Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,3%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 23,9%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    364

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
αγαπητέ μου σορυ για την παρέμβαση αλλα επειδή εχοω ξανακάνει αυτή τη κουβέντα θα σε ρωτήσω και εγώ κάτι.στο ερώτημα σου να πω οτι φυσικά η κριτική μπορεί να είναι και αξιοπρεπής και αληθής.και ρωταω εγω οταν βλεπεις κάποιον-ους που συνέχεια γράφουν κριτικες πολύ καλές για ενα μαγαζί και συγκεκριμένες κοπέλες που τυχαίνει να εχουν και πολυ καλη σχέσει στο φόρουμ εσυ τη θα σκεφτείς;οτι ειναι αντικειμενικοί η οτι η κριτική τους μπορεί να ειναι προϊόν μια πολύ καλής σχέσεις που έχουν αναπτύξει με το εκάστοτε κορίτσι;  φυσικά δεν είναι κατακριτέο αλλα δεν μπορεί να είναι και αντικειμενικό όταν έχει αναπτύξει κάποιος προσωπικές σχεσεις που ξεφευγουν απο το επαγγελματικό ;)και όταν κάποιος τολμάει να γράψει ας πούμε ότι δεν πέρασε καλά με αυτη τη κοπέλα αμέσως του την πέφτουν όλοι εδω και τον λενε συκοφάντη και ότι είναι βαλτός.δηλαδή δεν μπορεί κάποιος να πει με κάποια που εδώ οι περισσότεροι έχουν γράψει ''ύμνους''και να μην περάσει καλά χωρίς να του την πέσουν;

φυσικά και γίνεται και αμα δείς τις κριτικές υπάρχουν πολλές κοπέλες με απειρες καλές και αρκετές μέτριες/κακές κριτικές. Δεν μπορώ να καταλάβω σε ποιόν αναφέρεσαι. Είπα εγώ κάποια κριτική ψέυτικη;

Επισκέπτης
φυσικά και γίνεται και αμα δείς τις κριτικές υπάρχουν πολλές κοπέλες με απειρες καλές και αρκετές μέτριες/κακές κριτικές. Δεν μπορώ να καταλάβω σε ποιόν αναφέρεσαι. Είπα εγώ κάποια κριτική ψέυτικη;
νομίζω οτι δεν απαντάς στο ερώτημα μου ;)δεν μίλησα για ψεύτικες η αληθινές μόνο κριτικές.ρώτησα  για ποιο λόγο όταν κάποιος γράψει μια αρνητική κριτική αμέσως κάποιοι τον χαρακτηρίζουν εμπαθή ψεύτη συκοφάντη και διάφορα αλλα τέτοια;

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
νομίζω οτι δεν απαντάς στο ερώτημα μου ;)δεν μίλησα για ψεύτικες η αληθινές μόνο κριτικές.ρώτησα  για ποιο λόγο όταν κάποιος γράψει μια αρνητική κριτική αμέσως κάποιοι τον χαρακτηρίζουν εμπαθή ψεύτη συκοφάντη και διάφορα αλλα τέτοια;

ξέρω 'γω, φαντάζομαι για τον ίδιο λόγο που όταν κάποιος γράφει μια καλή κριτική τον κατηγορούν οτι τα τσεπώνει απο την γκόμενα, ότι είναι η ίδια η γκόμενα ή ο νταβάς/ξάδελφος της ή δεν 'ξέρω 'γω τι άλλο. Μπορείς να ρώτησεις κάποιον που αμφισβήτησε κάποια κριτική, εγώ δεν θυμάμαι να το έχω κάνει ποτέ.

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Εγώ θυμάμαι μια κριτική για την Ελβίρα που ήταν κραυγαλέα!

zidane68

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Συμφωνώ! Γι' αυτό και δεν είπα ότι δεν είναι δικαίωμά του. Εντελώς περιττή πληροφορία το να μας θυμίσεις ότι δικαιούται να γράφει.
Είδες πουθενά να λέω ότι δεν είναι δικαίωμά του;
Συμφωνώ! Και γι' αυτό ακριβώς είπα ότι δεν προσφέρουν κάτι στην ενημέρωση αλλά μπορεί να έχουν μόνο λογοτεχνική αξία.
Είδες πουθενά να λέω το αντίθετο;
Είναι παντελώς αδιάφορο το πως βλέπουμε εμείς την κοπέλα. Το σημαντικό είναι να γνωρίζουμε το τι προσφέρει αυτή στον πελάτη. Με το να γνωρίζει την ταυτότητά σου ως γνωστότατο κριτικογράφο του bou, αυτόματα καθυποβάλλει τις υπηρεσίες της απέναντί σου.
Πως δηλαδή;
Συμφωνώ, αλλά ο όχλος ούτε συζητά, ούτε επιχειρηματολογεί και επίσης ό,τι νομίζουμε εμείς ότι είναι σωστά δεν σημαίνει ότι είναι ντε και καλά. Εκτός κι αν είμαστε αλάνθαστοι.

