ΝΕΦΕΛΑΚΙ
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2011
- Like
- 0
καλά είμαι αγάπη μου ,εσύ πως είσαι όλα καλά.Εσύ τι κάνεις βρε ψυχή ? σε συζητάν διχώς γιατί και όχι άδικα !
καλά είμαι αγάπη μου ,εσύ πως είσαι όλα καλά.Εσύ τι κάνεις βρε ψυχή ? σε συζητάν διχώς γιατί και όχι άδικα !
Καλά είμαι αλλά για να γίνω καλύτερα πρέπει να βοηθήσεις καί συ , αλλά αφού συνέχεια λείπεις τι να κάνουμε ?καλά είμαι αγάπη μου ,εσύ πως είσαι όλα καλά.
e πρέπει να λυπούμαι και :-* λίγο δεν θα είμαστε siniexia εκεί ,,, είναι ορεα να κάθεσαι έμαθε ,,όμως σύντομα θα γυρίσω.. :-* :-* :-* :-*Καλά είμαι αλλά για να γίνω καλύτερα πρέπει να βοηθήσεις καί συ , αλλά αφού συνέχεια λείπεις τι να κάνουμε ?
καλησπέρα μωρό μου τι κανεις εσύ πως είσαι καλά. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e πρέπει να λυπούμαι και :-* λίγο δεν θα είμαστε siniexia εκεί ,,, είναι ορεα να κάθεσαι έμαθε ,,όμως σύντομα θα γυρίσω.. :-* :-* :-* :-*
εννοείτε που θα γυρίσω πιο ξεκουραστεί και με πολύ "δηιναμι" θα γίνετε χαμός. :-* :-* :-*Δεν πειράζει κούκλα μου, κάθησε να ξεκουραστείς, να ανανεωθείς, και να γυρίσεις πιο ορεξάτη και δυνατή. Αντε όταν επιστρέψεις θα περάσω να σε δω!
Εγω θα ερθω μονο για Ελενη... Καιρο το σχεδιαζω και ειμαι σιγουρος πως θα δικαιωθω!!!
παρών!!!! καλημέρα φίλε μου...Όλα τα κορίτσια είναι φοβερά φίλε, σίγουρα η Ελένη από τις καλύτερες (όταν θέλει). Εύχομαι να δικαιωθείς, αλλά μη μου αδικείς και τις άλλες. ;)
Είναι καμιά όμορφη κοπελιά online ή κάνα καλό κοπέλι; μόνο εγώ θυμήθηκα να μπω τέτοια ώρα;
Κέλλυ, αν είσαι κάπου εδώ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ! :-*
παρών!!!! καλημέρα φίλε μου...
Γεια σου Νεφέλη μου! Χαθήκαμε ε? Καλά είσαι? :-*
(έχει μπάσκετ γιαυτό χάθηκαν όλοι) ;)
εγω την ειδα ζωντανη την αναμετρηση....ηταν πολυ ωραια....εγινα ενας αλητης μαζι με τους πρασινους φιλους μου....παναθα σαγαπωωωωωωωωω.....
καλημερα σε ολους....
εδω τα χαλαμε..εγω την ειδα ζωντανη την αναμετρηση....ηταν πολυ ωραια....εγινα ενας αλητης μαζι με τους πρασινους φιλους μου....[glow=red,2,300]παναθα σαγαπωωωωωωωωω[/glow].....
καλημερα σε ολους....
Καλησπερα γυναικαρα μου, καλησπερα παρεα.
Τωρα μαζευτηκα........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()