DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Χαιδευτικό του λιονταριού ! δέν το έχεις ακούσει ?Λιόντο ???![]()
Χαιδευτικό του λιονταριού ! δέν το έχεις ακούσει ?Λιόντο ???![]()
καλησπέρα στην όμορφη παρέα!!!Χαιδευτικό του λιονταριού ! δέν το έχεις ακούσει ?
καλησπέρα και σε σένα όμορφη κοπελιά...ήθελα να σου πω κάτι...αλλά όλο δεν προλαβαίνω να στο πω...kalispera se olous :-* :-* :-* :-* :-* :-*
καλησπέρα και σε σένα όμορφη κοπελιά...ήθελα να σου πω κάτι...αλλά όλο δεν προλαβαίνω να στο πω...
προσπαθώ εδώ και τόσες μέρες να σου πω ότι από τότε που γύρισες έχω παρατηρήσει...1)είσαι πιο χαρούμενη....2)έχεις αδυνατίσει αρκετά και κυρίως τοpesmu ti eghine...![]()
προσπαθώ εδώ και τόσες μέρες να σου πω ότι από τότε που γύρισες έχω παρατηρήσει...1)είσαι πιο χαρούμενη....2)έχεις αδυνατίσει αρκετά και κυρίως το![]()
είναι υπέροχο και πιο σφιχτό...όπως επίσης ότι ξέχασες να μου φέρεις παρμιτζιάνο τυρί που σου είχα ζητήσει...
![]()
![]()
δικαιολογίες!!!!μου φαίνεται ότι το έφαγες όλο εσύ...εγώ όταν γύρισα από Fumincino Roma, κουβάλαγα τα πάντα...τι limoncello,grappa, ζυμαρικά....αλλά εσύ τίποτα για το φίλο σου....τώρα θα κάτσω σε μια γωνιά και :'( :'( :'( :'(....δεν με αγαπάς καθόλου...αύριο θα δείς που θα έρθω...efharisto moromu...den borusa na fero sto aeroplano... :-* :-* :-*
δικαιολογίες!!!!μου φαίνεται ότι το έφαγες όλο εσύ...εγώ όταν γύρισα από Fumincino Roma, κουβάλαγα τα πάντα...τι limoncello,grappa, ζυμαρικά....αλλά εσύ τίποτα για το φίλο σου....τώρα θα κάτσω σε μια γωνιά και :'( :'( :'( :'(....δεν με αγαπάς καθόλου...αύριο θα δείς που θα έρθω...![]()
![]()
και ξέρεις εγώ δεν είμαι σαρουμάν να με διατάζεις να σου γλείψω τα δάχτυλα και να με λες <<μαλάκα>>....θα γίνει χαμός...θα έχω και το αλικάκι μαζί να σε βαράμε από όλες τις μεριές...στο σταυρό και στο κλουβί αύριο για 8 ώρες για να μάθεις...ela moromu....![]()
![]()
![]()
και ξέρεις εγώ δεν είμαι σαρουμάν να με διατάζεις να σου γλείψω τα δάχτυλα και να με λες <<μαλάκα>>....θα γίνει χαμός...θα έχω και το αλικάκι μαζί να σε βαράμε από όλες τις μεριές...στο σταυρό και στο κλουβί αύριο για 8 ώρες για να μάθεις...![]()
καλησπέρα φίλε μου...αύριο πρωι θα πάω...οπότε καφεδάκι θα κεράσεις...Πριν πας να σε ποτισω μερικα σφηναικια ακομα
Καλησπερα και χαιρεται![]()
καλησπέρα φίλε μου...αύριο πρωι θα πάω...οπότε καφεδάκι θα κεράσεις...![]()
![]()
στήσε κώλο από τώρα...χαχαχα.. οτι θες.. δεν κολλαω εγω.. αποχωρω τωρα γιατι εχουμε ματσακι σε λιγο κι εξοδο μετα
Καλο βραδυ
καλησπέρα μωρό μου τι κανεις εσύ πως είσαι καλά. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Γεια σου Νεφέλη μου! Χαθήκαμε ε? Καλά είσαι? :-*
(έχει μπάσκετ γιαυτό χάθηκαν όλοι) ;)
Εσύ τι κάνεις βρε ψυχή ? σε συζητάν διχώς γιατί και όχι άδικα !Τι γίνετε εδώ που έχει χαθεί η παρέα.![]()
![]()
![]()
![]()