Σε παρακαλώ, ειλικρινά, αν ξαναπαντήσεις στο post μου διάβασε πραγματικά αυτά που γράφω.
Φιλτάτε ΡΟΚΑΒΛΟΝ,προφανώς δεν με καταλαβαίνεις η κάνεις πως δε με καταλαβαίνεις σε οτι γράφω και λέω,και ενίοτε χρησιμοποιείς,τον ελληνικό λόγο όπως σε συμφέρει και αποσπασματικά,παρόλα αυτά,δεν έχω κανένα πρόβλημα,και μπορείς να πατάς στο post μου όποτε θέλεις.Είπα λοιπόν, πως ο αγαπητός(CHEYEΝNE),κάνει κατάθεση εμπειρειών ή αν θέλεις περιγραφή μιας σεξουαλικής πράξης,πάνω σε στιγμη καύλας...τι πιο απλό.Αυτό όμως δεν εχει καμία σχέση με κριτική, και το κυριότερο,σε καμιά περιπτώση δεν αποτελεί διαφήμιση.Διαφήμιση όπως αναφέρεις κι εσύ,και με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο,γίνεται σε προιόντα που έχουν αγοραστική αξία,και προσφέρονται κυρίως για κατανάλωση,και οχι σε ανθρώπους.Ετσι αναφέρθηκα,για το πώς βλέπουμε αυτές τις γυναίκες που φυσικά εσύ το απέκλεισες αμέσως λέγοντας οτι είναι παντελώς αδιάφορο.Σε ανθρώπους,χαρακτήρες και πράξεις αυτών,το μόνο πράγμα που δεν μπορούμε να κάνουμε,είναι διαφήμιση και το κυριότερο που δεν πρέπει να κάνουμε είναι κριτική,εκτός αν είμαστε οι κριτές των πάντων,που απο όσο γνωρίζω είναι Ενας.Ετσι λοιπόν ο(CHEYENNE),εφόσον,κάνει κατάθεση εμπειρειών δεν μας αφορά,για το τι γράφει,πόσες φορές θα το γράψει,και αν είμαι μια φορά η τριάντα γραμμένο,για την ίδια κοπέλα,και αν το ύφος γραφής του είναι λογοτεχνικό,ωμό,βιαίο.ψεύτικο,αβαντάδορικο,η και ακόμα φανταστικό.Οσο για τις υπηρεσίες που προσφέρει η κάθε κοπέλα στον πελάτη....σε αυτό το σημείο γίνεται η ανάφορα μου για το οτι,εφόσον ενδιαφερθώ για κάτι,προσπαθώ να ενημερώθω μονός μου,και αυτό επιτυγχάνεται με την ερεύνα και με μια απλή επίσκεψη σε αυτό που με εδιαφέρει.Στο συγκεκριμένο θέμα αυτό που μετράει είναι η οπτική γωνία,με άλλα λόγια για να γίνω πιο κατανοήτος,το ''ΜΑΤΙ''παίζει μεγάλο ρόλο,το πώς θα δείς την εκάστοτε κοπέλα,και τι φαντασίωση η γούστο μπορεί να σου βγάλει εκείνη τη στιγμή.Το τι θα επακολούθησει μετά κανείς δεν το ξέρει και ούτε μπορεί να το προδιαγράψει.Δεν περιμένω λοιπόν,απο κανένα να μου πεί για το πώς πέρασε μέσα στο δωμάτιο,και για τις υπηρεσίες που παρείχε η κοπέλα και αυτό γιατί η κάθε φορά είναι διαφορετική,και τον αν θα πετύχει η συνεύρεση,στηρίζεται αποκλειστικά στον παράγοντα τύχη ,χημείας και διάθεσης και απο τις δύο πλευρές.Τώρα αν ο (CHEYENNE) και ο κάθε cheyenne,απολαμβάνει με αυτό τον τρόπο ,καλύτερες και υψηλότερες υπηρεσίες απο τα κορίτσια, μαγκιά του.Μπορείς και εσύ να κάνεις μια επίσκεψη σε ένα απο αυτά τα κορίτσια,να πείς γειά είμαι ο ΡΟΚΑΒΛΟΝ,γράφω στο internet στο bou και σε αλλα site,και μπορώ να γράψω καλά λόγια για σένα,αλλά για να το κάνω πρέπει να μου παρέχεις τις υψηλότερες υπηρεσίες και να κάνεις οτι θέλω....ασκόντας μια ψυχολόγικη πίεση που ξέρεις μπορεί να πετύχει.Το να είσαι υποψιασμένος και να ψάχνεις κάποια πράγματα είναι υγειές,το να είσαι καχύποπτος είναι επικίνδυνο.Επειδή τυγχάνει να έχω γνωρίσει τον (CHEYENNE) απο κοντά, θα σε πληροφορήσω,δεν είναι τέτοιος άνθρωπος και ούτε έχει ανάγκη να κάνει κάτι τέτοιο.Τελειώνοντας θα ήθελα να σου πώ ,να είσαι λίγο πιο προσεκτικός στους χαρακτηρισμούς σου,και στο τι λές για τον κάθε συναγωνιστή,και αν σε πείραζουν η δεν σε αντιπροσωπευουν τα σχόλια και οι περιγραφές που γίνονται στα κορίτσια,μπορείς να το αναφέρεις απευθείας στην διευθυνση του site,και να ζητήσεις να καταργηθεί αυτή η δραστηριότητα.Μέχρι τότε όμως άσε εμάς τους ρομαντικούς,ερωτιάρηδες,αγαπούληδες,προμότερες και εμβόλιμους να εκφραζόμαστε οπως θέλουμε και όπως γούσταρουμε!!!!!Σου εύχομαι καλά χριστούγεννα,με υγεία αγάπη και ευτυχία.

Υ.Γ.Κάποιοι βλέπουν το ποτήρι μισοάδειο και κάποιοι άλλοι μισογεμάτο. Εγώ το βρίσκω πολύ μεγάλο....              

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Σωστη η τοποθετηση σου, "zidane 68"(με τα 24 μηνυματα σου συνολικα)!!!...Ισως ο Ροκαβλον να μην μπορει να εκφραστει στο γραπτο και θα σου απαντησω εγω!! Διατυπωσαμε(Ο Ροκαβλον,εγω αλλα και αλλοι συναγωνιστες) καποιες αποψεις, οσον αφορα τις κριτικες!!!Δεν επιτεθηκε κανενας στον Ινδιανο,που δεν τον ξερουμε και μας ειναι αδιαφορος ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ!!!!....Αλλα εχει αρχισει και ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ...ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ!!!.....ΟΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ... ΤΟ ΕΞΗΣ...."ΜΗΝ ΣΤΕΛΕΝΕΤΕ Π.Μ ΣΕ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΕΤΕ.... ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ "ΔΙΚΟΥΣ" ΣΑΣ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ(?)....!!!"..ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΜΑΣ, ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.....ΑΝΤΕ ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ, ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ!!!!...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Φιλτάτε ΡΟΚΑΒΛΟΝ,προφανώς δεν με καταλαβαίνεις η κάνεις πως δε με καταλαβαίνεις σε οτι γράφω και λέω,και ενίοτε χρησιμοποιείς,τον ελληνικό λόγο όπως σε συμφέρει και αποσπασματικά,παρόλα αυτά,δεν έχω κανένα πρόβλημα,και μπορείς να πατάς στο post μου όποτε θέλεις.Είπα λοιπόν, πως ο αγαπητός(CHEYEΝNE),κάνει κατάθεση εμπειρειών ή αν θέλεις περιγραφή μιας σεξουαλικής πράξης,πάνω σε στιγμη καύλας...τι πιο απλό.Αυτό όμως δεν εχει καμία σχέση με κριτική, και το κυριότερο,σε καμιά περιπτώση δεν αποτελεί διαφήμιση.Διαφήμιση όπως αναφέρεις κι εσύ,και με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο,γίνεται σε προιόντα που έχουν αγοραστική αξία,και προσφέρονται κυρίως για κατανάλωση,και οχι σε ανθρώπους.Ετσι αναφέρθηκα,για το πώς βλέπουμε αυτές τις γυναίκες που φυσικά εσύ το απέκλεισες αμέσως λέγοντας οτι είναι παντελώς αδιάφορο.Σε ανθρώπους,χαρακτήρες και πράξεις αυτών,το μόνο πράγμα που δεν μπορούμε να κάνουμε,είναι διαφήμιση και το κυριότερο που δεν πρέπει να κάνουμε είναι κριτική,εκτός αν είμαστε οι κριτές των πάντων,που απο όσο γνωρίζω είναι Ενας.