Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,3%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 23,9%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    364

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Kαλημερα ;)

χαμος στο thread :cheesy:
δεν εχω καταλαβει ακομα το νοημα ολων τον γραπτων των τελευταιων σελιδων  :think:
αλλα δεν πειραζει
η χοντρη εχει ξυπνησει απο το πρωι εχει μπει στο ιντερνετ

και μεχει φαει να την παω στα χιονια

οποτε μαλλον θα την ακουσω ;)

καλος ο cheyennne (το μηλον της εριδος) και οι κριτικες του, αλλα ο ανθρωπος μια χαρα παιρναει σε οτι κανει
κοιταξτε να κανετε και οι υπολοιποι το ιδιο ;)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Σε καμμία κριτική ή "κριτική" δεν υπάρχει η προτροπή "πήγαινε".Τι μάς λές τώρα;
Aυτό πού κάνεις δηλ. οι επαναλαμβανόμενες αναφορές στό ίδιο άτομο είναι ο ορισμός
τής -έστω καλυμμένης- καθαρής διαφήμισης.
Βέβαια η επιθετικότερη διαφήμιση είναι η έμμεση.

Εχεις φροντίσει νά δημοσιοποιήσεις όλα εκείνα τά στοιχεία πού βοηθούν νά εκληφθείς ως αδέκαστος, αντικειμενικός, ώριμος κλπ. ("είμαι 50 χρονών","είμαι στά μπουρδέλλα από τά 18" καί άλλα παρόμοια).
Αν ήσουν τόσο ρομαντικός όπως ισχυρίζεσαι, δεν θα έγραφες καμμία κριτική.Ο ρομαντισμός στό γαμήσι είναι συνυφασμένος με τήν απόλυτη ιδιοκτησία.
Εχθες το βραδυ εκατσα με τον Ροκαβλον και καναμε μια συζητηση μεχρι τις 4 τα ξημερωματα σχετικα με το τι θεωρει αυτος και τι θεωρω εγω διαφιμηση. Δεν υπαρχει λογος να καθησουμε και μαζι να επαναλαβουμε τα ιδια πραγματα.

Εντος των αλλων το τμημα απο το κειμενο σου που δεν εχω κοκκινισει, με αφηνει να καταλαβω οτι εισαι αρνητικα προκαλειλημενος μαζι μου, (κατι που εχω συμπερανει και απο παλιοτερες παραθεσεις σε αλλα thread) και δεν εχει νοημα η οποιαδηπτε επιπλεον "κουβεντα".

Δικαιωμα σου να εχεις οτι αποψη θελεις, δεν εχω κανενα λογο να θελω να σου την αλλαξω.
Εξ' αλλου πρεπει να φυγω για προπονηση.

Καλες γιορτες ευχομαι χωρις καμια δοση ειρωνιας.

Επισκέπτης
Εχθες το βραδυ εκατσα με τον Ροκαβλον και καναμε μια συζητηση μεχρι τις 4 τα ξημερωματα σχετικα με το τι θεωρει αυτος και τι θεωρω εγω διαφιμηση. Δεν υπαρχει λογος να καθησουμε και μαζι να επαναλαβουμε τα ιδια πραγματα.

Εντος των αλλων το τμημα απο το κειμενο σου που δεν εχω κοκκινισει, με αφηνει να καταλαβω οτι εισαι αρνητικα προκαλειλημενος μαζι μου, (κατι που εχω συμπερανει και απο παλιοτερες παραθεσεις σε αλλα thread) και δεν εχει νοημα η οποιαδηπτε επιπλεον "κουβεντα".

Δικαιωμα σου να εχεις οτι αποψη θελεις, δεν εχω κανενα λογο να θελω να σου την αλλαξω.

Καλές γιορτές.

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Kαλημερα ;)

χαμος στο thread :cheesy:
δεν εχω καταλαβει ακομα το νοημα ολων τον γραπτων των τελευταιων σελιδων  :think:
αλλα δεν πειραζει
η χοντρη εχει ξυπνησει απο το πρωι εχει μπει στο ιντερνετ

και μεχει φαει να την παω στα χιονια

οποτε μαλλον θα την ακουσω ;)

καλος ο cheyennne (το μηλον της εριδος) και οι κριτικες του, αλλα ο ανθρωπος μια χαρα παιρναει σε οτι κανει
κοιταξτε να κανετε και οι υπολοιποι το ιδιο ;)

:o  :o  :o

Τέτοια μωρέ της βάζεις να βλέπει στο πι σι?
Δεν έχεις τσίπα πάνω σου!

