lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.013
- Πόντοι
- 26.470
που να σου πω και λεπτομέρειες...θα πηδηχτείς από το παράθυρο...ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΩ!!!το ήξερα ότι θα χαρείς!!! πατέρα ετοιμάσου να πάμε μαζί για κουστούμι!!!![]()
![]()
που να σου πω και λεπτομέρειες...θα πηδηχτείς από το παράθυρο...ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΩ!!!το ήξερα ότι θα χαρείς!!! πατέρα ετοιμάσου να πάμε μαζί για κουστούμι!!!![]()
![]()
που να σου πω και λεπτομέρειες...θα πηδηχτείς από το παράθυρο...ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΩ!!!
δεν έχει τότε χάρη βρε...λίγο ρίσκο στη ζωή σου δε θέλεις??αν είναι να μου πεις να κάτεβω στο ισόγειο.![]()
Κλαίω από τα γέλια, σέ καλό να μού βγεί.............
δεν έχει τότε χάρη βρε...λίγο ρίσκο στη ζωή σου δε θέλεις??![]()
κοίτα κ για μένα αν το καλοσκεφτείς είναι σα να πηδάω από το παράθυρο αυτή η εμπειρία...αλλά μάλλον αξίζει...
![]()
μου αρέσει που το βλέπεις και το αντιμετωπίζεις έτσι...είναι σπάνιο αυτό και επιβεβαιώνεται η άποψη μου πόσο ξεχωριστός άνθρωπος είσαι!!! ξέρεις είναι μια καθημερινή μάχη με τις φοβίες, τις αγωνίες σου, τις αναμνήσεις σου, τους εγωισμούς σου...αλλά όταν θες κάτι τόοοοοοσο πολύ τα ξεπερνάς όλα και με καλή διάθεση και με το βλέμμα στραμμένο στον τελικό στόχο νομίζω καταφέρνεις το επιθυμητό...αρκεί φυσικά να ναι και κοινλη επιδίωξη ε...??λόγω της μηδαμινής εμπειρίαςμου δεν ξέρω αν αξίζει.
εύχομαι όμως με όλη μου τη δύναμη να κερδίσετε! θα γίνει λίγο πιο όμορφος ο κόσμος μας!
σε καλό θα σου βγεί, αν κοιτάς θετικά!
μου αρέσει που το βλέπεις και το αντιμετωπίζεις έτσι...είναι σπάνιο αυτό και επιβεβαιώνεται η άποψη μου πόσο ξεχωριστός άνθρωπος είσαι!!! ξέρεις είναι μια καθημερινή μάχη με τις φοβίες, τις αγωνίες σου, τις αναμνήσεις σου, τους εγωισμούς σου...αλλά όταν θες κάτι τόοοοοοσο πολύ τα ξεπερνάς όλα και με καλή διάθεση και με το βλέμμα στραμμένο στον τελικό στόχο νομίζω καταφέρνεις το επιθυμητό...αρκεί φυσικά να ναι και κοινλη επιδίωξη ε...??
στο παρελθόν πατερούλη μου αυτό έκανα και κατέληξα νανα αφήσεις την καρδιά σου να σε οδηγήσει εκεί που αυτή κοιτάει. ;) ;) ;)
Κοίτα σύντροφε όρισμένα θέματα τών διδασκαλιών τού κομμουνιού
φαίνονται πάντοτε συγκεχυμένα.......
Μερικές φορές δέν θυμάμαι τίποτα άπό το μάθηματά του σε συνειδητό επίπεδο.![]()
![]()
![]()
Αλλά έχω καταλήξει να πιστεύω ότι θυμάμαι τό κεντρικό νόημα των όδηγιών του γιά τίς κόκκινες νύχτες ......
έχεις πμ!!!να αφήσεις την καρδιά σου να σε οδηγήσει εκεί που αυτή κοιτάει. ;) ;) ;)
εμείς μαλακίες?? ποτέ....τι εγινεεεεεεεε.....
τι μαλακιες λετε παλι![]()
τι εγινεεεεεεεε.....
εμείς μαλακίες?? ποτέ....
τι εγινεεεεεεεε.....