anastasiaHOT
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2011
- Like
- 0
καλημέρα όμορφο μου κορίτσι...να σου πω κάτι να χαρείς??
kalimera che pola :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* apo emena che aliki
καλημέρα όμορφο μου κορίτσι...να σου πω κάτι να χαρείς??
να δώσεις πολλά φιλία(με γλώσσα) στο υπέροχο μωρό μου δίπλα σου, και σε σένα απλά ένα ζεστό φιλί στο μάγουλο!! για να χαρείς λοιπόν και εσύ και η αλίκη σε 2-3 ώρες θα έρθει ένας υπέροχος, μελαχροινός κούκλος, γυμνασμένος και με καλούς τρόπους να σας κάνει παρέα!!kalimera che pola :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* apo emena che aliki
se perimenoume lagoudaki! aliki is speaking! filakia apo oles mas (kai tin Petra)....... Se perimenoume.... :-* :-* :-* :-*να δώσεις πολλά φιλία(με γλώσσα) στο υπέροχο μωρό μου δίπλα σου, και σε σένα απλά ένα ζεστό φιλί στο μάγουλο!! για να χαρείς λοιπόν και εσύ και η αλίκη σε 2-3 ώρες θα έρθει ένας υπέροχος, μελαχροινός κούκλος, γυμνασμένος και με καλούς τρόπους να σας κάνει παρέα!!
Kαλημερα κουκλα μου, πολλα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* !!!kalimera se olous :-* :-* :-*
Ηρθε, ο Λαγος ???να δώσεις πολλά φιλία(με γλώσσα) στο υπέροχο μωρό μου δίπλα σου, και σε σένα απλά ένα ζεστό φιλί στο μάγουλο!! για να χαρείς λοιπόν και εσύ και η αλίκη σε 2-3 ώρες θα έρθει ένας υπέροχος, μελαχροινός κούκλος, γυμνασμένος και με καλούς τρόπους να σας κάνει παρέα!!
Kαλημερα κουκλα μου, πολλα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* !!!
Καλημερα κουκλα μου, πολλα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* !!!Καλημέρα σε όλους!
καλημέρα αγάπη μου έτσι καλά προσπαθώ εσύ τι κάνει όλα καλά.. :-* :-* :-* :-* :'( :-* :-*Καλημερα κουκλα μου, πολλα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* !!!
Πως εισαι με τον πυρετο, καλυτερα ???
τυπε δεν πας να της βαλεις το θερμομετρο? ρε τι αλλο θα ακουσουμε.....Καλημερα κουκλα μου, πολλα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* !!!
Πως εισαι με τον πυρετο, καλυτερα ???
τώρα φεύγω από λαγονήσι!! σε 45-50 λεπτά θα είμαι στη ζεστή και φιλόξενη αγκαλιά σας( για την πέτρα έρχομαι, μη νομίζετε τίποτα άλλο)...se perimenoume lagoudaki! aliki is speaking! filakia apo oles mas (kai tin Petra)....... Se perimenoume.... :-* :-* :-* :-*
Καλα ειμαι φως μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* !!!καλημέρα αγάπη μου έτσι καλά προσπαθώ εσύ τι κάνει όλα καλά.. :-* :-* :-* :-* :'( :-* :-*
τώρα φεύγω από λαγονήσι!! σε 45-50 λεπτά θα είμαι στη ζεστή και φιλόξενη αγκαλιά σας( για την πέτρα έρχομαι, μη νομίζετε τίποτα άλλο)...
Οταν αναρωση, θα γινει και αυτο !!! ;) ;) ;)τυπε δεν πας να της βαλεις το θερμομετρο? ρε τι αλλο θα ακουσουμε.....
Καλη Κυριακη στα ομορφα κοριτσια του 104 και στους θαυμαστες τους.
;) ;) ;) ;) ;) ;)
η πέτρα είναι πολύ καυτή!!! καλημέρα λιονταράκο...σήμερα μπαλκόνι ή εξοχικό??Καλο δρομο Λαγε !!!
Και καλα να περασεις ........................