TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
καλημερα μοναδικότητα του σύμπαντος....καλημεραααααα :-*
καλημερα μοναδικότητα του σύμπαντος....καλημεραααααα :-*
καλημερα μοναδικότητα του σύμπαντος....
και καλα τωρα μετριοφροσύνες
ε εισαι λιγο υπερβοληκος
και καλα τωρα μετριοφροσύνες
υπερβολη δεν ειναι κατι το αντικειμενικο ;) στα δικα μου τα ματια Φαίνεσθε έτσι αγαπητή μου....
φταιω εγω που ειμαι υπερβοληκος ειδεςοχι μονο στα δικα σου ματια
φταιω εγω που ειμαι υπερβοληκος ειδες
ναι αλλα πια ματια σου τα λενε
Ακριβώς δυο απλα κ μάτια που λένε μόνο αλήθεια....άλλοι μόνο τα λένε και δεν τα πιστεύουν, άλλοι τα εννοούν κι ας μην τα λένε συχνά. ;)
τα μελαγχολικά μάτια του Taftaar λένε πάντα την αλήθεια.
στο σημειο που τις αρχησες και εσυτι εγινε....τι μαλακιες λετε παλι
τι εγινε....τι μαλακιες λετε παλι
στο σημειο που τις αρχησες και εσυ
γιατί έχεις νευράκια εσύ;
μαλακίες είναι που είπα ότι ο Taftaar ό,τι λέει το εννοεί;
εγω χαβαλε δεν εκανα?και το πηρες σοβαρα?τι ηθελες να απαντησω?να σας πω κατι....δεν θα μου σπασετε τα αρχιδια πρωι πρωι....αν δεν εχετε χιουμορ να μην με πριζετε τα αρχιδια....
εγω χαβαλε ηθελα να κανω αλλα
να σας πω κατι....δεν θα μου σπασετε τα αρχιδια πρωι πρωι....αν δεν εχετε χιουμορ να μην με πριζετε τα αρχιδια....
το να πεις καλημερα δεν ειναι μαλακια....και εαν το θεωρεις ετσι τοτε να μην εγραφες....οκ?
καλο υπολοιπο...
Ένια σου δεν θα σου σπάσω τα αρχίδια πια...Και όπως φαίνεται ούτε χιούμορ έχω πια για σένα....να σας πω κατι....δεν θα μου σπασετε τα αρχιδια πρωι πρωι....αν δεν εχετε χιουμορ να μην με πριζετε τα αρχιδια....
Ένια σου δεν θα σου σπάσω τα αρχίδια πια...
Και να μιλάς καλύτερα δεν είμαστε το ίδιο όλοι Αλλά να ξέρεις χωρίς μνήμη τελικά δεν θα πας μπροστά πουθενά
Γιατί ξεχνάς εύκολα …αλλά δεν θα γίνω κατίνα εδώ μέσα για σένα.... καλό υπόλοιπο
Γιατί ξεχνάς εύκολα …αλλά δεν θα γίνω κατίνα εδώ μέσα για σένα.... καλό υπόλοιπο
Μια γλυκιά καλημερα στην γυναικαρα μου, λιγο πριν φυγω για δουλειά. ;)καλημεραααααα :-*