KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
και εγω σαγαπαω κουμπαρουλη
Δε θυμάμαι κάν πως καταλήξαμε
ποσους εδειρε μοναδικοτητα
δε θυμάμαι να συμφωνήσαμε σε κουμπαριά!!!αλλά άμα θες να γίνουμε θα πρέπει να εφαρμόσουμε το ο κουμπαρος την κουμπάρα 2 φορές την εβδομάδα!!!και εγω σαγαπαω κουμπαρουλη
σε λατρευωωωωωωωωωωωω
σε λατρευωωωωωωωωωωωω
1 φορα την εβδομαδαδε θυμάμαι να συμφωνήσαμε σε κουμπαριά!!!αλλά άμα θες να γίνουμε θα πρέπει να εφαρμόσουμε το ο κουμπαρος την κουμπάρα 2 φορές την εβδομάδα!!!
1 φορα την εβδομαδα
Καλημερα κι απο μενα. Αλεξανδρα μου συγγνωμη για αυτο που θα πω αλλα σημερα εκανα μια ερευνα για τα στουντιο μεσα απο φωτογραφιες και σχολια των παιδιων εδω μεσα. Επισης παρατηρησα τον τροπο που μιλανε τα κοριτσια που ειναι μελη στο σαιτ και κατεληξαστο συμπερασμα οτι σα την Ελενη την Αιγυπτια δεν εχει.Η γυναικα απλα δεν εχει ανταγωνισμο. Θα ειναι η επομενη που θα ακουμπισω τα ωραια μου λεφτουδακια
τα παντα ολα λεμεεεεεε δεν υπαρχει αλλη σαν και αυτηΓια σενα νε γλυστρισα
για την όμορφη ξανθιά στα δεξιά μπορώ να βουτήξω από τα λιμανάκια της βουλιαγμένης, να βγω στην επιφάνεια και να κολυμπήσω μέχρι τις Σπέτσες!!! ααα!!! ξέχασα να σου πω....τα cd στα έχω έτοιμα...έμαθα ότι σου άρεσαν τα τραγούδια...
περνα και μια απο το μαντρι μου να σε ευλογησωγια την όμορφη ξανθιά στα δεξιά μπορώ να βουτήξω από τα λιμανάκια της βουλιαγμένης, να βγω στην επιφάνεια και να κολυμπήσω μέχρι τις Σπέτσες!!! ααα!!! ξέχασα να σου πω....τα cd στα έχω έτοιμα...έμαθα ότι σου άρεσαν τα τραγούδια...
φακ γιου!!!περνα και μια απο το μαντρι μου να σε ευλογησω
φακ γιου!!!