Επισκέπτης
Έτερον εκάτερον τύπε.για μενα ολοι ειναι ανθρωπο αρκει να μην ενοχλουν τον συνανθρωπο τους.
Έτερον εκάτερον τύπε.για μενα ολοι ειναι ανθρωπο αρκει να μην ενοχλουν τον συνανθρωπο τους.
αυτο ηταν ωραιο μπορω να μην γελασω?(Κατά Ματθαίο, Κεφ.4, ψαλμός 8)!
Αν δεν τον πειράζει άμα τον αποκαλώ πούστη, δεν έχω κι εγώ κάνα πρόβλημα...αυτο ηταν ωραιο μπορω να μην γελασω?
ομως σοβαρα πχ αν ο gay δεν με ενοχλει τοτε τι με νοιαζει?αλλα δεν κοροιδευω το γουστο του ομως.
σωστα γιατι αν ενοχληθω θα ενοχλησω και με τοκο.Έτερον εκάτερον τύπε.
τον ενοχλει γιατι η λεξη αυτη θεωρειται βρισια.Αν δεν τον πειράζει άμα τον αποκαλώ πούστη, δεν έχω κι εγώ κάνα πρόβλημα...
δεν εκατσε κοντρα σημερα ε?Αν δεν τον πειράζει άμα τον αποκαλώ πούστη, δεν έχω κι εγώ κάνα πρόβλημα...
Και πως να τον αποκαλώ; Ομοφυλόφιλο;τον ενοχλει γιατι η λεξη αυτη θεωρειται βρισια.
Για τι πράγμα μιλάς; Κουβεντούλα κάνουμε περί πούστηδωνδεν εκατσε κοντρα σημερα ε?
Μην φοβάσαι, είμαστε πολιτισμένοι εμείς εδώ πέρα... ρώτα και την Άντζελα τι όμορφα που τα είπαμε την άλλη φορά...προτιμο να υποχωρησω εγω παρα να γινει κοντρα
Ναι αλλά μετά θα μου πει ότι ομοφυλόφιλος είναι ο αρσενοκοίτης. Άρα εφόσον αυτός τρώει strap-on από γυναίκες, δεν είναι ομοφυλόφιλος.ροκαβλον το ομοφιλοφυλος τουλαχιστον δεν ειναι βρισια.
Μην φοβάσαι, είμαστε πολιτισμένοι εμείς εδώ πέρα... ρώτα και την Άντζελα τι όμορφα που τα είπαμε την άλλη φορά...
Λέω ψέμματα μήπως φίλε μου Φανούρη;
Καλό...
Όταν δημιουργήθηκαν αυτές οι λέξεις, δε υπήρχαν δυστυχώς strap-on, femdom και BDSM, γι' αυτό οδηγούμαστε σήμερα σε διπλωματικά ζητήματαΑρσενοκοιτηs................Α ρε Ελληνικη γλωσσα τι φτιαχνειs
Λέω ψέμματα μήπως φίλε μου Φανούρη;
Το πιθανοτερο ναι.Μπου-Μπου, βλέπω μια Δέσποινα στις βάρδιες. Είναι η ίδια που δουλεύει και στο Studio Fantasy;