Ετσι λοιπόν ο(CHEYENNE),εφόσον,κάνει κατάθεση εμπειρειών δεν μας αφορά,για το τι γράφει,πόσες φορές θα το γράψει,και αν είμαι μια φορά η τριάντα γραμμένο,για την ίδια κοπέλα,και αν το ύφος γραφής του είναι λογοτεχνικό,ωμό,βιαίο.ψεύτικο,αβαντάδορικο,η και ακόμα φανταστικό.Οσο για τις υπηρεσίες που προσφέρει η κάθε κοπέλα στον πελάτη....σε αυτό το σημείο γίνεται η ανάφορα μου για το οτι,εφόσον ενδιαφερθώ για κάτι,προσπαθώ να ενημερώθω μονός μου,και αυτό επιτυγχάνεται με την ερεύνα και με μια απλή επίσκεψη σε αυτό που με εδιαφέρει.Στο συγκεκριμένο θέμα αυτό που μετράει είναι η οπτική γωνία,με άλλα λόγια για να γίνω πιο κατανοήτος,το ''ΜΑΤΙ''παίζει μεγάλο ρόλο,το πώς θα δείς την εκάστοτε κοπέλα,και τι φαντασίωση η γούστο μπορεί να σου βγάλει εκείνη τη στιγμή.Το τι θα επακολούθησει μετά κανείς δεν το ξέρει και ούτε μπορεί να το προδιαγράψει.Δεν περιμένω λοιπόν,απο κανένα να μου πεί για το πώς πέρασε μέσα στο δωμάτιο,και για τις υπηρεσίες που παρείχε η κοπέλα και αυτό γιατί η κάθε φορά είναι διαφορετική,και τον αν θα πετύχει η συνεύρεση,στηρίζεται αποκλειστικά στον παράγοντα τύχη ,χημείας και διάθεσης και απο τις δύο πλευρές.Τώρα αν ο (CHEYENNE) και ο κάθε cheyenne,απολαμβάνει με αυτό τον τρόπο ,καλύτερες και υψηλότερες υπηρεσίες απο τα κορίτσια, μαγκιά του.Μπορείς και εσύ να κάνεις μια επίσκεψη σε ένα απο αυτά τα κορίτσια,να πείς γειά είμαι ο ΡΟΚΑΒΛΟΝ,γράφω στο internet στο bou και σε αλλα site,και μπορώ να γράψω καλά λόγια για σένα,αλλά για να το κάνω πρέπει να μου παρέχεις τις υψηλότερες υπηρεσίες και να κάνεις οτι θέλω....ασκόντας μια ψυχολόγικη πίεση που ξέρεις μπορεί να πετύχει.Το να είσαι υποψιασμένος και να ψάχνεις κάποια πράγματα είναι υγειές,το να είσαι καχύποπτος είναι επικίνδυνο.Επειδή τυγχάνει να έχω γνωρίσει τον (CHEYENNE) απο κοντά, θα σε πληροφορήσω,δεν είναι τέτοιος άνθρωπος και ούτε έχει ανάγκη να κάνει κάτι τέτοιο.Τελειώνοντας θα ήθελα να σου πώ ,να είσαι λίγο πιο προσεκτικός στους χαρακτηρισμούς σου,και στο τι λές για τον κάθε συναγωνιστή,και αν σε πείραζουν η δεν σε αντιπροσωπευουν τα σχόλια και οι περιγραφές που γίνονται στα κορίτσια,μπορείς να το αναφέρεις απευθείας στην διευθυνση του site,και να ζητήσεις να καταργηθεί αυτή η δραστηριότητα.Μέχρι τότε όμως άσε εμάς τους ρομαντικούς,ερωτιάρηδες,αγαπούληδες,προμότερες και εμβόλιμους να εκφραζόμαστε οπως θέλουμε και όπως γούσταρουμε!!!!!Σου εύχομαι καλά χριστούγεννα,με υγεία αγάπη και ευτυχία.

Υ.Γ.Κάποιοι βλέπουν το ποτήρι μισοάδειο και κάποιοι άλλοι μισογεμάτο. Εγώ το βρίσκω πολύ μεγάλο....              

