casteliano
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2009
- Κριτικές
- 22
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
ατζελα η σοφια κατα την αποψη μου ειναι τρομερη περιπτωση και πρεπει να δουλευει πιο συχνα, αν γινεται και μεταμεσονυχτια
ατζελα η σοφια κατα την αποψη μου ειναι τρομερη περιπτωση και πρεπει να δουλευει πιο συχνα, αν γινεται και μεταμεσονυχτια
Oντως μάτια μου η Σοφία περα απο πολύ όμορφη κοπέλα ειναι και αψογη στη δουλειά της.
Μεχρι στιγμης Τριτη και Παρασκευη απόγευμα ειναι οι μέρες της, το έχω ήδη υπόψη μου αν μπορέσω να της δωσω και άλλη βάρδια ;)
Νεες φωτογραφιες απο
Νικόλ
Τζένη
Νικόλ-Τζένη
Λίζα
(Η συνεχεια σε λίγες μερες στο ;))
πολλά φιλάκια
Βρε παιδιά για λύστε μου μια απορία, η Σοφία που λέτε μήπως είναι η κοντούλα ξανθούλα τσαχπίνα
'θεσσαλονικιά κατά δήλωσή της' που παλιά δούλευε στο Φυλής 54 ισόγειο και αργότερα Λιοσίων, ή όχι ?
Βάλτε και καμμιά φωτό της να την δούμε.
οχι ματακια μου γλυκα καμια σχεση ;)
φωτος της δυστηχως δεν υπάρχουν μιας και η ιδια δεν θελει να βγαλει :-
ειναι ομως απο τις ομορφοτερες κοπέλες του μαγαζιου ;)
πολλα φιλακια
αδύνατη, με σχετικα μεγάλο βυζί, ξανθούλα, με στρογγυλό προσωπάκι και ηλικία κάτω των 25. Πολύ ευγενικιά, λιγομίλητη και γενικά αρκετά καλή.
Καλησπέρα και απο μένα στο ομορφότερο μωρό της Ελλάδας την Άντζελα, στον κουμπάρο μου τον οσι, τον παρθένο και όλους τους συναγωνιστές. Μόλις γύρισα απο 18 ωρες ταξίδι (7 για πάνω, 3 ώρες αναμονή και 8 για κάτω) και είμαι πτώμα παίδες.
Πο'υσαι βρε Άντζελα να με ξεκουράσεις όπως ξέρεις εσυ?
καληνύχτα και τα λέμε αύριο
Που πήγες βρε terro "7 για πάνω, 3 ώρες αναμονή και 8 για κάτω"?Καλησπέρα και απο μένα στο ομορφότερο μωρό της Ελλάδας την Άντζελα, στον κουμπάρο μου τον οσι, τον παρθένο και όλους τους συναγωνιστές. Μόλις γύρισα απο 18 ωρες ταξίδι (7 για πάνω, 3 ώρες αναμονή και 8 για κάτω) και είμαι πτώμα παίδες.
Πο'υσαι βρε Άντζελα να με ξεκουράσεις όπως ξέρεις εσυ?
καληνύχτα και τα λέμε αύριο
Που πήγες βρε terro "7 για πάνω, 3 ώρες αναμονή και 8 για κάτω"?
πόσο θα ήθελα να ήμουνη κολώνα.....
α... και πες της Τζένης να μη βγάλει τα πέδιλά της... ;)
Μας θυμιζεις ποια κοριτσια κανουν πρωκτικο?