lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.015
- Πόντοι
- 26.470
χειροτερεύω...ti kanis ise kalitera simera????? :-*
χειροτερεύω...ti kanis ise kalitera simera????? :-*
το νου σου
χειροτερεύω...
παντα καλακαλησπέρα ταφ...όλα καλά?? εγώ τα ίδια...στο κρεβάτι του πόνου... :'( :'(
και είπα ο καυλιάρης σήμερα να έκανα back to back κατάθεση στον τραπεζικό μου λογαριασμό με τα φράγκα που θα τους έπερνα σήμερα αλλά ο γαμημένος ο αίαντας αμολούσε χαρταετό στην ολλανδία μεσημεριάτικα... πως να μη χειροτερεύω...ευτυχώς έσωσα τα φράγκα τα μεσόβδομαδα...φυσιολογικο ορο θελεις ;)
χαίρομαι για σένα..κανένα ιδιαίτερο σχέδιο για κυριακή βράδυ? μπαλίτσα ίσως την πανάθα??παντα καλα
δεν πειραζει ρε λαγε, το στοιχημα δεν τελειωνει ;) ποσα ταμεια εχεις να πας ακομακαι είπα ο καυλιάρης σήμερα να έκανα back to back κατάθεση στον τραπεζικό μου λογαριασμό με τα φράγκα που θα τους έπερνα σήμερα αλλά ο γαμημένος ο αίαντας αμολούσε χαρταετό στην ολλανδία μεσημεριάτικα... πως να μη χειροτερεύω...ευτυχώς έσωσα τα φράγκα τα μεσόβδομαδα...
δεν γίνεται να αναρρώνω αλλά να κονομάω κιόλας?? και μου τη σπάει που τα φράγκα θα τα χω μέσα την πέμπτη...τραπεζική μεταφορά...5 εργάσιμες...δεν πειραζει ρε λαγε, το στοιχημα δεν τελειωνει ;) ποσα ταμεια εχεις να πας ακομα
σημασια εχει να αναρωσεις τωρα ;)
δεν γίνεται να αναρρώνω αλλά να κονομάω κιόλας?? και μου τη σπάει που τα φράγκα θα τα χω μέσα την πέμπτη...τραπεζική μεταφορά...5 εργάσιμες...
καρτα δεν εχεις ρε? Η εχει ορια?
Πάντως ρε λαγονισιώτη εσένα και του lEON 13 σας παρηγόρησε ή ομάδα σας , ενώ τής δικιάς μου κομμένα ρα φτερά κυριολεκτικά ! περαστικά σου πάντως .και είπα ο καυλιάρης σήμερα να έκανα back to back κατάθεση στον τραπεζικό μου λογαριασμό με τα φράγκα που θα τους έπερνα σήμερα αλλά ο γαμημένος ο αίαντας αμολούσε χαρταετό στην ολλανδία μεσημεριάτικα... πως να μη χειροτερεύω...ευτυχώς έσωσα τα φράγκα τα μεσόβδομαδα...
kavis den ine edo ?
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*καλημέρα στην πιο σέξυ παρέα του διαδικτύου...καλημέρα στα πιο ερωτικά κορίτσια...μα η πιο ζεστή και μεγάλη καλημέρα μαζί με ένα σβουριχτό φιλί σε έναν ξανθό άγγελο που μου έχει ταρακουνήσει τη ζωή για τα καλά!!! ;)