξω άποψη και να τις αποδεχθώ αρκεί να είναι εμπεριστατωμένες, να στηρίζονται σε λογικές βάσεις και να αποδεικνύονται με τον κοινό νου.
zidane68, δεν με ξέρεις και δεν σε ξέρω, μου προκάλεσες την προσοχή γιατί προσπαθείς να στηρίξεις τις απόψεις σου με επιχειρήματα, προς το παρόν μπράβο.

Θα μοιραστώ ένα μυστικό μαζί σας! Έχω πέος 73,6 cm! Στους δύσπιστους μπορώ να το δείξω ή να αρκεστούν στην επιβεβαίωση της Κέλλυς ότι τόσο είναι και να το αποδεχτούν. Ενίοτε, όταν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν, το χρησιμοποιώ για καλάμι ψαρέματος.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
osie.0909.........  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Έμένα χρόνια πολλά ???? :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Καλά τό είπα έγώ ότι είσαι μέγα Λαμόγιο .........

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Σηκωμένο?????????????????

Και που το βόλεψε η   Σερβα?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom