You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
baby-alexandra
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2011
- Like
- 0
kalispera olus :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
γεια σου ξανθιά γυναικάρα!!!! τι μου κάνεις??kalispera olus :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
γεια σου λιονταράκο!!! δεν κοιμάσαι τέτοια ώρα...είχα πάει σινεμαδάκι εγώ...λούφα και παραλλαγή...Πολλα :-* :-* :-* :-* :-* στην Αλεξανδρα !!!
Γεια σου, φιλε μου Λαγε !!!
Υπηρεσια !!!γεια σου λιονταράκο!!! δεν κοιμάσαι τέτοια ώρα...είχα πάει σινεμαδάκι εγώ...λούφα και παραλλαγή...
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
πωπω χώσιμο... καλό κουράγιο!!!θα σου στείλω λίγο από τον ύπνο μου μήπως σε πάρει κ σένα κ ξεκουραστείς μια στάλα..Υπηρεσια !!!
baby-alexandra
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2011
- Like
- 0
kalispera moromu :-* :-* :-* :-* :-*γεια σου ξανθιά γυναικάρα!!!! τι μου κάνεις??
baby-alexandra
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2011
- Like
- 0
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* ke se sena moromuΠολλα :-* :-* :-* :-* :-* στην Αλεξανδρα !!!
Γεια σου, φιλε μου Λαγε !!!
Το ασχημο ειναι, οτι θα ξεκιναγα αυριο και μου εδωσαν δυο επιπλεον !!!πωπω χώσιμο... καλό κουράγιο!!!θα σου στείλω λίγο από τον ύπνο μου μήπως σε πάρει κ σένα κ ξεκουραστείς μια στάλα..
Μεγαλο ζορι !!!
Κουκλαρα μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* !!!:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* ke se sena moromu
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
οι καινούριες φωτογραφίες πολύ ωραίες...είσαι υπέροχη...θα μπορέσεις να βγάλεις τόσες ώρες μόνη σου χωρίς την αγάπη σου παρέα??kalispera moromu :-* :-* :-* :-* :-*
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
να λες δόξα τω θεώ που υπάρχει και δουλειά... ;) ;) μου έκανε εντύπωση πόσο πολύ κόσμο είχε το mall... τι διάολο? ή πολλά λεφτά υπάρχουν και ξοδεύονται ή δεν έχουν δουλειές και τρώνε από τους γονείς τους...Το ασχημο ειναι, οτι θα ξεκιναγα αυριο και μου εδωσαν δυο επιπλεον !!!
Μεγαλο ζορι !!!
Απλα, κανουν βολτα !!!να λες δόξα τω θεώ που υπάρχει και δουλειά... ;) ;) μου έκανε εντύπωση πόσο πολύ κόσμο είχε το mall... τι διάολο? ή πολλά λεφτά υπάρχουν και ξοδεύονται ή δεν έχουν δουλειές και τρώνε από τους γονείς τους...
Δεν ψωνιζουν, τιποτα !!!
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
μην το λες μην το λες....άλλα είδαν τα υπέροχα μπιρπιλωτά ματάκια μου....οι σακούλες πηγαινοερχόντουσαν...Απλα, κανουν βολτα !!!
Δεν ψωνιζουν, τιποτα !!!
Τι να πω, δεν ξερω !!!μην το λες μην το λες....άλλα είδαν τα υπέροχα μπιρπιλωτά ματάκια μου....οι σακούλες πηγαινοερχόντουσαν...
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Τι να πω, δεν ξερω !!!
Σκεφτήκατε την πιθανότητα οί ίδιες σακούλες απλά ν'αλλάζουν χέρια ?
baby-alexandra
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2011
- Like
- 0
ti enois???οι καινούριες φωτογραφίες πολύ ωραίες...είσαι υπέροχη...θα μπορέσεις να βγάλεις τόσες ώρες μόνη σου χωρίς την αγάπη σου παρέα??
baby-alexandra
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2011
- Like
- 0
pos ise moromu??? :-* :-* :-*Κουκλαρα μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* !!!