You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Kir-Bill30
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπέρα. ωραία μωράκια βλέπω στις φωτο...
Kir-Bill30
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Η Κατερίνα η βυζαρου, πότε θα είναι? την είχα τιμησει καποια στιγμη...και λεω να κανω μια επανάληψη
Η Κατερίνα η βυζαρου, πότε θα είναι? την είχα τιμησει καποια στιγμη...και λεω να κανω μια επανάληψη
Πέμπτη απόγευμα...
έ Άντζελα... θυμάμαι καλά??
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
θα ειναι την επομενη Πεμπτη ματια μου απ τις 17:00 εως τις 05:00 ;)
πολλα φιλακια
παίρνω φόρα και.......
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Πέμπτη απόγευμα...
έ Άντζελα... θυμάμαι καλά??
εισαι αστερι ματια μου ;)
αν ξεχασω ποτε καποια βαρδια θα σου στειλω πμ ;)
πολλα φιλακια
καλησπέρα στο πιο όμορφο μωρό της Ελλάδας!!! Τι κάνεις αγάπη μου γλυκειά? χαρηκα που ακουσα την αισθησιακή φωνούλα σου σήμερα!!!
αυριο Σαββατο
πρωι η Τζενη
απογευμα η Τατιανα
πολλα φιλακια
καλησπέρα σε όλους και ειδικά στον κουμπάρο μου τον όσιο!!!
Κουμπάρε καλησπέρα καλά να εισαι
Αγάπη μου Άντζελα να είσαι καλά και θα τα πούμε σύντομα!!!
Kir-Bill30
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ευχαριστώ για την πληροφορία! οπότε σημειώνω στην ατζέντα: η Πέμπτη είναι πιασμένη...θα ειναι την επομενη Πεμπτη ματια μου απ τις 17:00 εως τις 05:00 ;)
πολλα φιλακια
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
δεν αντιλεγω..η σοφια ειναι πανεμορφη γι αυτο κατεβηκα στην περιοχη μονο και μονο γι αυτη...απλα σε τετοιες εποχες ακομα και τα 10 ευρω δεν περισσευουν.αλλιως...απλα θυμαμαι στις αρχες δουλευε κι εκεινη με 30...
καλα θυμασαι ματια μου
αυτο εγινε στις πρωτες 1-2 βαρδιες της
μετα η κοπέλα δεν ηταν ικανοποιημένη οποτε αναγκαστηκα κατατληξαμε στα 40 :-
μη νομιζεις δεν ειναι και οτι καλυτερο για εμας τις υπολοιπες να δουλευουμε με 30 και 1 κοπέλα να δουλευει με 40 αλλα οπως σου ειπα τη Σοφια την πιστευω γιαυτο και το δεχτηκα δεδομενου μαλιστα του οτι η Σοφια εχει και την εμφανιση αλλα και την ποιοτητα ωστε να καλυψει το επιπλεον κοστος
Πιστευω καταλαβενεις οτι ειναι αρκετα δυσκολο εως απιθανο για μια κοπέλα που κανει αυτη τη δουλεια απο τα 50ε που κερδιζει σε καθε ραντεβου σε αλλα μαγαζια ξαφνικα να δεχτει αυτη τη τεραστια μειωση σχεδον 50% και να δουλεψει με 30ε
Στις υπολοιπες 9 κοπέλες το καταφερα , στη Σοφια δε μου βγηκε αλλα τουλαχιστον χαλαλι της γιατι πιστευω οτι ταξιζει (αλλιως δεν θα τη κραταγα κιολας οπως εκανα σε αλλες περιπτωσεις ;))
Απο εκει και περα στο μελλον υπάρχει περιπτωση να συμβει το ιδιο ακριβος και με αλλη κοπέλα που θα ερθει να δουλεψει και να ζητησει 40 ακομα και 50 (για 50ε δεν θα δεχτω φυσικα καν να συνεργαστω μαζι της) αλλα σε αυτο το πραγμα ματια μου δεν φταιω εγω αλλα οι υπαρχουσες συνθηκες της αγορας οι οποιες διαμορφονονται ουσιαστικα απο εσας τους πελατες
πολλα φιλακια
πολλα φιλακια
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
καλησπέρα στο πιο όμορφο μωρό της Ελλάδας!!! Τι κάνεις αγάπη μου γλυκειά? χαρηκα που ακουσα την αισθησιακή φωνούλα σου σήμερα!!!
