lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Μηνύματα
- 12.585
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.015
- Πόντοι
- 26.470
αχ για μλενα το λες?? είσαι πολύ καλή...![]()
![]()
Καλησπέρα στα όμορφα αγόρια μας!!!
![]()
![]()
kisses by marina
αχ για μλενα το λες?? είσαι πολύ καλή...![]()
![]()
Καλησπέρα στα όμορφα αγόρια μας!!!
![]()
![]()
kisses by marina
![]()
![]()
Καλησπέρα στα όμορφα αγόρια μας!!!
![]()
![]()
kisses by marina
Καλησπέρα στα όμορφα αγόρια μας!!!
αχ για μλενα το λες?? είσαι πολύ καλή...![]()
καλησπέρα όμορφη μαρίνα...τι γίνεται στην αθήνα? βρέχει??
πατέρα...Για όσους ή όσες αρέσει το μαγείρεμα:
Συνταγή: Λαγός Στιφάδο
1 Λαγός
Ξίδι
3 κιλά κρεμμυδάκια βολβοί
1 1/2 κούπας λάδι
Αλάτι
3 φύλλα δάφνης
6-8 κόκκοι μπαχάρι
6-8 κόκκοι μαύρο πιπέρι
800 γραμμάρια ντομάτες περασμένες από σίτα
3-4 σκελίδες σκόρδο
----- Για τη μαρινάτα
1/4 κούπας ξίδι
4 φύλλα δάφνης
20 κόκκοι μαύρο πιπέρι
10 κόκκοι μπαχάρι
5 σκελίδες σκόρδο
Τρόπος παρασκευής
Πλύντε καλά τον λαγό και ξεπλύνετε τον με ξίδι. Κόψτε τον σε μερίδες. Ετοιμάστε τη μαρινάτα και βάλτε τα κομμάτια του λαγού μέσα σ'αυτή. Αφήστε τα στη μαρινάτα, στο ψυγείο 2 έως 6 ημέρες. Για να καθαρίστε ευκολότερα τα κρεμμυδάκια, βουτήξτε τα σε νερό που βράζει και αφήστε τα να σταθούν περίπου 30 λεπτά. Σοτάρετε τα λίγα λίγα στο λάδι και στραγγίστε τα. Στο ίδιο λάδι σοτάρετε τα κομμάτια του λαγού, αφού τα βγάλετε από τη μαρινάτα και τα στραγγίσετε. Περάστε τη μαρινάτα από σουρωτήρι και ρίξτε την στην κατσαρόλα με τον λαγό. Ρίξτε αλάτι, πιπέρι, τη δάφνη, το μπαχάρι, το πιπέρι και τη ντομάτα. Σκεπάστε και βράστε τον λαγό για 15 λεπτά. Προσθέστε τα κρεμμυδάκια και το σκόρδο και συνεχίστε το βράσιμο, ώσπου να μαλακώσουν τα κρεμμυδάκια και να δέσει η σάλτσα. Εάν τα κρεμμυδάκια μαλακώσουν πριν δέσει η σάλτσα, στραγγίστε τη σε μια κατσαρόλα και συμπυκνώστε την. Όταν δέσει, ρίξτε την στην κατσαρόλα με το στιφάδο. Βάλτε τα κομμάτια του λαγού στο κέντρο μιας μεγάλης πιατέλας και αραδιάστε τριγύρω τα κρεμμυδάκια. Σερβίρετε το στιφάδο ζεστό. Όσο περισσέψει, φυλάξτε το στο ψυγείο. Τη δεύτερη μέρα είναι ακόμη πιο νόστιμη.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ
να υποθέσουμε οτι στο επόμενο Angela exclusive θα εχει πιάτα με το συγκεκριμένο φαγητό; :headbang3![]()
![]()
![]()
![]()
νομίζεις...εγώ΄ξέρω...ο λαγός πάλι ξέφυγε! χτυπά και φεύγει.![]()
![]()
Angela exclusive δεν γνωρίζουμε αν και πότε θα ξαναέχει
πατέρα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
νομίζεις...εγώ΄ξέρω...
από ότι βλέπω σου αρέσει η ελαφριά κουζίνα...κοίτα...δεν εννοούσα εσένα...άλλωστε δεν είσαι ο μόνος λαγός...αλλά πάλι...είσαι και απειλητικός...
θα κάνουμε μοσχάρι στιφάδο που μου αρέσει! την βρήκα τη λύση! ικανοποιημένος;
μέσα στους επόμενους μήνες σίγουρα μάλλον, υποθέτω ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάτι ίσως να οργανωθεί!!!και δεν θα θέλεις να μου πεις; δεν θα μαθευτεί;
από ότι βλέπω σου αρέσει η ελαφριά κουζίνα...![]()
![]()
Καλησπερα στιs κουκλεs και στουs μαγκεs![]()
μέσα στους επόμενους μήνες σίγουρα μάλλον, υποθέτω ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάτι ίσως να οργανωθεί!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
νομίζω ότι μάλλον θα γίνει στης 25 δεκεμβρίου του 2012....με την καταστροφή του κόσμου...εμείς θα πίνουμε...καλησπέρα.
σημείωσε ημερομηνία 17 Μαΐου 2012. θα τα πούμε εκεί.