Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 23,8%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    365

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.013
Πόντοι
26.470
Οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στην Άντζελα ή σε όποιον άλλο αποφασίζει για τις αισθητικές παρεμβάσεις που γίνονται στις κοπέλες του μαγαζιού. Μετά την Ελένη, το νέο λουκ της Ελβίρας με ξανθό μαλλί είναι απόλυτα επιτυχημένο και την κάνει πολύ πιο ελκυστική σε σχέση με πως ήταν μερικούς μήνες πριν όταν την είχα δει στην Εφέσσου.  :thumbsup:

Αν δεν είχα "αλλεργία" στη σιλικόνη, ο νέος έρωτας του padron θα ήταν ήδη στα υπόψην μου.
και δεν υπάρχει φάρμακο ρε γμτ για την αλλεργία σου... :headbang: :headbang: :cheesy:

baby-alexandra

Ιερόδουλη
Εγγρ.
20 Μαΐ 2011
Like
0
μου φαίνεται την έχεις πάρει από φόβο... :grin:η αλίκη δυστυχώς δεν έχει τόσο μεγάλα :tits2: για να με χαστουκίσει...ενώ εσύ....ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!! :2funny: :2funny: άλλωστε η ίδια μου είπε....άμα θες ανωμαλίες και χαστούκια να πας στην αλεξ που ξέρει πως να σου αλλάξει τα φώτα...
den tin fovame apla tin sevume

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.067
Πόντοι
22.785
Tα επακόλουθα της κρίσης....ολοι τα έχουμε περάσει,οι εποχές είναι δύσκολες,την υγειά μας να'χουμε και λύσεις θα βρεθούν...
Το παλληκάρι είπε τον πόνο του,μην το αποπαίρνεις...
Εχω 2 ερωτήσεις για σένα...Πρώτον,στις φωτογραφίες των κοριτσιών που βλέπω,μου φαίνονται κάπως "επιθετικές"....κάνω λάθος? επειδή δεν είμαι του "αυταρχικού",αρχίζω και σκιάζομαι......
Δεύτερον....εκείνη η γαμ@@?^%& η ιστορία πότε προβλέπεται να ολοκληρωθεί? μας εχεις σκάσει πια..... :2funny:

χα χα χα έπιθετικές ?? ψυχούλες είναι όλες στό 104...

τό ύπόλοιπο θά στό πώ άπό κοντά ,κερνόντασε καφέ ή
ότι άλλο !!!!!!

baby-alexandra

Ιερόδουλη
Εγγρ.
20 Μαΐ 2011
Like
0
Οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στην Άντζελα ή σε όποιον άλλο αποφασίζει για τις αισθητικές παρεμβάσεις που γίνονται στις κοπέλες του μαγαζιού. Μετά την Ελένη, το νέο λουκ της Ελβίρας με ξανθό μαλλί είναι απόλυτα επιτυχημένο και την κάνει πολύ πιο ελκυστική σε σχέση με πως ήταν μερικούς μήνες πριν όταν την είχα δει στην Εφέσσου.  :thumbsup:

Αν δεν είχα "αλλεργία" στη σιλικόνη, ο νέος έρωτας του padron θα ήταν ήδη στα υπόψην μου.
:tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.013
Πόντοι
26.470
αχ!! τι καλή που είσαι!! είσαι και κορίτσι με τρόπους...δεν θες να μπεις ανάμεσα στο ζευγάρι ε?? :grin: δηλαδή άμα θέλουμε και έναν τρίτο στην παρέα να μη σε φωνάξω??  :grin:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.013
Πόντοι
26.470
χα χα χα έπιθετικές ?? ψυχούλες είναι όλες στό 104...

τό ύπόλοιπο θά στό πώ άπό κοντά ,κερνόντασε καφέ ή
ότι άλλο !!!!!!
αν το ότι άλλο περιλαμβάνει αιθέριες υπάρξεις προσφέρομαι να με κεράσεις!!! :2funny: :2funny:

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
μακραν το καλυτερο στουντιο ειδικα για οσους θελουν αυταρχικο.
Αντζελα η κελυ ποτε θα φυγει με αδεια?

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.013
Πόντοι
26.470
μακραν το καλυτερο στουντιο ειδικα για οσους θελουν αυταρχικο.
Αντζελα η κελυ ποτε θα φυγει με αδεια?
στείλ της πμ καλύτερα....γιατί θες να την ξεφορτωθείς?? :2funny: :2funny:

baby-alexandra

Ιερόδουλη
Εγγρ.
20 Μαΐ 2011
Like
0
αχ!! τι καλή που είσαι!! είσαι και κορίτσι με τρόπους...δεν θες να μπεις ανάμεσα στο ζευγάρι ε?? :grin: δηλαδή άμα θέλουμε και έναν τρίτο στην παρέα να μη σε φωνάξω??  :grin:
ama to telete erhume :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.013
Πόντοι
26.470
ama to telete erhume :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
έχω πολύ αγάπη να δώσω και μια ΤΕΡΑΑΑΑΣΤΙΑ αγκαλιά που χωράτε όλες μέσα...βέβαι με σένα δεν ξέρω αν θα χωρέσουν και τα :tits: αλλά κάτι θα γίνει... :2funny: :2funny: πες αλήθεια...σου έχει λείψει ένας υπέροχος, πανέμορφος, ευγενικός, ψηλός με γαλανά μάτια και πολύ γυμνασμένο κορμί νέος να έρθει κοντά σου ε?? για αυτό με πλησίασες ε?? πες αλήθεια!!  ;)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.013
Πόντοι
26.470

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Tα επακόλουθα της κρίσης....ολοι τα έχουμε περάσει,οι εποχές είναι δύσκολες,την υγειά μας να'χουμε και λύσεις θα βρεθούν...
Το παλληκάρι είπε τον πόνο του,μην το αποπαίρνεις...
Ή αλήθεια είναι ότι ούτε καί εγώ ξέρω καλά-καλά γιατί το postara , όντως ίσως ήταν λάθος μήνυμα , σε λάθος παραλήπτες , πάντως την δεδομένη στιγμή εγώ έτσι έννοιωσα καί έτσι έκανα καί στην ζωή μου έχω μάθει ότι καλύτερα να μετανιώνω για κάτι που έκανα παρά για κάτι που απλά σκέφτηκα αλλά δέν έκανα ! αυτά καί συγγνώμη .

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.013
Πόντοι
26.470
Ή αλήθεια είναι ότι ούτε καί εγώ ξέρω καλά-καλά γιατί το postara , όντως ίσως ήταν λάθος μήνυμα , σε λάθος παραλήπτες , πάντως την δεδομένη στιγμή εγώ έτσι έννοιωσα καί έτσι έκανα καί στην ζωή μου έχω μάθει ότι καλύτερα να μετανιώνω για κάτι που έκανα παρά για κάτι που απλά σκέφτηκα αλλά δέν έκανα ! αυτά καί συγγνώμη .
φίλε ντον, σε συμπονούμε και καταλαβαίνουμε τη φάση που περνάς γιατί όλοι λίγο πολύ βρισκόμαστε σε παρόμοιες καταστάσεις...πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και την αξιοπρέπεια σου και προιόντος του χρόνου όλα θα ξαναφτιάξουν...όποιος ξέρει να πολεμάει....δε χάνεται!!!

Επισκέπτης
τυπε εισαι αγαπουλησ και πληγωθηκεσ??

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom