Επισκέπτης
τοτε θα την βγαλω σε δημοπρασιαΝα τη δώσεις για μεταμόσχευση τουλάχιστον τύπε, μήπως και ο επόμενος σταθεί πιο τυχερός από 'σενα
τοτε θα την βγαλω σε δημοπρασιαΝα τη δώσεις για μεταμόσχευση τουλάχιστον τύπε, μήπως και ο επόμενος σταθεί πιο τυχερός από 'σενα
το ονειρο μου τυπε ειναι να πεθανω πανω στο γαμηση .αντε καλο βραδυ μπηχτηδεσΑν είναι όντως 23 πόντους όπως λες, θα πιάσει καλή τιμή ακόμα και εν μέσω κρίσης
τετοιες καβλες ειχα στα νιατα μου α ρε χρονια σαν νερο περνατετο ονειρο μου τυπε ειναι να πεθανω πανω στο γαμηση .αντε καλο βραδυ μπηχτηδεσ
μην σε παιρνει απο κατω ορεξη να εχεις και δεν μετραν τα χρονιατετοιες καβλες ειχα στα νιατα μου α ρε χρονια σαν νερο περνατε
με ολο το σεβασμο TAFTAAR αλλες δυναμεις και ορμες στα 20 αλλες στα 25 αλλες στα 36 .σαφεστατα πολυ μειωμενες.μην σε παιρνει απο κατω ορεξη να εχεις και δεν μετραν τα χρονια
και παλι απο 50 και πανω ειναι το οριομε ολο το σεβασμο TAFTAAR αλλες δυναμεις και ορμες στα 20 αλλες στα 25 αλλες στα 36 .σαφεστατα πολυ μειωμενες.
καλη και η προπονηση αλλα τα αποτελεσματα της φυσικης ακολουθιας αναποφευκτα. αντε καπιος σουπερ σταρ ποδοσφαιριστης να παιζει το ιδιο στα 40 οπως ηταν 20.αναγκαστικα οι αντοχες μειωνονται.Ρε φίλε στο μυαλό είναι όλα.
Τα 32 κοντεύω και άμα βγω για τσάρκα ξεχνώ να σταματήσω.
Αν προπονείς τον κολλητό σου, δεν θα σ' αφήσει ποτέ!
μετραει αλλα μειωνονται οι αντοχες για την εφαρμογη της.Και η πείρα τύπε δεν μετράει καθόλου;
Την ίδια ποιότητα γαμησιού έκανες στα 20 σου και την ίδια τώρα;
Εγω παντως ειμαι 50 ακριβως.μου δινετε κουραγιο βρε παιδια παντως
αλλα η καυλα των νεανικων χρωνων πεταξε για παντα
anyway
Kαλημερα "συνομιλικε" εαν εχω καταλαβει καλά.καλημερα σε ολους
καλημερα CHEYENNE υποβαλλω τα σεβη μου respect!
μαλλον εσυ εισαι πιο νεοςKαλημερα "συνομιλικε" εαν εχω καταλαβει καλά.
;) ;) ;) ;)