anastasiaHOT
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2011
- Like
- 0
pola :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Καλημερα και καλο μηνα, ομορφια μου !!!
Πολλα :-* :-* :-* :-* :-* !!!
pola :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Καλημερα και καλο μηνα, ομορφια μου !!!
Πολλα :-* :-* :-* :-* :-* !!!
pola :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
καλό μήνα και σε σένα λιονταράκο...Καλημερα και καλο μηνα Λαγε !!!
καλό μήνα και σε σένα λιονταράκο...
:-* :-* :-*
Καλημερα και καλο μηνα, σε εσενα και τα ομορφα κοριτσια σου !!!
Παρόλο που μού αρέσει ό τρόπος πού σκέφτεσαι....Καλό απόγευμα παίδες ή αλήθεια είναι πάντως ότι ό μήνας δέν ξεκινά καλά για μένα : ό νοικάρης μου είπε ότι θα φύγει αρχές του χρόνου καί επίσης από αρχές του χρόνου μάλλον θα ψάχνω καί για δουλειά ! καί να ΄χουμε καί τον Πάγκα(κ)λο με τις δηλώσεις του για να δέσει το γλυκό !
Παρόλο που μού αρέσει ό τρόπος πού σκέφτεσαι....
πές μου , πιστεύεις στά αλήθεια ότι θά άπαντήσει κανείς σέ αυτό?
na dume piosta faiκαλησπέρα και καλό μήνα ξανθό μου μωρό....καλά εσύ θες πολύ ....διάβασα την κριτική του σαρουμάν και δεν πίστευα ότι θα μίλαγες ποτέ έτσι...και ότι θα έκανες αυτά τα πράγματα...εσύ είσαι μια κυρία...θα φας τρελλό ....από μένα φυσικά!!!
νομίζω μπορείς να κάνεις και μια νύχτα με ονομασία "juicy women night"!!!
παιδί μου σου λέω κοκκίνισα με αυτά που του έλεγες και του έκανες...και έλεγα....το κοριτσάκι μου? η ΄λαεξ μου? που μαζί μου πάντα είναι ευγενική, γλυκιά και σέξυ έγινε αυτή η σκύλα?? το μόνο που ζήλεψα ήταν τα χαστούκια με τις βυζάρες σου που του έδωσες!! θέλω κ εγώ λίγα!!!!na dume piosta fai
i aliki se afini??? :-*παιδί μου σου λέω κοκκίνισα με αυτά που του έλεγες και του έκανες...και έλεγα....το κοριτσάκι μου? η ΄λαεξ μου? που μαζί μου πάντα είναι ευγενική, γλυκιά και σέξυ έγινε αυτή η σκύλα?? το μόνο που ζήλεψα ήταν τα χαστούκια με τις βυζάρες σου που του έδωσες!! θέλω κ εγώ λίγα!!!!
μου φαίνεται την έχεις πάρει από φόβο... η αλίκη δυστυχώς δεν έχει τόσο μεγάλα για να με χαστουκίσει...ενώ εσύ....ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!! άλλωστε η ίδια μου είπε....άμα θες ανωμαλίες και χαστούκια να πας στην αλεξ που ξέρει πως να σου αλλάξει τα φώτα...i aliki se afini??? :-*