καλήμέρα στο πιο όμορφο μωρό της Αθήνας την Άντζελα και σε όλους τους συναγωνιστές.
Δυστυχώς μωρό μου λόγω αυξημένης δουλειάς τις τελευταίες 2 μέρες τώρα κατάφερα να μπώ, μετά απο 18 ώρες οδήγησης. Βλέπεις στην ελλάδα οι νόμοι έιναι για να τους παραβαίνουμε, μια και δεν εφαρμόζονται ποτέ. Μόλις επέστρεψα απο 1 ταξιδακι αστραπή μέχρι το ζαντάνσκι της Βουλγαρίας που πήγα να φέρω κάποιους εκδρομείς, αφού το λεωφορέιο τους χάλασε, και όπως καταλαβαίνεις είμαι πτώωωωωωωωωωωωωωωμααααααααα. Μακάρι να ήσουνα εδω να με ξεκούραζες όπως εσυ ξέρεις.
Φίλε Γιώργοθα σου πω ένα πράγμα και διασταυρωσέ το απο τυχόν γνωστούς που μπορέι να έχεις. Για λόγους υγιεινής κκαι μόνο αποφεύγω να χρησιμοποιώ την πεντάδα. Γιατί είναι λίγα τα πούλμαν που έχουν νερό μεσα με τουαλέτα που να λειτουργείκαι να μπορέις να πλυθείς & αυτά είναι αυτοκίνητα της τελευταίας 5ετίας. Έπειτα αν ήταν να
όποια μου τη έπεφτε τότε θα είχα κολλήσει πολλές αρώστιες. Γιαυτό και πριν
κάποια κοπέλλα κοιτάω πρώτα αν είναι υγιής και αν παίρνει προφυλάξεις υγιηνής όπως μπάνιο πριν και μετά, προφυλακτικό κλπ. Εξάλλου στο εξωτερικό υπάρχουν ειδικοί χώροι πάρκιγκ για λεωφορέια- φορτηγα που έχουν μπάνιο με ζεστό νερό, τουαλέτα, εδικούς χώρους για άδειασμα - καθάρισμα της τουαλέτας του πούλμαν καθως απορυπαντικα για την απολύμανσή της.
αυτά τα ολίγ ααπο μένα
φιλάκια στο μωρό μου την Άντζελα