για σου μωρό μου τι κανεις όλα καλά !φενετε που αρέσει στην παρέα η πονηριά... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Εγω μονο εσενα θελω μωρο μου! Καμια αλλη!!!
για σου μωρό μου τι κανεις όλα καλά !φενετε που αρέσει στην παρέα η πονηριά... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Εγω μονο εσενα θελω μωρο μου! Καμια αλλη!!!
Καλε εσυ εισαι αγρια! :o
Ξαφνικα σε θελω πολυ! ( Κέλλυ)
Εγω μονο εσενα θελω μωρο μου! Καμια αλλη!!! (Νεφέλη)
πως τα πατε χανουμακιαπιπα κωλο θα με παει
Κέλλυ, να προτείνω να εκλάβεις ότι συνέβη σαν μία ατυχή έκφραση που πιστεύω πως η Νεφελλη δεν εννοούσε με τον τρόπο που ειπώθηκε και καταλάβαμε.
Ας δώσεις τόπο στη οργή και να προχωρήσουμε παρακάτω;
μπα ξεπεραστηκε η μανια με της πατσογριες
υγ καλησπερα
Φάσκεις και αντιφάσκεις...
Μωρό μου εσύ ! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Εγω μονο εσενα θελω μωρο μου! Καμια αλλη!!!
Μαλλον δεν ξερεις να διαβαζεις.
Μωρό μου εσύ ! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
και εσύ αγάπη μου γλυκό,..και εγω, και εγω!!!
καλησπέρα μωρό μου ,,,πο τε θα γυρίσω θα το κανονίσουμε..Καλησπέρα σε όλους. Τι κάνετε;
Καλησπέρα ΚΕΛΛΑΚΙ μου. Τι κάνεις; Σου έλειψα; Εμένα πολύ! :-*
Καλησπέρα ΝΕΦΕΛΑΚΙ. Πότε θα κανονίσουμε εμείς που λέγαμε;
Δεν έχει καμία σχέση με αυτό που λες …απλα αδίκησα κάποιο άτομο και δεν το αντέχω αυτό…Έβγαλα λάθος συμπέρασμα…μάλιστα..........να ηρεμήσεις είναι δυνατόν;
αν σκεφτείς ότι η επαφή εντός του 104 είναι απλά μια σαρκική και πρέπει χωρίς συναίσθημα, επαφή;
ότι τα "κοριτσια" απλά σε βοηθούν να ζήσεις μια φαντασίωση σου και να περάσεις όμορφα αλλά για το καλό όχι μόνο του δικού τους αλλά όλων δεν πρέπει να υπάρχει συναίσθημα; παράκληση, ηρέμησε!
Βεβαίως, φάσκεις και αντιφάσκεις αγαπητέ...
Γιατι δεν είναι δυνατόν να ''λες'' στην Νεφέλη ό,τι θέλεις μόνο εκείνη και λίγο πριν να έχεις δηλώσει πως θέλεις και την Κέλλυ...
''αντιφάσκω : υποστηρίζω κάτι που αναιρεί, που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με προηγούμενες ή παλαιότερες δηλώσεις ή απόψεις μου...''
Ε...πώς να το κάνουμε...
Την μία λες έτσι την άλλη αλλιώς...
Στην καλύτερη περίπτωση , αλλάζεις πολυ εύκολα γνώμη...
Μπορεί να σου έχει κανείς εμπιστοσύνη;...
Ιδού το αιχμηρόν ερώτημα...