anastasiaHOT
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2011
- Like
- 0
kalimera
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
Καλημερα κουκλιτσα !!!kalimera![]()
![]()
![]()
Μπραβο κοριτσαρα μου !!!ne efharisto...![]()
![]()
![]()
Μπραβο κοριτσαρα μου !!!
Παντα ετσι !!! ;) ;) ;)
Και απο εμενα, πολλα :-* :-* :-* :-* :-* !!!:-* :-* :-*
Και απο εμενα, πολλα :-* :-* :-* :-* :-* !!!
Θα τα πουμε το μεσημερι παλι !!!
Καλη δουλεια να εχετε !!! :-* :-* :-*daxi ;) ;) ;)
καλημέρα όμορφη κοπελιά!!! πως τον πίνεις τον καφε σου?? εσπρέσσο η καπουτσίνο??kalimera![]()
![]()
![]()
Φρεντο ρε συ, το ξεχασες ???καλημέρα όμορφη κοπελιά!!! πως τον πίνεις τον καφε σου?? εσπρέσσο η καπουτσίνο??
μεγάλη αλήθεια!!Ένια σου δεν θα σου σπάσω τα αρχίδια πια...Και όπως φαίνεται ούτε χιούμορ έχω πια για σένα....
Και να μιλάς καλύτερα δεν είμαστε το ίδιο όλοι... δεν μιλας ουτε με κανενα παιδακι αλλα ουτε με κανενα χαιβανι. Αλλά να ξέρεις χωρίς μνήμη τελικά δεν θα πας μπροστά πουθενά... Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος
Γιατί ξεχνάς εύκολα και ξερεις τι εννοώ …αλλά δεν θα γίνω κατίνα εδώ μέσα για σένα....Δεν το έχω ανάγκη πίστεψε με ... καλό υπόλοιπο
οι άντρες ειδικά....Ε μια μικρή Κατίνα όλοι έχουμε μέσα μας!
καλημέρα όμορφη κοπελιά!!! πως τον πίνεις τον καφε σου?? εσπρέσσο η καπουτσίνο??
σήμερα το απόγευμα θα είσαι??με τα άλλα τα κορίτσια??kalimera lago.kalo itane cafe ;) ;) ;)
σήμερα το απόγευμα θα είσαι??με τα άλλα τα κορίτσια??
σήμερα το απόγευμα θα είσαι??με τα άλλα τα κορίτσια??