CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
γατα εισαι!Eσενα θα σου κανω καποια ταχυρυθμα μαθηματα....
![]()
![]()
![]()
Buona sera bella Anastasia.
Buon turno a te, ma anche ad Alessandra
;) ;) ;) ;) ;)
καλησπέρα στην ωραια Αναστασία!
οχι ολουςΚαλησπέρα στα παιδιά που μπήκαν τώρα (τους προηγούμενους απ'ότι διαβάζω τώρα..τους ισοπέδωσε όλους η Κέλλυ)
Καλησπέρα Αναστασία! Πολλά φιλιά σε εσένα και στην Αλεξάνδρα (και καλή βάρδια να έχετε)
Καλησπέρα στα παιδιά που μπήκαν τώρα (τους προηγούμενους απ'ότι διαβάζω τώρα..τους ισοπέδωσε όλους η Κέλλυ)
Καλησπέρα Αναστασία! Πολλά φιλιά σε εσένα και στην Αλεξάνδρα (και καλή βάρδια να έχετε)
καλημερα λιονταρι καλημερα στους κοριτσαρους που δουλευουν τωραKαλημερα και στην ανδρικη, που θα μαζευτει μετα !!!
καλημερα φιλαρακο μου εισαι καλα; χτες πολυ ωραια. κ η τσσκα εκανε το καθηκον της.Καλημερα σε ολους/ες![]()
![]()
καλημερα φιλαρακο μου εισαι καλα; χτες πολυ ωραια. κ η τσσκα εκανε το καθηκον της.
στο4.20 θα εκανα κ γω το καθηκον μου!!λεω να το παιξω κ γω τελικαΚαλημερα φιλε μου.. Οντως πολυ καλα ηταν χθες.. Και η ρωσικη ομαδα εκανε το καθηκον κι ευελπιστω να κανει το ιδιο και η λιμανισια ομαδα σε αποδοση 4.2![]()
στο4.20 θα εκανα κ γω το καθηκον μου!!λεω να το παιξω κ γω τελικα
χτες γνωρισα κ τη μητερα του ορεστη...μια χαρα! Σχεδιαζεις επισκεψη στουντιο?Σε τετοιου ειδους προκλησεις αξιζει το ρισκο ;)