DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Buenas noche y buenas tardes a todos los ORIENTALISTAS ! y ora voy a dormir ! μετάφραση : Καλησπέρα καί καληνύχτα σ'ολους τους ORIENTALISTAS ! καί τώρα πάω για ύπνο !
φιλε ροκαβλον κανενας δεν ειναι βλακας..
Υπάρχει κάποια κοπέλλα πού νά κάνει αληθινό αυταρχικό;Eννοώ να μπορώ να τήν μαστιγώσω, να την δέσω και να είναι αληθινή σκλάβα ενός Αφέντη;
Σε όλη την Ευρώπη υπάρχει αυθεντικό αυταρχικό και μάλιστα με ακριβή τιμή.Πιστεύω ότι τό μαγαζί πού θα το ξεκινήσει και στην Ελλάδα, θα μαζέψει όλα τα λεφτά.
Εγώ αυτό που ξέρω φίλε μου είναι ότι άμα η γυναίκα δέρνει τον άντρα λέγεται αυταρχικό, ενώ το αντίστροφο ονομάζεται έρωταςMα το αυθεντικό αυταρχικό είναι με τον άντρα Αφέντη.Εδώ υπάρχει μιά τρελλή διαστρέβλωση.
Ο κάθε ψυχοπαραδαρμένος στραπονάρεται και αυτό τό βαφτίζουμε αυταρχικό;
Ακριβώς! Οπότε στη θέση σου θα ξανάγραφα το post.φιλε ροκαβλον κανενας δεν ειναι βλακας..
Buenas noche y buenas tardes a todos los ORIENTALISTAS ! y ora voy a dormir ! μετάφραση : Καλησπέρα καί καληνύχτα σ'ολους τους ORIENTALISTAS ! καί τώρα πάω για ύπνο !
Εγώ αυτό που ξέρω φίλε μου είναι ότι άμα η γυναίκα δέρνει τον άντρα λέγεται αυταρχικό, ενώ το αντίστροφο ονομάζεται έρωτας
γιατι με την πρωτη ματια φαινεται καπως..δεν μου εκατσε καλα.Σωστό αλλά γιατί τό έσβησες;
γιατι δεν το ξεκινάς εσύ τότε φίλε Καβείρε για να τα κονομίσεις κιόλας!
παντως με τον ορο αυταρχικο δυστυχως εννοουμε το στραπον στην ελλαδα.
Όχι τύπε, οι καιροί απαιτούν να τους ονομάζουμε απλά "ιδιαίτερους"... και ποιοι είμαστε εμείς που θα πάμε κόντρα στην εποχή;......παληά τούς λέγαμε πούστηδες!
συμφωνω αλλα να οχι προς το γελοιο. δεν το κατακρινω γουστα ειναι αυτα.εγω προσωπικα το στραπον το απεχθανομαι και γενικως οτι εχει να κανει με την πισω τρ..α.......παληά τούς λέγαμε πούστηδες!
Όχι τύπε, οι καιροί απαιτούν να τους ονομάζουμε απλά "ιδιαίτερους"... και ποιοι είμαστε εμείς που θα πάμε κόντρα στην εποχή;
συμφωνω αλλα να οχι προς το γελοιο. δεν το κατακρινω γουστα ειναι αυτα.εγω προσωπικα το στραπον το απεχθανομαι και γενικως οτι εχει να κανει με την πισω τρ..α.
Άσε που όποιος χρησιμοποιεί τα οπίσθια μόνο για έξοδο θα τον δείχνουν στις ειδήσεις...Αυτό πάλι.....σε λίγο όσοι γαμάμε γυναίκες θα κρυβόμαστε σε σπηλιές.
Άσε που όποιος χρησιμοποιεί τα οπίσθια μόνο για έξοδο θα τον δείχνουν στις ειδήσεις...
για μενα ολοι ειναι ανθρωπο αρκει να μην ενοχλουν τον συνανθρωπο τους.Tί θα πεί γελοίο καί όχι γελοίο;Ο πούστης είναι πούστης καί ο άντρας είναι άντρας.Ετσι ξέρω.
για μενα ολοι ειναι ανθρωπο αρκει να μην ενοχλουν τον συνανθρωπο τους.