Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Δωσε στο λαο σου!!!!!
Κουκλάρες!!!
δες αυτη που ειναι ακυκλοφορητη ;)
www.postimage.org/] [/url]
www.postimage.org/]image upload[/url]
Δωσε στο λαο σου!!!!!
Κουκλάρες!!!
γεια σου θεε σαρου...ζω για να διαβαζω κριτικες σου!!!!Δωσε στο λαο σου!!!!!
Κουκλάρες!!!
δες αυτη που ειναι ακυκλοφορητη ;)
Mας εκλασε το παριπα ο μικρος αγαπουλης
γεια σου θεε σαρου...ζω για να διαβαζω κριτικες σου!!!!
Ημουνα αλλα εφυγα απο αυτο το σταδιο ..μην ξεχνας οτι υπηρξες και εσυ αγαπουλης.....και τωρα εισαι κρυφοαγαπουλης
ρε μαλακες ειναι δυνατον!!!!θα σας χωσω κανενα μπινελικι ...και για τις κριτικες τσακωνοσαστε...ελεος
περασε καλα ο τυπος του ηρθε εμπνευση εγραψε την ραψωδια...χωρος διασκεδασης ειναι εδω...δεν ειναι εργασια και απασχοληση...
και εσυ ρε παπαρα αν σε μαυρισαν εχουνε δικαιωμα...τι ψαχνεις να βρεις;;;γιαυτο υπαρχει και αυτη η επιλογη...περασες καλα ;;;την βρηκες;;;σου ηρθε εμπνευση για υμνους;;;στα ριπαπα σου τι θα πει ο ενας και ο αλλος...
Nέες φωτογραφίες στη σελίδα του studio.......
Eλένη + Νεφέλη
www.postimage.org/] [/url]
www.postimage.org/]image hosting jpg[/url]
Ημουνα αλλα εφυγα απο αυτο το σταδιο ..
ευχάριστο αγάπη μου τι κανεις εσύ όλα καλά... :-* :-* :-* :-* :-*Αντε επιτέλους είδαμε και τις υπόλοιπες...
Κούκλα είσαι Νεφέλη!
:-* :-* :-*
ολο πατσαβουρες φερνει αυτο το μαγαζι!!!!!!!!!!!!!!!!!
χχαχαχαχαχχαχχχχααχαχαχαχαχα..................
οντως..εχω τρελλαθει με τον γαυρο και γραφω σχεδον μονο στα αθλητικα...αλλα να ξερεις οτι μολις δω κριτικη σου την ρουφαω μεχρι τελευταιας σταγονας και την απολαμβανω....θεος λεμεΓεια σου hristidi! Νασαι καλά, σε ευχαριστώ! Χαθήκαμε!
αχαχαχαχαχαχ....μωρη τρελλη...τι με θελεις...αφου με ειχες αλλα δεν το ηξερες:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
ωωωωωωωωωωω......εσυ εισαι κακοοοοοος.......
σε θελω....
καλησπερα,ειμαι η κελλυ,χαρηκα,γεια θου
ένας που δεν ξέρει να μιλάει και δεν έχει τι να πι pμαλακίες θα λέει όπως εσύ..ολο πατσαβουρες φερνει αυτο το μαγαζι!!!!!!!!!!!!!!!!!
χχαχαχαχαχχαχχχχααχαχαχαχαχα..................
Καλα εσυ σαν γυναικα κουτσομπολευεις αλλα και ο Σταματης ρουφιανος ;το οτι εχεις φυγει απο αυτο το σταδιο το λες εσυ....
εγω αλλα μαθαινω....
αχαχαχαχαχαχ....μωρη τρελλη...τι με θελεις...αφου με ειχες αλλα δεν το ηξερες
αφού το βλέπεις τόσο φοβερό κουκλίτσα μου e τότε είσαι και εσύ εκεί μέσα σε αυτό το μαγαζίαααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα......
φοβεροοοοοοο........
:-* :-* :-* :-* :-* :-*