DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Βεβαίως π.χ. μελιτζάνες καί μαύρες είναι και τραβιούνται πολύ ειδικά με τις πείνες που θα έρθουν !Μαυρο εμπορευμα ???
Βεβαίως π.χ. μελιτζάνες καί μαύρες είναι και τραβιούνται πολύ ειδικά με τις πείνες που θα έρθουν !Μαυρο εμπορευμα ???
Τώρα τι ρωτάς βρε baby ?ti enois???
Καλα ειμαι, μωρο μου !!!pos ise moromu??? :-* :-* :-*
Καλησπέρα καί σε σένα μωρό μου οί φωτογραφίες σου με μια λέξη Ε Κ Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ε Σ !!!kalispera moromu :-* :-* :-* :-* :-* :-*
sefaristo agapimu :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Καλησπέρα καί σε σένα μωρό μου οί φωτογραφίες σου με μια λέξη Ε Κ Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ε Σ !!!
Καλησπέρα καί σε σένα μωρό μου οί φωτογραφίες σου με μια λέξη Ε Κ Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ε Σ !!!
kala moromu edo stin duliaΚαλα ειμαι, μωρο μου !!!
Εσυ ???
efaristo bubu :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*αφου ειναι μωρο δυναμιτης............... ;)
αφου ειναι μωρο δυναμιτης............... ;)
Καλησπέρα καί στην πιο κούκλα προισταμένη ! παρεπιμπτόντος έχει καιρό να γίνει κάποιο event ή κάνω λάθος ?αφου ειναι μωρο δυναμιτης............... ;)
παρεπιμπτόντος έχει καιρό να γίνει κάποιο event ή κάνω λάθος ?
Δεν ανοιγει !!!
Δεν ανοιγει !!!
Όντως δέν ανοίγει , τώρα σάς καληνυχτώ όλες καί όλους καί εύχωμαι το μακρύ ταξίδι της ημέρας μέσα στην νύκτα να είναι ήρεμο για όλους μας !Δεν ανοιγει !!!
Θα ειμαι φυσικα, παρ΄οτι δουλευω απογευμα.καλα δεν εισαι ακομη μελος στο group μας στο fb ?
κριμα :- :- :- :-
γιατι θα ειναι members only event
Ειμαι, αλλα δεν θελω για να δω κατι, να παταω 200 χαρακτηριστικα !!!καλα δεν εισαι ακομη μελος στο group μας στο fb ?
κριμα :- :- :- :-
γιατι θα ειναι members only event
ουτε εγω ουτε εγωΘα ειμαι φυσικα, παρ΄οτι δουλευω απογευμα.
Καπως θα τα καταφερω.
Λειπει ο Μαρτης απο την Σαρακοστη?
που ξερεις εσυ τα παρτυ τα παλιαναι αλλα αυτο δεν εχει καμια σχεση με παρτακια που εκανες παλια
ποτε θα ξανακανεις ;)