Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
παντως η κελυ τα ελληνικα τα μιλαει φαρσι σαν ελληνιδα οποτε..

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

δεν καταλαβαίνω τι σε παραξενεύει. Οι καλοί τρόποι και η καλή συμπεριφορά είναι χρέος, τιμή και καθήκον μας ώς σύγχρονοι άνδρες. Ακόμα και να κάνει προυτς μια κοπελούδα οι κανόνες τις τιμής επιβάλλουν να πάρουμε την ντροπή πάνω μας ζητώντας συγνώμη παρα να την αφήσουμε να εκτεθεί.

Επισκέπτης
δεν καταλαβαίνω τι σε παραξενεύει. Οι καλοί τρόποι και η καλή συμπεριφορά είναι χρέος, τιμή και καθήκον μας ώς σύγχρονοι άνδρες. Ακόμα και να κάνει προυτς μια κοπελούδα οι κανόνες τις τιμής επιβάλλουν να πάρουμε την ντροπή πάνω μας ζητώντας συγνώμη παρα να την αφήσουμε να εκτεθεί.
Δηλαδή άμα τρώμε φόλα να το κάνουμε γαργάρα και να γράφουμε μόνο τις θετικές κριτικές; :think:

ρε ροκαβλον μπορεις να συννενοηθεις σαν ανθρωπος μαζι της να τη νιωσεις σαν ελληνιδα :)
Εντάξει ρε τύπε κι εγώ μιλώ άπταιστα αγγλικά. Δεν παριστάνω όμως και τον Εγγλέζο.

Επισκέπτης
Έδώ λέμε απλά ότι η Κέλλυ πιθανόν να παριστάνει τη Σέρβα.
Το αν μιλά καλά ελληνικά ή αν κάνει καλά τη δουλειά της είναι άλλο θέμα.

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
αφου εχει να κανει με ελληνες πρεπει να συμπεριφερεται σαν ελληνιδα. ειναι πιο ζεστο και ειναι το σωστο.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Δηλαδή άμα τρώμε φόλα να το κάνουμε γαργάρα και να γράφουμε μόνο τις θετικές κριτικές; :think:

αντιθέτως άμα τρώμε φόλα να το γράφουμε στις κριτικές όπως και πρέπει να κάνουμε (άλλωστε για αυτό είναι το site), ενω ταυτόχρονα θα πρέπει να κάνουμε και τα παράπονα μας (με σώστο και κόσμιο τρόπο πάντα) και την υπεύθυνη του εκάστοτε στούντιο γιατι πολλές φορές δεν γνωρίζουν τι κάνει η κάθε κοπέλα με αποτέλεσμα να εκτίθενται και αυτές. :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Ε που διαφωνείς μαζί μου τελικά, δεν μπορώ να καταλάβω :think:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

δεν πέθανα αλλα ετοιμάζομαι για ύπνο. Βασικά θα διαβάσω λίγες σελίδες απο το βιβλίο μου και θα την πέσω εντώς μισής ώρας. ¨Οτι άλλη απορία έχεις στήλε μήνυμα για να το δώ γιατι όταν θα σχολάσω το απόγευμα δεν θα κάτσω να ανατρέχω πίσω.

Επισκέπτης
Δεν πρόκειται να σε ρωτήσω τίποτα εσένα προσωπικά.
Ό,τι ερώτηση σου 'κανα εμπεριέχεται στο προηγούμενο ακριβώς post.

Επισκέπτης
ολα τα μουνια τα λατρευω  ρωσσικα βουλγαρικα  ρουμανικα θελω να περασουν απο την πουτσα μου ολεσ οι φυλεσ  του κοσμου :) :)

Επισκέπτης
Μεγαλόπνοα σχέδια :2funny:

Για φαντάσου όμως να έχεις γαμήσει όλες τις φυλές και ξαφνικά στα 90 σου μαθαίνεις ότι η Ισλανδή σου είχε πει ψέμματα και είναι Δανέζα στην πραγματικότητα. Και ξαφνικά να βρεθείς ένα βήμα πριν τον τάφο με δυο Δανέζες στο βιογραφικό και μηδέν Ισλανδές :S
Πολύ hardcore τύπε. Ούτε στον εχθρό μου!

Επισκέπτης
Μεγαλόπνοα σχέδια :2funny:

Για φαντάσου όμως να έχεις γαμήσει όλες τις φυλές και ξαφνικά στα 90 σου μαθαίνεις ότι η Ισλανδή σου είχε πει ψέμματα και είναι Δανέζα στην πραγματικότητα. Και ξαφνικά να βρεθείς ένα βήμα πριν τον τάφο με δυο Δανέζες στο βιογραφικό και μηδέν Ισλανδές :S
Πολύ hardcore τύπε. Ούτε στον εχθρό μου!
αν μου λαχει τετοιο σκηνικο τυπε μου θα δωσο εντολη στο φερετρο μου να εχουν τρυπα ανοιχτη να βαλσαμοσουν την πουτσα μου και να ειναι εξω απο το κασονι :2funny:η ολεσ η τιποτα

Επισκέπτης
Να τη δώσεις για μεταμόσχευση τουλάχιστον τύπε, μήπως και ο επόμενος σταθεί πιο τυχερός από 'σενα :2funny:

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
αν μου λαχει τετοιο σκηνικο τυπε μου θα δωσο εντολη στο φερετρο μου να εχουν τρυπα ανοιχτη να βαλσαμοσουν την πουτσα μου και να ειναι εξω απο το κασονι :2funny:η ολεσ η τιποτα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom