Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
νομίζω μπορείς να κάνεις και μια νύχτα με ονομασία "juicy women night"!!!
εγω λεω να κανουμε juicycouture
νομίζω μπορείς να κάνεις και μια νύχτα με ονομασία "juicy women night"!!!
βρε λες??? εσύ καλά είσαι του haute couture....την παρασκευή ετοίμασε ΚΟΥΤΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ!!!εγω λεω να κανουμε juicycouture
και δεν υπάρχει φάρμακο ρε γμτ για την αλλεργία σου...Οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στην Άντζελα ή σε όποιον άλλο αποφασίζει για τις αισθητικές παρεμβάσεις που γίνονται στις κοπέλες του μαγαζιού. Μετά την Ελένη, το νέο λουκ της Ελβίρας με ξανθό μαλλί είναι απόλυτα επιτυχημένο και την κάνει πολύ πιο ελκυστική σε σχέση με πως ήταν μερικούς μήνες πριν όταν την είχα δει στην Εφέσσου.
Αν δεν είχα "αλλεργία" στη σιλικόνη, ο νέος έρωτας του padron θα ήταν ήδη στα υπόψην μου.
den tin fovame apla tin sevumeμου φαίνεται την έχεις πάρει από φόβο... η αλίκη δυστυχώς δεν έχει τόσο μεγάλα για να με χαστουκίσει...ενώ εσύ....ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!! άλλωστε η ίδια μου είπε....άμα θες ανωμαλίες και χαστούκια να πας στην αλεξ που ξέρει πως να σου αλλάξει τα φώτα...
Tα επακόλουθα της κρίσης....ολοι τα έχουμε περάσει,οι εποχές είναι δύσκολες,την υγειά μας να'χουμε και λύσεις θα βρεθούν...
Το παλληκάρι είπε τον πόνο του,μην το αποπαίρνεις...
Εχω 2 ερωτήσεις για σένα...Πρώτον,στις φωτογραφίες των κοριτσιών που βλέπω,μου φαίνονται κάπως "επιθετικές"....κάνω λάθος? επειδή δεν είμαι του "αυταρχικού",αρχίζω και σκιάζομαι......
Δεύτερον....εκείνη η γαμ@@?^%& η ιστορία πότε προβλέπεται να ολοκληρωθεί? μας εχεις σκάσει πια.....
Οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στην Άντζελα ή σε όποιον άλλο αποφασίζει για τις αισθητικές παρεμβάσεις που γίνονται στις κοπέλες του μαγαζιού. Μετά την Ελένη, το νέο λουκ της Ελβίρας με ξανθό μαλλί είναι απόλυτα επιτυχημένο και την κάνει πολύ πιο ελκυστική σε σχέση με πως ήταν μερικούς μήνες πριν όταν την είχα δει στην Εφέσσου.
Αν δεν είχα "αλλεργία" στη σιλικόνη, ο νέος έρωτας του padron θα ήταν ήδη στα υπόψην μου.
αχ!! τι καλή που είσαι!! είσαι και κορίτσι με τρόπους...δεν θες να μπεις ανάμεσα στο ζευγάρι ε?? δηλαδή άμα θέλουμε και έναν τρίτο στην παρέα να μη σε φωνάξω??den tin fovame apla tin sevume
αν το ότι άλλο περιλαμβάνει αιθέριες υπάρξεις προσφέρομαι να με κεράσεις!!!χα χα χα έπιθετικές ?? ψυχούλες είναι όλες στό 104...
τό ύπόλοιπο θά στό πώ άπό κοντά ,κερνόντασε καφέ ή
ότι άλλο !!!!!!
αν το ότι άλλο περιλαμβάνει αιθέριες υπάρξεις προσφέρομαι να με κεράσεις!!!
φουλ πρόγραμμα??Είπα όχι ποτέ ??
