Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
καλημέρα. Η Νάνσυ μέχρι τι ώρα θα είναι? μπας και την κάνουμε σκαστη από τη δουλειά?

καλημερα μωρακι :cheesy: :cheesy: :cheesy:
και σημερα αλλα και την Τεταρτη που μας ερχεται η Νανσυ θα ειναι μεχρι τις 5 ;)

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

panos602100

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2008
Like
110
Πόντοι
0
καλημερα μωρακι :cheesy: :cheesy: :cheesy:

καλημερα Ατζελακι μιας και δεν μπορουμε να δουμε φωτο της Σοφιας :'( μπορεις σε παρακαλω να μας κανεις μια συντομη περιγραφη.Ευχαριστω και καλη επιτυχια και προσοχη στην 3η βαρδια :-* :-* :-*

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
καλημερα Ατζελακι μιας και δεν μπορουμε να δουμε φωτο της Σοφιας :'( μπορεις σε παρακαλω να μας κανεις μια συντομη περιγραφη.Ευχαριστω και καλη επιτυχια και προσοχη στην 3η βαρδια :-* :-* :-*

Η Σοφια ματια μου ηταν ξανθια τωρα ειναι καστανη με ισιο μαλλι μεχρι τους ωμους.
Ειναι αδυνατη καλλιγραμη με 3αρι στηθος ηλικιακα ειναι μεταξυ 24-25 και κανει full προγραμα ;)
Ευχαριστουμε ματια μου για τις ευχες σου και την παρατηρηση σου , εχθες ηταν η πρωτη μερα και ευχομασται να πανε ολα καλα συγουρα με τη βοηθεια σας ;)

πολλα φιλακια  :smitten: :grouphug: :smitten:

akaliptos66

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας κι από μένα....
φίλος του Heelover είμαι και μου έχει πει τα καλύτερα
για το μαγαζί σου!! Θα κανονίσουμε κάποια επίσκεψη μαζί γιατί μ' αρέσουν κι εμένα τα ψηλοτάκουνα ... ;) ;) ;)

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
γεια σας κι από μένα....
φίλος του Heelover είμαι και μου έχει πει τα καλύτερα
για το μαγαζί σου!! Θα κανονίσουμε κάποια επίσκεψη μαζί γιατί μ' αρέσουν κι εμένα τα ψηλοτάκουνα ... ;) ;) ;)

γειασου κουκλί μου :cheesy: :cheesy: :-* :-* :-*
οποτε θελετε να ερθετε να δειτε τα ψιλοτακουνα μας και οχι μονο :cheesy:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Μπου-Μπού παίζει η Νάνσυ να κάνει καμμία βάρδια σ/κ γιατι μεσοβδόμαδα λόγω δουλείας είναι δύσκολο να σκάσω μύτη. Επίσης όχι το άλλο σ/κ γιατι θα είμαι εκτός αθηνών!

woody76

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σου Αντζελα,
κατεβαινω απο Γερμανια τη Δευτερα 1/6 και ηθελα να ρωτησω ποια κοριτσια κανουν πρωκτικο. Ολα αυτα που διαβαζω για το studio μου εχουν εξαψει φοβερα την περιεργεια! Μεσα στην πρωτη εβδομαδα του Ιουνη θα σας επισκεφτω σιγουρα. Μηπως υπαρχει καποια καινουργια φωτογραφια της Ευας?
Πολλα φιλια και θα ηθελα να γνωρισω και σενα απο κοντα.Καλη επιτυχια στην τριτη βαρδια.Φαινεται πως οι δουλειες πανε καλα και ειναι πολυ λογικο.Αρα εκτος απο κουκλαρα και πολυ ενδιαφερουσα προσωπικοτητα εισαι και πανεξυπνη bussinesswoman!

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
τωρα δουλευει η ΣΟΦΙΑ :smitten: :smitten: μεχρι της 11

και απο της 11 μεχρι της 5 το πρωι η ΤΖΕΝΗ :smitten: :smitten:

πολλα φιλια :smitten: :grouphug: :smitten:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Γεια σου Αντζελα,
κατεβαινω απο Γερμανια τη Δευτερα 1/6 και ηθελα να ρωτησω ποια κοριτσια κανουν πρωκτικο. Ολα αυτα που διαβαζω για το studio μου εχουν εξαψει φοβερα την περιεργεια! Μεσα στην πρωτη εβδομαδα του Ιουνη θα σας επισκεφτω σιγουρα. Μηπως υπαρχει καποια καινουργια φωτογραφια της Ευας?
Πολλα φιλια και θα ηθελα να γνωρισω και σενα απο κοντα.Καλη επιτυχια στην τριτη βαρδια.Φαινεται πως οι δουλειες πανε καλα και ειναι πολυ λογικο.Αρα εκτος απο κουκλαρα και πολυ ενδιαφερουσα προσωπικοτητα εισαι και πανεξυπνη bussinesswoman!

