Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 23,8%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    365

ΝΕΦΕΛΑΚΙ

Ιερόδουλη
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
0
Καλά είμαι αλλά για να γίνω καλύτερα πρέπει να βοηθήσεις καί συ , αλλά αφού συνέχεια λείπεις τι να κάνουμε ?
e πρέπει να λυπούμαι και :-* λίγο δεν θα είμαστε siniexia εκεί ,,, είναι ορεα να κάθεσαι έμαθε ,,όμως σύντομα θα γυρίσω.. :-* :-* :-* :-*

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
καλησπέρα μωρό μου τι κανεις εσύ πως είσαι καλά. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Sorry που επεμβαίνω, αλλά γιατί αυτές οι καρδούλες στα smileys μου θυμίζουν τα δολλάρια που έκαναν τα μάτια του Sκρουτζ Μακ ντακ?! Πάνω απ' όλα ειλικρίνεια...

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
e πρέπει να λυπούμαι και :-* λίγο δεν θα είμαστε siniexia εκεί ,,, είναι ορεα να κάθεσαι έμαθε ,,όμως σύντομα θα γυρίσω.. :-* :-* :-* :-*

Δεν πειράζει κούκλα μου, κάθησε να ξεκουραστείς, να ανανεωθείς, και να γυρίσεις πιο ορεξάτη και δυνατή. Αντε όταν επιστρέψεις θα περάσω να σε δω!

ΝΕΦΕΛΑΚΙ

Ιερόδουλη
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
0
Δεν πειράζει κούκλα μου, κάθησε να ξεκουραστείς, να ανανεωθείς, και να γυρίσεις πιο ορεξάτη και δυνατή. Αντε όταν επιστρέψεις θα περάσω να σε δω!
εννοείτε που θα γυρίσω πιο ξεκουραστεί και με πολύ "δηιναμι" θα γίνετε χαμός. :-* :-* :-*

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Εγω θα ερθω μονο για Ελενη... Καιρο το σχεδιαζω και ειμαι σιγουρος πως θα δικαιωθω!!!

Όλα τα κορίτσια είναι φοβερά φίλε, σίγουρα η Ελένη από τις καλύτερες (όταν θέλει). Εύχομαι να δικαιωθείς, αλλά μη μου αδικείς και τις άλλες.  ;) 

Είναι καμιά όμορφη κοπελιά online ή κάνα καλό κοπέλι; μόνο εγώ θυμήθηκα να μπω τέτοια ώρα;  :grin:

Κέλλυ, αν είσαι κάπου εδώ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ!  :-*

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.013
Πόντοι
26.470
Όλα τα κορίτσια είναι φοβερά φίλε, σίγουρα η Ελένη από τις καλύτερες (όταν θέλει). Εύχομαι να δικαιωθείς, αλλά μη μου αδικείς και τις άλλες.  ;) 

Είναι καμιά όμορφη κοπελιά online ή κάνα καλό κοπέλι; μόνο εγώ θυμήθηκα να μπω τέτοια ώρα;  :grin:

Κέλλυ, αν είσαι κάπου εδώ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ!  :-*
παρών!!!! καλημέρα φίλε μου...

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
παρών!!!! καλημέρα φίλε μου...

Εσένα ρε τι να σε κάνω τέτοια ώρα; θα μου στείλεις φιλάκια;  :-* 'Ασε που, άμα σε ήθελα κάτι, θα σε έπαιρνα τηλέφωνο! Σε παρακαλώ, κράτα κάποιες αποστάσεις, γιατί η παρέα μαζί σου μου κάνει κακό στο image, μας μπερδεύουν!  :P Τέτοια ώρα εσύ πως και δεν κοιμάσαι;

Κανείς άλλος online; καμιά κοπελιά ή μπα;  :grin:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Επειδή δε βλέπω καθόλου κίνηση, 6 μέλη και 6 επισκέπτες ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!

Και επειδή δεν είμαι πολύ τακτικός εδώ και δεν πηγαίνω (αυτό τον καιρό) στο στούντιο, εσείς οι γνωστοί στείλτε μου κάνα pm να ενημερώνομαι!  ;)

Πολλά φιλιά στα κορίτσια!  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3
Γεια σου Νεφέλη μου! Χαθήκαμε ε? Καλά είσαι?  :-*

(έχει μπάσκετ γιαυτό χάθηκαν όλοι)  ;)

εγω την ειδα ζωντανη την αναμετρηση....ηταν πολυ ωραια....εγινα ενας αλητης μαζι με τους πρασινους φιλους μου....παναθα σαγαπωωωωωωωωω.....

καλημερα σε ολους....

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
εγω την ειδα ζωντανη την αναμετρηση....ηταν πολυ ωραια....εγινα ενας αλητης μαζι με τους πρασινους φιλους μου....παναθα σαγαπωωωωωωωωω.....

καλημερα σε ολους....

Και εγώ πανάθα είμαι..Πιστεύω καλά πήγαμε και στα δυο αθλήματα μέσα στο σαβκο... ;) ;) ;)

Τι κάνεις "τυφώνα"? Δώσε τα φιλιά μου στις δυο μελαχρινές κούκλες που έχετε βάρδια μαζί..
Και φυσικά τα πολλά φιλιά μου και σε εσένα κούκλα μου... :-* :-* :-*

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εγω την ειδα ζωντανη την αναμετρηση....ηταν πολυ ωραια....εγινα ενας αλητης μαζι με τους πρασινους φιλους μου....[glow=red,2,300]παναθα σαγαπωωωωωωωωω[/glow].....

καλημερα σε ολους....
εδω τα χαλαμε..

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ!  :-*

Επιτέλους ένα μερός που σφίζει από υγεία! Με κορίτσια που έχουν τις σωστές οπαδικές προτιμήσεις!  ;) ΠΑΝΑΘΑ Σ'ΑΓΑΠΩ! ΚΕΛΛΥ Σ'ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΑΚΟΜΗ!  :-* :-* :-*

I am back, δεν έχω ύπνο.  >:(

Καλημέρα sarouman  :)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Καλησπερα γυναικαρα μου, καλησπερα παρεα.

Τωρα μαζευτηκα........

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Καλό βράδυ (όσο απομένει) σε cheyenne, stam90, oresti_kou και καλή συνέχεια στα κορίτσια...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom