You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
anastasiaHOT
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2011
- Like
- 0
kalispera se olous... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
kalispera se olous... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Τι κάνεις κούκλα μου?
Τέλειωσε η άδεια σου? Πέρασες καλά?
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Bentornata bella Anastasiakalispera se olous... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
;) ;) ;) ;) ;) ;)
TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
καλησπερα bella ;)kalispera se olous... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
καλησπερα και σε ολη την παρεα
anastasiaHOT
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2011
- Like
- 0
καλησπερα bella ;)
καλησπερα και σε ολη την παρεα![]()
;) ;) ;) ;) :-*
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.015
- Πόντοι
- 26.470
καλημέρα στα πρωινά λουλούδια του 104...καλημέρα και στους όμορφους κηπουρούς που θα τα ποτίσουν για να ανθίσουν ακόμα περισσότερο...Την καλημερα μου, σε ολη την τρελοπαρεα !!!
Πολλα :-* :-* :-* :-* :-* σε Μπετυ, Αλεξανδρα και Ελβιρα !!!
Χρονια πολλα, στην Αντζελα !!!
Κηπουρεεεεεεεεεε !!!καλημέρα στα πρωινά λουλούδια του 104...καλημέρα και στους όμορφους κηπουρούς που θα τα ποτίσουν για να ανθίσουν ακόμα περισσότερο...![]()
![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.015
- Πόντοι
- 26.470
σήμερα είμαι μόνο συνεργειάς...κηπουρός την πέμπτη... ;) ;)Κηπουρεεεεεεεεεε !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ετσι μπραβο !!! ;) ;) ;)σήμερα είμαι μόνο συνεργειάς...κηπουρός την πέμπτη... ;) ;)
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.015
- Πόντοι
- 26.470
εσύ πότε θα βάλεις τη φόρμα του κηπουρού και θα πάρεις το ποτιστήρι σου?? ;)Ετσι μπραβο !!! ;) ;) ;)
Τα εχω ετοιμα !!!εσύ πότε θα βάλεις τη φόρμα του κηπουρού και θα πάρεις το ποτιστήρι σου?? ;)
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Καλημέρα στην καλή μας παρέα καί στίς τρυφερές υπάρξεις τής Φ.104 , χρόνια πολλά με πολλή πολλή υγεία καί αγάπη στήν Άντζελα μας που την ευχαριστούμε ακόμα μια φορά για τον επίγειο παράδεισο με τα ουριά του που έχει δημιουργήσει αλλά επίσης γιατί είναι ψυχούλα ! καί συγγνώμη άν τελευταία δέν πολυσυμμετέχω στίς κουβέντες μας αλλά είναι οί έννοιες οικογενειακές καί προσωπικές που με τρέχουν καί κυρίως κάποια μικροπροβλήματα υγείας δικά μου καί του παιδιού μου , για να μην πούμε καί για τα χάλια μας σαν κράτος που καί αυτά συνεισφέρουν !
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.015
- Πόντοι
- 26.470
στα έματα υγείας σε καταλαβαίνω και συμπάσχω κιόλας...καταρραμένο κρύωμα, όσο για το παιδί σου εύχομαι να μην είναι τίποτα σοβαρό και να το ξεπεράσετε γρήγορα!! καλημέρα δον!Καλημέρα στην καλή μας παρέα καί στίς τρυφερές υπάρξεις τής Φ.104 , χρόνια πολλά με πολλή πολλή υγεία καί αγάπη στήν Άντζελα μας που την ευχαριστούμε ακόμα μια φορά για τον επίγειο παράδεισο με τα ουριά του που έχει δημιουργήσει αλλά επίσης γιατί είναι ψυχούλα ! καί συγγνώμη άν τελευταία δέν πολυσυμμετέχω στίς κουβέντες μας αλλά είναι οί έννοιες οικογενειακές καί προσωπικές που με τρέχουν καί κυρίως κάποια μικροπροβλήματα υγείας δικά μου καί του παιδιού μου , για να μην πούμε καί για τα χάλια μας σαν κράτος που καί αυτά συνεισφέρουν !
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Σ'ευχαριστώ πολύ λεβέντη μου καί περαστικά σου !στα έματα υγείας σε καταλαβαίνω και συμπάσχω κιόλας...καταρραμένο κρύωμα, όσο για το παιδί σου εύχομαι να μην είναι τίποτα σοβαρό και να το ξεπεράσετε γρήγορα!! καλημέρα δον!
baby-alexandra
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2011
- Like
- 0
kalimera se olus ke pola.... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.015
- Πόντοι
- 26.470
καλημέρα μωρό μου....είσαι καλά?? σε πήρε ο ύπνος σήμερα??kalimera se olus ke pola.... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.015
- Πόντοι
- 26.470
σε ευχαριστώ πολύ...με έχει πάει καροτσάκι τώρα σχεδόν μια εβδομάδα...Σ'ευχαριστώ πολύ λεβέντη μου καί περαστικά σου !
![Tickedoff :tickedoff: :tickedoff:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tickedoff.gif)
![Tickedoff :tickedoff: :tickedoff:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tickedoff.gif)
baby-alexandra
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2011
- Like
- 0
kalimera...... ohi den me pire moromu ia ti to les afto??καλημέρα μωρό μου....είσαι καλά?? σε πήρε ο ύπνος σήμερα??
:-* :-* :-* :-*