ένας που δεν ξέρει να μιλάει και δεν έχει τι να πι pμαλακίες θα λέει όπως εσύ..
η μια γελασε η αλλη εβρισε αρα καλο το χιουμορ μου και επιπεδου να μην το καταλαβαινουν και ολοι!!!!!!!!!!!!
ένας που δεν ξέρει να μιλάει και δεν έχει τι να πι pμαλακίες θα λέει όπως εσύ..
αφού το βλέπεις τόσο φοβερό κουκλίτσα μου e τότε είσαι και εσύ εκεί μέσα σε αυτό το μαγαζί
η μια γελασε η αλλη εβρισε αρα καλο το χιουμορ μου και επιπεδου να μην το καταλαβαινουν και ολοι!!!!!!!!!!!!
ρε μαλακες ειναι δυνατον!!!!θα σας χωσω κανενα μπινελικι ...και για τις κριτικες τσακωνοσαστε...ελεος
περασε καλα ο τυπος του ηρθε εμπνευση εγραψε την ραψωδια...χωρος διασκεδασης ειναι εδω...δεν ειναι εργασια και απασχοληση...
και εσυ ρε παπαρα αν σε μαυρισαν εχουνε δικαιωμα...τι ψαχνεις να βρεις;;;γιαυτο υπαρχει και αυτη η επιλογη...περασες καλα ;;;την βρηκες;;;σου ηρθε εμπνευση για υμνους;;;στα ριπαπα σου τι θα πει ο ενας και ο αλλος...
για σου κροίσο αγόρι τε κανεις εσύ που χάθηκες.. :-* :-* :-* :-* :-*γειαααααααααααααααααααααα σε όλους
αλλά ιδιαίτερα στη Νεφέλη και στο .....έργο τέχνης που ονομάσθηκε Αριστούργημα....
για σου κροίσο αγόρι τε κανεις εσύ που χάθηκες.. :-* :-* :-* :-* :-*
Συμφωνα με την υποσχεση σου,θα εισαι στο παρτι αυτης της βδομαδαςδεν σε βριζω γιατι εισαι γαυρος
μα δεν εχει καμια ανακοινωσηΣυμφωνα με την υποσχεση σου,θα εισαι στο παρτι αυτης της βδομαδας
Ενω αμα γινει θα παςμα δεν εχει καμια ανακοινωση
Ενω αμα γινει θα πας
Ελα ρε,αφου ολοι θελουν να δουν τη φιρμα που λεγεται σταματης
ναι αλλα μετα θα εχει αλλα αρνητικα αυτη η υποθεσηΕλα ρε,αφου ολοι θελουν να δουν τη φιρμα που λεγεται σταματης
Θα αρχισει η απομυθοποιηση δικε μουναι αλλα μετα θα εχει αλλα αρνητικα αυτη η υποθεση
Ξερεις τι θα πει να εχεις φιρμα και να εισαι αγνωστος
δεν ειναι κατι το συνηθες
ποια απομυθοποιηση ρεΘα αρχισει η απομυθοποιηση δικε μου
Ρε συ εδω δεν εβαλες ημερομηνια επισκεψης στη κριτικη για να μη σε καταλαβουν ..
Μαν τι να πω,ο μυθος σου εχει εξαπλωθει στα περατα τη γηςποια απομυθοποιηση ρε
θα θελουν ολοι να βγουν μαζι μου για καφε και για ποτο μετα
θα το δεις
Ναι... σιγα μην πω και τι ωρα πηγα
Μαν τι να πω,ο μυθος σου εχει εξαπλωθει στα περατα τη γης
Μπροστα στις κριτικες σου νιωθω πολυ μικρος
Προσκυνω Σταματη ρε
Σε πειραζουμε μας λες αρρωστακιαπολυ ειρωνευεσαι φιλος
Σε πειραζουμε μας λες αρρωστακια
Σε εχουμε στα οπα οπα,μας λες ειρωνες
Αποφασισε επιτελους