:headbang:  :headbang:  :headbang:

Που έμπλεξε το ζωντανό..............................
:grin:  :grin:  :grin:  :grin:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.008
Πόντοι
26.470

μη μασάς ινδιάνε!!!τα σέβη μου!!! κ κόψε τις μπύρες!! :grin:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
εγώ πάντως να παραθέσω ένα ερώτημα στον φίλτατο Ρόκαβλον. Ας πούμε οτι επισκέπτομαι εγώ μια αντικειμενικά μέτρια κοπέλα στούντιο/μπορντέλου η οποία έχει μια πληθώρα μέτριων/κακών κριτικών. Και επειδη με βλέπει και με γουστάρει απίστευτα επειδή είμαι ομορφάντρας μου κάνει σούπερ κρεβάτι και εγώ το αποτυπώνω στην κριτική μου. Αυτό αυτόματα με κάνει αναξιοπρεπη; Η οτι η κριτική μου έιναι ψέυτική η βαλτή; Στην τελική ο καθένας δεν πρέπει να γράφει τις εμπειρίες του;

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

Αν και η απαντηση σου, ειναι σε αλλον συναγωνιστη....για να μην ψαχνω αλλο ποστ σου, για να παραθεσω...σου ευχομαι και εγω Ινδιανακο καλες εορτες.Ο Παιχτουρας οτι γραφει δεν φωτογραφιζει κανεναν..... γιατι και δεν ξερει κανεναν!!!Και ουτε δινει βαση σε οτι μηνυματα του στελνουν!!!!..Οτι γραφω το γραφω....για το καλο της αντικειμενικοτητας και της σωστης ενημερωσης!!!...Να περασεις καλα και να συνεχισεις να γραφεις κριτικες!!!!...Απλα προσεχε τους φιλους σου.... να μην μου στελνουν μηνυματα!!!...Δεν με ενδιαφερουν οι φιλιες σας.... εδω μεσα!!!....Δεν γουσταρω με κανενα συναγωνιστη φιλιες!!!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Αν και η απαντηση σου, ειναι σε αλλον συναγωνιστη....για να μην ψαχνω αλλο ποστ σου, για να παραθεσω...σου ευχομαι και εγω Ινδιανακο καλες εορτες.Ο Παιχτουρας οτι γραφει δεν φωτογραφιζει κανεναν..... γιατι και δεν ξερει κανεναν!!!Και ουτε δινει βαση σε οτι μηνυματα του στελνουν!!!!..Οτι γραφω το γραφω....για το καλο της αντικειμενικοτητας και της σωστης ενημερωσης!!!...Να περασεις καλα και να συνεχισεις να γραφεις κριτικες!!!!...Απλα προσεχε τους φιλους σου.... να μην μου στελνουν μηνυματα!!!...Δεν με ενδιαφερουν οι φιλιες σας.... εδω μεσα!!!....Δεν γουσταρω με κανενα συναγωνιστη φιλιες!!!

εμείς πάντως σε αγαπάμε!

Επισκέπτης
εγώ πάντως να παραθέσω ένα ερώτημα στον φίλτατο Ρόκαβλον. Ας πούμε οτι επισκέπτομαι εγώ μια αντικειμενικά μέτρια κοπέλα στούντιο/μπορντέλου η οποία έχει μια πληθώρα μέτριων/κακών κριτικών. Και επειδη με βλέπει και με γουστάρει απίστευτα επειδή είμαι ομορφάντρας μου κάνει σούπερ κρεβάτι και εγώ το αποτυπώνω στην κριτική μου. Αυτό αυτόματα με κάνει αναξιοπρεπη; Η οτι η κριτική μου έιναι ψέυτική η βαλτή; Στην τελική ο καθένας δεν πρέπει να γράφει τις εμπειρίες του;
αγαπητέ μου σορυ για την παρέμβαση αλλα επειδή εχοω ξανακάνει αυτή τη κουβέντα θα σε ρωτήσω και εγώ κάτι.στο ερώτημα σου να πω οτι φυσικά η κριτική μπορεί να είναι και αξιοπρεπής και αληθής.και ρωταω εγω οταν βλεπεις κάποιον-ους που συνέχεια γράφουν κριτικες πολύ καλές για ενα μαγαζί και συγκεκριμένες κοπέλες που τυχαίνει να εχουν και πολυ καλη σχέσει στο φόρουμ εσυ τη θα σκεφτείς;οτι ειναι αντικειμενικοί η οτι η κριτική τους μπορεί να ειναι προϊόν μια πολύ καλής σχέσεις που έχουν αναπτύξει με το εκάστοτε κορίτσι;  φυσικά δεν είναι κατακριτέο αλλα δεν μπορεί να είναι και αντικειμενικό όταν έχει αναπτύξει κάποιος προσωπικές σχεσεις που ξεφευγουν απο το επαγγελματικό ;)και όταν κάποιος τολμάει να γράψει ας πούμε ότι δεν πέρασε καλά με αυτη τη κοπέλα αμέσως του την πέφτουν όλοι εδω και τον λενε συκοφάντη και ότι είναι βαλτός.δηλαδή δεν μπορεί κάποιος να πει με κάποια που εδώ οι περισσότεροι έχουν γράψει ''ύμνους''και να μην περάσει καλά χωρίς να του την πέσουν;

Επισκέπτης
νομίζω ότι είμαι  σαφέστατος.πιο απλο δεν γίνετε.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom