You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
ομορφα ολα τα μωρα του στούντιο....
Μπράβο...
Eυχαριστουμε μωρακι :-* :-* :-* :-*
και μαλλον απο την επομενη εβδομαδα θα εχουμε και μια καινουργια κοπέλα ;)
πολλα φιλακια
Αυτά κάνεις αγάπη μου γλυκειά και δεν μπορώ να σε ξεχάσω με τίποτα. το ξέρεις οτι σε σκεφτόμουνα σήμερα οταν οδηγούσα?Γλυκε μου terrorist χαρηκα που ακουσα τα νεα σου και που γυρισες πισω μια χαρα αν και κουρασμενος :- :'(
Ξαπλωσε σε λιγο μολις σου φυγει η υπερενταση μαναρακι μου γλυκο να ξεκουραστεις για νασαι αυριο μια χαρουλα
πολλα φιλακια
σου αφιερώνω το άσμα του αντύπα "οδηγώ και σε σκέφτομαι"
Που θα πάει? θα περάσει ο καιρός και θα πάμε στιε Μαλβίδες μωρό μου!!!
φιλα΄κια πολλά και θα τα πούμε σύντομα μωρό μου!!!
καλημερα
ναι οποτε θελεις μαναρακι ;) αν ειμαι και εγω στο μαγαζι ακομα καλυτερα ;)
αλλιως μου στελνεις ενα πμ για το ποτε θα πας και κανονιζω να σου τα δειξουν και να τα φωτογραφησεις ;)
πολλα φιλακια
αυτά είναι.... σ' ευχαριστώ πολύ... ;) ;)
γειασου κουκλί μου :-* :-* :-*
οποτε θελετε να ερθετε να δειτε τα ψιλοτακουνα μας και οχι μονο
πολλα φιλακια
βρε τι τραβάτε κι εσείς μ' εμάς τους τακουνόφιλους... χεχε....
Εισαι τυχερος μαναρακι μου γιατι η Τατιανα αδιαθετησε σημερα και η Νανσυ θα ειναι παλι αυριο Σαββατο το απογευμα ;)
Θα ενημερωθει και το σαιτ μας σε λιγο ;)
πολλα φιλακια
σήμερα απόγευμα ε...γαμώτο δεν θα μπορέσω. Αμα το ήξερα μερικές μέρες πιο πρίν θα τα είχα κανονίσει αλλιώς...Δεν πειράζει, η επόμενη ευκαιρία δεν θα πάει χαμένη!
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Αυτά κάνεις αγάπη μου γλυκειά και δεν μπορώ να σε ξεχάσω με τίποτα. το ξέρεις οτι σε σκεφτόμουνα σήμερα οταν οδηγούσα?
σου αφιερώνω το άσμα του αντύπα "οδηγώ και σε σκέφτομαι"
Που θα πάει? θα περάσει ο καιρός και θα πάμε στιε Μαλβίδες μωρό μου!!!
φιλα΄κια πολλά και θα τα πούμε σύντομα μωρό μου!!!
τι γλυκος που εισαι μαναρακι μου
δε σουχω πει ομως βρε μαναρι οταν οδηγεις το νου σου να τον εχεις στο τιμονι :- :-
θα σε μαλωσω
βρε τι τραβάτε κι εσείς μ' εμάς τους τακουνόφιλους... χεχε....
μη το λες αυτο μαναρακι μου γλυκο
τα παιδια με τα διαφορα φετιχ οπως και το δικο σου με τα τακουνια ειναι συνηθος απο τους πιο καλους, ευγενικους και αξιοσεβαστους πελατες μας ;)
Άντζελα επειδή είμαι αθεράπευτα ζιζάκιας, έχεις καμμιά ιδέα πότε έχει ξανά βάρδια η super Κατερίνα?
Ενώ την Κυριακή έχει πρωινό ξύπνημα. καφέ, εφημερίδα και Εύα!!!
Η Κατερινα ματακια μου γλυκά θα ειναι παλι την Πεμπτη απο το απογευμα ως το βραδυ ;)
[move]καλημέρα[/move]
[move]πανέμορφε[/move]
[move]κορίτσαρε[/move]
Καλημερα ομορφο μαναρακι μου ;)
ευχομαι να εχεις μια ωραια μερα
σήμερα απόγευμα ε...γαμώτο δεν θα μπορέσω. Αμα το ήξερα μερικές μέρες πιο πρίν θα τα είχα κανονίσει αλλιώς...Δεν πειράζει, η επόμενη ευκαιρία δεν θα πάει χαμένη!
δε πειραζει κουκλι μου, οντως προεκυψε τελευταια στιγμη γιατι η Τατιανα αδιαθετησε χθες :
η Νανσυ ομως θα ειναι και την Τεταρτη το πρωι και τη Παρασκευη το πρωι ;)
πολλα φιλακια
Αυτό δεν γίνεται μωρό μου αφού μου έχεις πάρει τα μυαλά!!!τι γλυκος που εισαι μαναρακι μου
δε σουχω πει ομως βρε μαναρι οταν οδηγεις το νου σου να τον εχεις στο τιμονι :- :-
θα σε μαλωσω
πολλα φιλακια
Και σου αφιερώνω το άσμα: "απο σένα θα πάω απο σένα θα πάω απο σένα θα χαθώ......." με πάρα πολύ αγάπη!!!
Και μην ξεχνιόμαστε έχεις χαιρετίσματα απο τα σκυλάκια μου!!!
φιλάκια πολλά!!!
ορίστε και το ομόνυμο τραγούδι απο την Λίτσα Διαμάντη πρίν απο πολλά χρόνια τότε που τα τραγούδια ήταν βγαλμένα απο την ζωή και την καθημερινότητα και δεν μιλούσαν για αρλούμπες!!!
αφιερωμένω εξαιρετικα σε σέενα μωρό μου και θα σου αφιερώσω και ένα άλλο αν το βρώ!!!!
Για το ομορφότερο μωρό της Ελλάδας την Άντζελα!!!
φιλάκια πολλά!!!
αφιερωμένω εξαιρετικα σε σέενα μωρό μου και θα σου αφιερώσω και ένα άλλο αν το βρώ!!!!
φιλάκια πολλά!!!