You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ναι κατι μου ειπε η υπηρεσια αλλα λεω μπα λαθος θα εκανε....πως τα περασες?? ;) ;)
πολλα φιλια
όπως πάντα τέλεια!
κουμπάρε αφου είπαμε οτι θα είσαι με την Τζένη κουμπάροι. Τι ενδιαφέρεσαι για άλλες κοπέλες?αγαπημένη μου επιχειρηματία, η τρίτη βάρδια θα καλυφθεί με το υπάρχον προσωπικό ή θα κάνετε προσλήψεις νέου;
αφιερώσου στην κουμπάρα Τζένη γιατί θα
ΚΑλησπέρα αγάπη μου γλυκειά. Τι κάνεις?
Δεν μπόρεσα να σε πάρω σήμερα γιατί ήμουνα όλη μερα στο τιμόνι και"έτρεχα" πολύ να προλάβω τα δρομολόγια. Θα τα πούμε σύντομα.
φιλάκια!!!
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
κουμπάρε αφου είπαμε οτι θα είσαι με την Τζένη κουμπάροι. Τι ενδιαφέρεσαι για άλλες κοπέλες?
αφιερώσου στην κουμπάρα Τζένη γιατί θα
Δεν μπόρεσα να σε πάρω σήμερα γιατί ήμουνα όλη μερα στο τιμόνι και"έτρεχα" πολύ να προλάβω τα δρομολόγια. Θα τα πούμε σύντομα.
φιλάκια!!!
καλέ μου φίλε δεν είπαμε, είπες...
πως λες το "ποιανού γυναίκα είναι τα παιδιά;"
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
αγαπημένη μου επιχειρηματία, η τρίτη βάρδια θα καλυφθεί με το υπάρχον προσωπικό ή θα κάνετε προσλήψεις νέου;
οχι ματια μου
ενας απο τους λογους αλλωστε που ανοιγει και η 3η βαρδια ειναι να μπορεσουν να παρουν οι ηδη υπαρχουσες κοπέλες ακομα περισσότερες μερες μιας και ολες θελουν να δουλεψουν παραπανω χωρις να υπηρχε μεχρι τωρα αυτη η δυνατοτητα.
βεβαια αν βρεθει καμια κοπέλα καινουργια που να εχει καποιες συγκεκριμενες προδιαγραφες για το μαγαζι συγουρα ολο και καποια βαρδια θα παρει
η μονη εξτρα προσληψη ειναι ενος υδραυλικου που θα μας βαλει μια ντουζιερα στο ενα δωματιο ;)
όπως πάντα τέλεια!
φανταζομαι με τη Νανσυ?
δε κρατηθηκες μαναρακι ως τη Κυριακη για την Ευα?
φιλάκια!!!
καλησπερα μαναρακι
δε πειραζει και εγω δουλειες ειχα γυμναστηριο, solarium και ψωνια απ τα hondos center σε καλλυντικα και βρακακια ;)
πολλα φιλακια
epivitoras300
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Αν θελεται ηλεκτρολογο ειμαι εγω
φανταζομαι με τη Νανσυ?
δε κρατηθηκες μαναρακι ως τη Κυριακη για την Ευα?
μπα σε καλό σου! Μάλλον θα έρθω και αυριο το πρωί γιατι έχω ΄πεθυμήσει την Ευα που άλλωστε ήταν και η πρώτη κοπελούδα που δοκίμασα στο 104! Την παρασκευή μόλις σχόλασα θυμήθηκα οτι δουλευει η Νάνσυ, με την οποία έχω περάσει επίσης υπέροχα, και επειδή δεν ξέρω πότε θα ξανάχω την ευκαιρία, είπα να περάσω μια βολτίτσα!
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Αν θελεται ηλεκτρολογο ειμαι εγω
θα τοχω υποψιν μου μαναρακι ;)
ολο και κατι χρειαζομαστε
προς το παρον υδραυλικο για να μας βαλει τη ντουζιερα και ψυκτικο για να μας κανει service τα aircondition ενοψη καλοκαιριου ηθελα αλλα ευτυχως βρηκα ;)
μπα σε καλό σου! Μάλλον θα έρθω και αυριο το πρωί γιατι έχω ΄πεθυμήσει την Ευα που άλλωστε ήταν και η πρώτη κοπελούδα που δοκίμασα στο 104! Την παρασκευή μόλις σχόλασα θυμήθηκα οτι δουλευει η Νάνσυ, με την οποία έχω περάσει επίσης υπέροχα, και επειδή δεν ξέρω πότε θα ξανάχω την ευκαιρία, είπα να περάσω μια βολτίτσα!
αμα τα καταφερεις πηγενε ετσι και αλλιως η Ευα πια σε ξερει και υπαρχει μεταξυ σας μια οικιοτητα.
Μες την εβδομαδα παντως ολο και καποια βαρδια θα εχει ;)
πολλα φιλακια
ANAKOINΩΣΗ.....
Απο Πεμπτη 21-5 το μαγαζι θα εχει και βραδυνη βαρδυα 23 με 5 το πρωι. ;) ;) ;) ;)
μακια
αντε με το καλο
καλά βρε κουμπάρε!!! Ότι θες εσύ!!!καλέ μου φίλε δεν είπαμε, είπες...
πως λες το "ποιανού γυναίκα είναι τα παιδιά;"
Δεν σου χαλάω χατήρι!!!
προετοιμάζεσαι για το γάμο αγάπη μου?καλησπερα μαναρακι
δε πειραζει και εγω δουλειες ειχα γυμναστηριο, solarium και ψωνια απ τα hondos center σε καλλυντικα και βρακακια ;)
πολλα φιλακια
Κοίτα να πάρεις και κάτι ξεχωριστό για την πρώτη νύχτα μας μωρό μου!!!