CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
γατα εισαι!Eσενα θα σου κανω καποια ταχυρυθμα μαθηματα....
Buona sera bella Anastasia.
Buon turno a te, ma anche ad Alessandra
;) ;) ;) ;) ;)
καλησπέρα στην ωραια Αναστασία!
οχι ολους αντεχω εγωΚαλησπέρα στα παιδιά που μπήκαν τώρα (τους προηγούμενους απ'ότι διαβάζω τώρα..τους ισοπέδωσε όλους η Κέλλυ)
Καλησπέρα Αναστασία! Πολλά φιλιά σε εσένα και στην Αλεξάνδρα (και καλή βάρδια να έχετε)
Καλησπέρα στα παιδιά που μπήκαν τώρα (τους προηγούμενους απ'ότι διαβάζω τώρα..τους ισοπέδωσε όλους η Κέλλυ)
Καλησπέρα Αναστασία! Πολλά φιλιά σε εσένα και στην Αλεξάνδρα (και καλή βάρδια να έχετε)
καλημερα λιονταρι καλημερα στους κοριτσαρους που δουλευουν τωραKαλημερα και στην ανδρικη , που θα μαζευτει μετα !!!
καλημερα φιλαρακο μου εισαι καλα; χτες πολυ ωραια. κ η τσσκα εκανε το καθηκον της.Καλημερα σε ολους/ες
καλημερα φιλαρακο μου εισαι καλα; χτες πολυ ωραια. κ η τσσκα εκανε το καθηκον της.
στο4.20 θα εκανα κ γω το καθηκον μου!!λεω να το παιξω κ γω τελικαΚαλημερα φιλε μου.. Οντως πολυ καλα ηταν χθες.. Και η ρωσικη ομαδα εκανε το καθηκον κι ευελπιστω να κανει το ιδιο και η λιμανισια ομαδα σε αποδοση 4.2
στο4.20 θα εκανα κ γω το καθηκον μου!!λεω να το παιξω κ γω τελικα
χτες γνωρισα κ τη μητερα του ορεστη...μια χαρα! Σχεδιαζεις επισκεψη στουντιο?Σε τετοιου ειδους προκλησεις αξιζει το ρισκο ;)