baby-alexandra
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2011
- Like
- 0
ke ipe kanis to anditeto??? ;)ότι μου αρέσει να κάνω έρωτα και όχι σεξ... ;)
ke ipe kanis to anditeto??? ;)ότι μου αρέσει να κάνω έρωτα και όχι σεξ... ;)
και πολύ κρατήθηκες...malista ta sovaresto ia 2 lepta.........![]()
![]()
πως νόμιζα ότι εσύ είπες το αντίθετο...νόμιζα ότι από μένα θες μόνο σκληρο, άγριο και παθιασμένο σεξ...άμα ψάχνεις, αργό, ρομαντικό, παθιάρικο έρωτα....τότε είμαι όλος δικός σου!!!ke ipe kanis to anditeto??? ;)
πως νόμιζα ότι εσύ είπες το αντίθετο...νόμιζα ότι από μένα θες μόνο σκληρο, άγριο και παθιασμένο σεξ...άμα ψάχνεις, αργό, ρομαντικό, παθιάρικο έρωτα....τότε είμαι όλος δικός σου!!!![]()
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
τότε μωρό μου ετοιμάσου να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία!!!
Στο sex γινεται να χαιρονται ολες το υπεροχο κορμι σου.ότι μου αρέσει να κάνω έρωτα και όχι σεξ... ;)
τότε μωρό μου ετοιμάσου να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία!!!![]()
![]()
η σκέψη και η λογική σου με βγάζει από το αδιέξοδο...σε ευχαριστώ που υπάρχεις μεγάλε ινδιάνε...οπότε ορμάω!!!Στο sex γινεται να χαιρονται ολες το υπεροχο κορμι σου.
Στον ερωτα οχι.
Ομως στο studio κανεις sex οχι ερωτα. ;)
Οποτε κανενα προβλημα.
Και πρέπει να το καταλάβουν όλοι αυτό ;)Στο sex γινεται να χαιρονται ολες το υπεροχο κορμι σου.
Στον ερωτα οχι.
[size=20pt]Ομως στο studio κανεις sex οχι ερωτα. [/size] ;)
Οποτε κανενα προβλημα.
ήδη ετοιμάζομαι..
ναι καλά τώρα...έίπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα...Και πρέπει να το καταλάβουν όλοι αυτό ;)
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*ήδη ετοιμάζομαι..![]()
Για καλο δικό τους, πρωτα απ΄ολα........Και πρέπει να το καταλάβουν όλοι αυτό ;)
δεν το καταλαβα αυτο?ναι καλά τώρα...έίπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα...![]()
![]()
να σας θυμίσω ότι κάτι λέγαμε για ρομαντισμό???....που πήγε ξαφνικά??Για καλο δικό τους, πρωτα απ΄ολα........
;) ;) ;) ;) ;)
αφού κ συ κατά βάθος είσαι ένας από εμάς...ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ!!!δεν το καταλαβα αυτο?
κουκλάρα μου εσύ...sas hereto ke pola filia ta leme avrio pao stin fotografisi![]()
![]()
![]()
:-* :-* :-* :-* :-*
![]()