DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Βεβαίως π.χ. μελιτζάνες καί μαύρες είναι και τραβιούνται πολύ ειδικά με τις πείνες που θα έρθουν !Μαυρο εμπορευμα ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βεβαίως π.χ. μελιτζάνες καί μαύρες είναι και τραβιούνται πολύ ειδικά με τις πείνες που θα έρθουν !Μαυρο εμπορευμα ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τώρα τι ρωτάς βρε baby ?ti enois???![]()
![]()
![]()
![]()
Καλα ειμαι, μωρο μου !!!pos ise moromu??? :-* :-* :-*
Καλησπέρα καί σε σένα μωρό μου οί φωτογραφίες σου με μια λέξη Ε Κ Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ε Σ !!!kalispera moromu :-* :-* :-* :-* :-* :-*![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sefaristo agapimu :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Καλησπέρα καί σε σένα μωρό μου οί φωτογραφίες σου με μια λέξη Ε Κ Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ε Σ !!!
Καλησπέρα καί σε σένα μωρό μου οί φωτογραφίες σου με μια λέξη Ε Κ Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ε Σ !!!
kala moromu edo stin duliaΚαλα ειμαι, μωρο μου !!!
Εσυ ???
efaristo bubu :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*αφου ειναι μωρο δυναμιτης............... ;)
αφου ειναι μωρο δυναμιτης............... ;)
Καλησπέρα καί στην πιο κούκλα προισταμένη ! παρεπιμπτόντος έχει καιρό να γίνει κάποιο event ή κάνω λάθος ?αφου ειναι μωρο δυναμιτης............... ;)
παρεπιμπτόντος έχει καιρό να γίνει κάποιο event ή κάνω λάθος ?
Δεν ανοιγει !!!
Δεν ανοιγει !!!
Όντως δέν ανοίγει , τώρα σάς καληνυχτώ όλες καί όλους καί εύχωμαι το μακρύ ταξίδι της ημέρας μέσα στην νύκτα να είναι ήρεμο για όλους μας !Δεν ανοιγει !!!
Θα ειμαι φυσικα, παρ΄οτι δουλευω απογευμα.καλα δεν εισαι ακομη μελος στο group μας στο fb ?
κριμα :- :- :- :-
γιατι θα ειναι members only event![]()
Ειμαι, αλλα δεν θελω για να δω κατι, να παταω 200 χαρακτηριστικα !!!καλα δεν εισαι ακομη μελος στο group μας στο fb ?
κριμα :- :- :- :-
γιατι θα ειναι members only event![]()
ουτε εγωΘα ειμαι φυσικα, παρ΄οτι δουλευω απογευμα.
Καπως θα τα καταφερω.
Λειπει ο Μαρτης απο την Σαρακοστη?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
που ξερεις εσυ τα παρτυ τα παλιαναι αλλα αυτο δεν εχει καμια σχεση με παρτακια που εκανες παλια
ποτε θα ξανακανεις;)
![]()