καλησπέρα σε όλους και ειδικά στον κουμπάρο μου τον όσιο!!!
Κουμπάρε καλησπέρα καλά να εισαι
Αγάπη μου Άντζελα να είσαι καλά και θα τα πούμε σύντομα!!!
καλησπερα μαναρακι ;)
μια χαρα ειμαι ξεκουραζομαι σπιτι
ειχα παει γυμναστηριο να γυμνασω τον ποπουλη μου ;)
και εγω χαρηκα που τα ειπαμε μωρακι;)
πολλα φιλακια
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
εσύ πήγες γυμναστήριο, εγώ πέρασα το πρωί αλλα πάλι δεν σε βρήκα! Δεν πειράζει, άλλη φορά!
καλημερα
ναι ματακια μου παρασκευη-σαββατο συνηθος δεν πηγαινω στο μαγαζι
μενω και σχετικα μακρυα και θελω να αποφευγω τη πολλη κινηση στους δρομους οποτε αυτες τις μερες τις αφιερωνω σε μενα ;)
κυριακη απογευμα τωρα θα ξαναπαω
Δοκιμασες τη Νανσυ? Την Ευα νομιζα θα επισκεφτοσουν
πολλα φιλακια
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
κατα πάσα πιθανότητα, θα ξαναπεράσω και άυριο το πρωί (εκτός απροόπτου). Χτές πέρασα μετά την δουλεία και ήταν απόφαση τις στιγμής, αφου αποφέυγω να περνάω σε ώρα κοντά στο τέλος της βάρδυας.
ναι κατι μου ειπε η υπηρεσια αλλα λεω μπα λαθος θα εκανε....πως τα περασες?? ;) ;)
πολλα φιλια
NIGHTRIDER1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Μπράβο σου!! Σπαθί ξηγιέσαι.....δώσε κρεβάτι στον λαό!καλα θυμασαι ματια μου
αυτο εγινε στις πρωτες 1-2 βαρδιες της
μετα η κοπέλα δεν ηταν ικανοποιημένη οποτε αναγκαστηκα κατατληξαμε στα 40 :-
μη νομιζεις δεν ειναι και οτι καλυτερο για εμας τις υπολοιπες να δουλευουμε με 30 και 1 κοπέλα να δουλευει με 40 αλλα οπως σου ειπα τη Σοφια την πιστευω γιαυτο και το δεχτηκα δεδομενου μαλιστα του οτι η Σοφια εχει και την εμφανιση αλλα και την ποιοτητα ωστε να καλυψει το επιπλεον κοστος
Πιστευω καταλαβενεις οτι ειναι αρκετα δυσκολο εως απιθανο για μια κοπέλα που κανει αυτη τη δουλεια απο τα 50ε που κερδιζει σε καθε ραντεβου σε αλλα μαγαζια ξαφνικα να δεχτει αυτη τη τεραστια μειωση σχεδον 50% και να δουλεψει με 30ε
Στις υπολοιπες 9 κοπέλες το καταφερα , στη Σοφια δε μου βγηκε αλλα τουλαχιστον χαλαλι της γιατι πιστευω οτι ταξιζει (αλλιως δεν θα τη κραταγα κιολας οπως εκανα σε αλλες περιπτωσεις ;))
Απο εκει και περα στο μελλον υπάρχει περιπτωση να συμβει το ιδιο ακριβος και με αλλη κοπέλα που θα ερθει να δουλεψει και να ζητησει 40 ακομα και 50 (για 50ε δεν θα δεχτω φυσικα καν να συνεργαστω μαζι της) αλλα σε αυτο το πραγμα ματια μου δεν φταιω εγω αλλα οι υπαρχουσες συνθηκες της αγορας οι οποιες διαμορφονονται ουσιαστικα απο εσας τους πελατες
πολλα φιλακια
πολλα φιλακια