πωπω ρε παικτη τι παπλωμα ειναι αυτο :o :o :o
ουτε εγω δεν εγραφα τετοια οταν πρωτομπηκα εδω μεσα

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
."ΜΗΝ ΣΤΕΛΕΝΕΤΕ Π.Μ ΣΕ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΕΤΕ.... ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ "ΔΙΚΟΥΣ" ΣΑΣ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ(?)....!!!"..ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΜΑΣ, ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.....ΑΝΤΕ ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ, ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ!!!!...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!
"ΔΙΚΟΥΣ" ΣΑΣ ?! ΕΜΑΣ ?! ΕΣΕΙΣ ?! ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΠΕΙΔΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΤΟ " ΕΣΕΙΣ" ΟΙ ΦΙΛΤΑΤΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ KAVIROS69 & ΡΟΚΑΒΛΟΝ ( ΕΙΔΙΚΑ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ )ΘΙΧΤΗΚΑΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΩΝΤΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΙΑΧΩΡΙΖΩ ΣΕ "ΕΜΑΣ "ΚΑΙ "ΕΣΑΣ" , ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ  ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΑΔΕΙΟ Η ΜΙΣΟΓΕΜΑΤΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΓΕΡΝΕΙ Η ΜΠΑΝΤΑ ! ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ  

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Χρονια Πολλα !!!

Καλα Χριστουγεννα !!!

Υγεια, Ευτυχια και Αγαπη, σε ολους και σε ολες !!!

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Tην καλημερα μου, στην πρωινη βαρδια !!!

Πολλα  :-* :-* :-* :-* :-* στην Αμαντα !!!

Επισκέπτης
ξέρω 'γω, φαντάζομαι για τον ίδιο λόγο που όταν κάποιος γράφει μια καλή κριτική τον κατηγορούν οτι τα τσεπώνει απο την γκόμενα, ότι είναι η ίδια η γκόμενα ή ο νταβάς/ξάδελφος της ή δεν 'ξέρω 'γω τι άλλο. Μπορείς να ρώτησεις κάποιον που αμφισβήτησε κάποια κριτική, εγώ δεν θυμάμαι να το έχω κάνει ποτέ.
εγω δεν μιλάω επι προσωπικού ;)αλλα δεν μπορει να μην εχεις δει καποιους οχι να γράφουν κακη κριτική αλλα να εχουν πει οτι δεν πέρασαν καλά με την Χ κοπέλα και στο καπάκι να βγαίνουν κάποιοι και στην καλύτερη να τον ειρωνεύονται.δεν μπορει να μην το εχεις δει ουτε αυτο ;)αντίθετα οι διθυραμβικές κριτικές που δεν εχω λόγο να της αμφισβητήσω είναι πάντα αξιόπιστες και όλοι πρέπει να συμφωνούν...διαφορετικά .......ειναι εγκάθετοι :grin:

Επισκέπτης
"ΔΙΚΟΥΣ" ΣΑΣ ?! ΕΜΑΣ ?! ΕΣΕΙΣ ?! ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΠΕΙΔΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΤΟ " ΕΣΕΙΣ" ΟΙ ΦΙΛΤΑΤΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ KAVIROS69 & ΡΟΚΑΒΛΟΝ ( ΕΙΔΙΚΑ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ )ΘΙΧΤΗΚΑΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΩΝΤΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΙΑΧΩΡΙΖΩ ΣΕ "ΕΜΑΣ "ΚΑΙ "ΕΣΑΣ" , ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ  ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΑΔΕΙΟ Η ΜΙΣΟΓΕΜΑΤΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΓΕΡΝΕΙ Η ΜΠΑΝΤΑ ! ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ  

Αρ. μηνύματος 37254 DON GIOVANI: "Kαλησπέρα στήν παρείτσα μας και στούς διαφωνούντες με
μας.
Αρ. μηνύματος 37256 Kaviros69: "Kαλησπέρα.Ποιοί είσαστε ΕΣΕΙΣ;"

Οπως αντιλαμβάνεσαι κανείς δεν σού καταλόγισε κάτι.Πολύ περισσότερο κανείς δέν θίχτηκε.
Εκανες μόνος σου έναν διαχωρισμό-σού ξέφυγε σωστότερα-και προσπαθείς να τό μαζέψεις.

Υ.Γ.Δεν είναι απαραίτητο να με αποκαλείς φίλτατο.Δεν είμαστε φίλτατοι.Δεν είμαστε καν φίλοι.Αν έχεις απόψεις μπορείς να τίς καταθέτεις.Με επιχειρήματα.Χωρίς κατινιές.

Επισκέπτης

φιλε κανεις μπαμ οτι εισαι κλωνος.μπορεις και καλυτερα....

Επισκέπτης
zidane68 ή DON GIOVANI ή.......
πάψε νά χρησιμοποιείς συνεχώς τό "μισογεμάτο-μισοάδειο ποτήρι" σέ ότι γράφεις.Ξεχείλωσε.

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Όσα μελομακάρονα
φέτος θα φαγωθούνε
τόσες χαρές απλόχερα
στο σπίτι σας να μπούνε!

Χρονια Πολλα στις ομορφες του Οριενταλ  :smitten: :grouphug: :smitten:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom