ΝΕΦΕΛΑΚΙ
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2011
- Like
- 0
το καλύτερο που κανεις και καλή σου μέρα... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Καλα ειμαι φως μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* !!!
Ξεκουραζομαι και πινω !!!
το καλύτερο που κανεις και καλή σου μέρα... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Καλα ειμαι φως μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* !!!
Ξεκουραζομαι και πινω !!!
καλημέρα αρρωστούλα!!! μας έλειψες...το καλύτερο που κανεις και καλή σου μέρα... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
η πέτρα είναι πολύ καυτή!!! καλημέρα λιονταράκο...σήμερα μπαλκόνι ή εξοχικό??
Καλημέρα κουμπαρουλα.το καλύτερο που κανεις και καλή σου μέρα... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
το καλύτερο που κανεις και καλή σου μέρα... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
έμπλεξα με κηπουρικές εργασίες... τώρα αρωματίστηκα(burbery summer)και βάζω μπροστά το λιοντάρι μου(πεζό)...Σπιτι, γιατι το βραδυ παλι εργασια !!!
Εσυ ποτε θα πας ??? ;)
Ολο φευγεις και ολο εκει εισαι !!!
Να προσεχεις τα καυτα, πειραζουν !!!
καλημέρα lagonisian ..τι έγινε όλα καλά ετοίμαζες για τις πέτρες ..καλημέρα αρρωστούλα!!! μας έλειψες...
Ο.Κ !!!έμπλεξα με κηπουρικές εργασίες... τώρα αρωματίστηκα(burbery summer)και βάζω μπροστά το λιοντάρι μου(πεζό)...
είπα να ακολουθήσω τον σπιντ...να δω και λίγο τις μεγάλες...σας βαρεθήκαμε εσάς τις πιτσιρίκες...καλημέρα lagonisian ..τι έγινε όλα καλά ετοίμαζες για τις πέτρες ..
καλημέρα κουμπάρε ,,τι κανεις πως είσαι ,,σύντομα θα βγούνε και τα .δικαμοu..Καλημέρα κουμπαρουλα.
Ανυπομονω να δω τις καινουργιες σου φωτογραφιες.
Να το προσεξεις αυτο........είπα να ακολουθήσω τον σπιντ...να δω και λίγο τις μεγάλες...σας βαρεθήκαμε εσάς τις πιτσιρίκες...
παρα πολύ καλά θα κανεις γιατί όχι καλή δύναμη..είπα να ακολουθήσω τον σπιντ...να δω και λίγο τις μεγάλες...σας βαρεθήκαμε εσάς τις πιτσιρίκες...
Αγάπη μου γλυκό εσύ ,,εγώ είμαι με άδεια ακόμα ποτε θα γυρίσω θα τα πούμε. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :'( :-* :-*προχτες περασα αλλα δεν δουλευες. Πήρα την Αναστασία τελικα! Τελεία είναι αλλα μην σε νοιαζει δεν σε ξεχασα. Στην εχω στημένη!!!!
Αγάπη μου γλυκό εσύ ,,εγώ είμαι με άδεια ακόμα ποτε θα γυρίσω θα τα πούμε. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :'( :-* :-*
Καλησπερα σε ολα τα ομορφα κοριτσια και στην καλη παρεα
α μπορείς να με καλέσεις στην άδεια σου να σε δαγκώσω εκει.
παρεπιπτόντως lagonisian σόρρυ για παρασκευή που μπούκαρα κατευθείαν μεσα. Υπέθεσα οτι θα ήσουν μετα εξω να πούμε καμια μαλακία. Την άλλη φορά!
Καλησπέρα όμορφο αγόρι!Καλησπερα σε ολα τα ομορφα κοριτσια και στην καλη παρεα