Αντε μαναρακι μου με το καλο να ερθεις να σε γνωρισουμε και εμεις απο κοντα ;)και εγω στην Γερμανια μαγαλωσα και σιγκεκριμενα στο Μοναχο οποτε με τους Ελληνες του εξωτερικου με δενει μια ιδιαιτερη σχεση ;)
θα ηθελα να με ενιμερωσεις ποτε ακριβως θα μας επισκευτεις....οταν ειναι γλυκουλινι μου ;) ;)
οσο για το πιες κοπελες κανουν πρωκτικο....εγω φυσικα,η Σοφια,η Νικολ και η Ευα που απο οτι καταλαβαινω σε εχει αναστατωσει....
θα κοιταξω να δω μηπως εχω και αλλες φωτος με Ευα αλλιως σου υποσχομαι μεχρι την αλλη εβδομαδα να της βγαλω καινουριες :cheesy: ;) ;)
σε ευχαριστω και παλι για τα καλα σου λογια και ευχομαι να μας στηριξετε για να τα παμε καλα και με την τριτη βαρδυα :) ;)

πολλα πολλα φιλια :smitten: :grouphug: :smitten:

woody76

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Alles kla.Wenn ich in Griechenland komme, ich teile dich mit!Vielen Dank. Bis gleich!

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Μπου-Μπού παίζει η Νάνσυ να κάνει καμμία βάρδια σ/κ γιατι μεσοβδόμαδα λόγω δουλείας είναι δύσκολο να σκάσω μύτη. Επίσης όχι το άλλο σ/κ γιατι θα είμαι εκτός αθηνών!

Εισαι τυχερος μαναρακι μου γιατι η Τατιανα αδιαθετησε σημερα και η Νανσυ θα ειναι παλι αυριο Σαββατο το απογευμα ;)
Θα ενημερωθει και το σαιτ μας σε λιγο ;)

παρθένος19

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
γεια στις κουκλαρες μας......
αντζελα υπαρχει πιθανοτητα 40% ν ξεκινισς απο εδς πεμπτη κ να ειμαι αθηνα παρασκευη πρωι,πως γινετε ν κανονισουμε ποια κοριτσια θα δουλευουν??υπαρχει πιθανοτητα ν ειναι η τατιανα???εσυ ποτε θα εισαι??? ;) ;) γιατι  θελω ν περασω κ απο εσενα ν σε γνωρισω κ απο κοντα κ απο  :tits2: :tits2:, :knockinb:, :cum:...... :grin: :grin: :grin:....
τατιανα μου ελπιζω να τ πουμε συντομα κ να περασουμε καλα..... :knockinb:...

οσι τ χαιρετισματα μου...

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
γεια στις κουκλαρες μας......
αντζελα υπαρχει πιθανοτητα 40% ν ξεκινισς απο εδς πεμπτη κ να ειμαι αθηνα παρασκευη πρωι,πως γινετε ν κανονισουμε ποια κοριτσια θα δουλευουν??υπαρχει πιθανοτητα ν ειναι η τατιανα???εσυ ποτε θα εισαι??? ;) ;) γιατι  θελω ν περασω κ απο εσενα ν σε γνωρισω κ απο κοντα κ απο  :tits2: :tits2:, :knockinb:, :cum:...... :grin: :grin: :grin:....
τατιανα μου ελπιζω να τ πουμε συντομα κ να περασουμε καλα..... :knockinb:...

οσι τ χαιρετισματα μου...

καλως να ερθεις μωρακι :cheesy: :cheesy:
την παρασκευη 29/05 που ερχεσαι δουλευουν οι νανσυ-σοφια-νικολ
και το σαββατο 30/05 οι αλινα-μαργαριτα-τατιανα ;)
εγω κατα πασα πιθανοτητα θα δουλεψω ξανα κυριακη 07/06 ;)
αλλα ολο και πηγαινω απ το μαγαζι οποτε το πιο πιθανο ειναι να με πετυχεις ;)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
καλως να ερθεις μωρακι :cheesy: :cheesy:
την παρασκευη 29/05 που ερχεσαι δουλευουν οι νανσυ-σοφια-νικολ
και το σαββατο 30/05 οι αλινα-μαργαριτα-τατιανα ;)
εγω κατα πασα πιθανοτητα θα δουλεψω ξανα κυριακη 07/06 ;)
αλλα ολο και πηγαινω απ το μαγαζι οποτε το πιο πιθανο ειναι να με πετυχεις ;)

Όχι ρε Άντζελα Κυριακή 7/6 θα είμαι στη Μύκονο για τριήμερο και για να γλυτώσω από τη μαλακία των Ευροεκλογών. Πάλι δεν θα μπορέσω να σε δώ!

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Όχι ρε Άντζελα Κυριακή 7/6 θα είμαι στη Μύκονο για τριήμερο και για να γλυτώσω από τη μαλακία των Ευροεκλογών. Πάλι δεν θα μπορέσω να σε δώ!