στείλ της πμ καλύτερα....γιατί θες να την ξεφορτωθείς??μακραν το καλυτερο στουντιο ειδικα για οσους θελουν αυταρχικο.
Αντζελα η κελυ ποτε θα φυγει με αδεια?
ama to telete erhume :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*αχ!! τι καλή που είσαι!! είσαι και κορίτσι με τρόπους...δεν θες να μπεις ανάμεσα στο ζευγάρι ε?? δηλαδή άμα θέλουμε και έναν τρίτο στην παρέα να μη σε φωνάξω??
βρε λες??? εσύ καλά είσαι του haute couture....την παρασκευή ετοίμασε ΚΟΥΤΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ!!!
έχω πολύ αγάπη να δώσω και μια ΤΕΡΑΑΑΑΣΤΙΑ αγκαλιά που χωράτε όλες μέσα...βέβαι με σένα δεν ξέρω αν θα χωρέσουν και τα αλλά κάτι θα γίνει... πες αλήθεια...σου έχει λείψει ένας υπέροχος, πανέμορφος, ευγενικός, ψηλός με γαλανά μάτια και πολύ γυμνασμένο κορμί νέος να έρθει κοντά σου ε?? για αυτό με πλησίασες ε?? πες αλήθεια!! ;)ama to telete erhume :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
το θέμα δεν είναι ποια θα εγώ και ποια εσύ...αλλά να μη μίνει καμιά αγάμητη!!! κάπου το διάβασα...αλλά δν θυμάμαι που...Γιατί??
Θα ντυθείς βατραχάνθρωπος?
Ή αλήθεια είναι ότι ούτε καί εγώ ξέρω καλά-καλά γιατί το postara , όντως ίσως ήταν λάθος μήνυμα , σε λάθος παραλήπτες , πάντως την δεδομένη στιγμή εγώ έτσι έννοιωσα καί έτσι έκανα καί στην ζωή μου έχω μάθει ότι καλύτερα να μετανιώνω για κάτι που έκανα παρά για κάτι που απλά σκέφτηκα αλλά δέν έκανα ! αυτά καί συγγνώμη .Tα επακόλουθα της κρίσης....ολοι τα έχουμε περάσει,οι εποχές είναι δύσκολες,την υγειά μας να'χουμε και λύσεις θα βρεθούν...
Το παλληκάρι είπε τον πόνο του,μην το αποπαίρνεις...
φίλε ντον, σε συμπονούμε και καταλαβαίνουμε τη φάση που περνάς γιατί όλοι λίγο πολύ βρισκόμαστε σε παρόμοιες καταστάσεις...πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και την αξιοπρέπεια σου και προιόντος του χρόνου όλα θα ξαναφτιάξουν...όποιος ξέρει να πολεμάει....δε χάνεται!!!Ή αλήθεια είναι ότι ούτε καί εγώ ξέρω καλά-καλά γιατί το postara , όντως ίσως ήταν λάθος μήνυμα , σε λάθος παραλήπτες , πάντως την δεδομένη στιγμή εγώ έτσι έννοιωσα καί έτσι έκανα καί στην ζωή μου έχω μάθει ότι καλύτερα να μετανιώνω για κάτι που έκανα παρά για κάτι που απλά σκέφτηκα αλλά δέν έκανα ! αυτά καί συγγνώμη .
Γιατί??
Θα ντυθείς βατραχάνθρωπος?
τυπε εισαι αγαπουλησ και πληγωθηκεσ??Ή αλήθεια είναι ότι ούτε καί εγώ ξέρω καλά-καλά γιατί το postara , όντως ίσως ήταν λάθος μήνυμα , σε λάθος παραλήπτες , πάντως την δεδομένη στιγμή εγώ έτσι έννοιωσα καί έτσι έκανα καί στην ζωή μου έχω μάθει ότι καλύτερα να μετανιώνω για κάτι που έκανα παρά για κάτι που απλά σκέφτηκα αλλά δέν έκανα ! αυτά καί συγγνώμη .