και εγω Μυκονο θα παω ματάκια μου γιαυτο θα αργησω :cheesy:
θα πηγενα αυτο το ΣΚ αλλα το νησι τωρα ειναι γεματο απο τις φοιτητικες εκδρομες οποτε θα παω το επομενο :cheesy:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
και εγω Μυκονο θα παω ματάκια μου γιαυτο θα αργησω :cheesy:
θα πηγενα αυτο το ΣΚ αλλα το νησι τωρα ειναι γεματο απο τις φοιτητικες εκδρομες οποτε θα παω το επομενο :cheesy:

Ναι αλλά το ένα Σ/Κ εσύ εκεί εγώ εδώ, το άλλο ανάποδα, άντε να δούμε πότε θα τα καταφέρω να σε γνωρίσω. Και δεν εννοώ μόνω σεξουαλικώς που είμαι σίγουρος πως θα είσαι κορυφή, αλλά και σαν άτομο γιατί η προσωπικότητα σου μοιάζει τόσο συγροτημένη και η νοημοσύνη σου απίστευτη. Αληθεια έχεις κάνει I.Q. test. Αν έχεις και δεν θέλεις να απαντήσεις δημόσια, για να μην θεωρηθεί κομπασμός απάντησέ μου σε p.m. Είμαι πραγματικά περίεργος

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Ναι αλλά το ένα Σ/Κ εσύ εκεί εγώ εδώ, το άλλο ανάποδα, άντε να δούμε πότε θα τα καταφέρω να σε γνωρίσω. Και δεν εννοώ μόνω σεξουαλικώς που είμαι σίγουρος πως θα είσαι κορυφή, αλλά και σαν άτομο γιατί η προσωπικότητα σου μοιάζει τόσο συγροτημένη και η νοημοσύνη σου απίστευτη. Αληθεια έχεις κάνει I.Q. test. Αν έχεις και δεν θέλεις να απαντήσεις δημόσια, για να μην θεωρηθεί κομπασμός απάντησέ μου σε p.m. Είμαι πραγματικά περίεργος

καπου θα γνωριστουμε μαναρακι δε μπορει :cheesy:
που ξερεις μπορει να κατσω παραπανω αν μαρεσει στο νησι και να με δεις στο paradise ή στο λιβαδι ξαπλωμενη στην διπλανη σου ξαπλώστρα :cheesy: ;)
δεν εχω κανει τετοιο test ματακια μου γλυκα δεν μουχει χρειαστει αλλωστε αλλα ουτε μου ετυχε να το κανω ετσι για πλάκα, δεν ξερω βεβαια και κατα ποσο αυτα τα test ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα και αν ειναι 100% εγκυρα :huh:

terrorist

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
1.992
καλήμέρα στο πιο όμορφο μωρό της Αθήνας την Άντζελα και σε όλους τους συναγωνιστές.
Δυστυχώς μωρό μου λόγω αυξημένης δουλειάς τις τελευταίες 2 μέρες τώρα κατάφερα να μπώ, μετά απο 18 ώρες οδήγησης. Βλέπεις στην ελλάδα οι νόμοι έιναι για να τους παραβαίνουμε, μια και δεν εφαρμόζονται ποτέ. Μόλις επέστρεψα απο 1 ταξιδακι αστραπή μέχρι το ζαντάνσκι της Βουλγαρίας που πήγα να φέρω κάποιους εκδρομείς, αφού το λεωφορέιο τους χάλασε, και όπως καταλαβαίνεις είμαι πτώωωωωωωωωωωωωωωμααααααααα. Μακάρι να ήσουνα εδω να με ξεκούραζες όπως εσυ ξέρεις.
Φίλε Γιώργοθα σου πω ένα πράγμα και διασταυρωσέ το απο τυχόν γνωστούς που μπορέι να έχεις. Για λόγους υγιεινής κκαι μόνο αποφεύγω να χρησιμοποιώ την πεντάδα. Γιατί είναι λίγα τα πούλμαν που έχουν νερό μεσα με τουαλέτα που να λειτουργείκαι να μπορέις να πλυθείς & αυτά είναι αυτοκίνητα της τελευταίας 5ετίας. Έπειτα αν ήταν να  :knockinb: όποια μου τη έπεφτε τότε θα είχα κολλήσει πολλές αρώστιες. Γιαυτό και πριν  :knockinb: κάποια κοπέλλα κοιτάω πρώτα αν είναι υγιής και αν παίρνει προφυλάξεις υγιηνής όπως μπάνιο πριν και μετά, προφυλακτικό κλπ. Εξάλλου στο εξωτερικό υπάρχουν ειδικοί χώροι πάρκιγκ για λεωφορέια- φορτηγα που έχουν μπάνιο με ζεστό νερό, τουαλέτα, εδικούς χώρους για άδειασμα -  καθάρισμα της τουαλέτας του πούλμαν καθως απορυπαντικα για την απολύμανσή της.

αυτά τα ολίγ ααπο μένα
φιλάκια στο μωρό μου την Άντζελα
:smitten: :smitten: :smitten:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom