CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
μπα...τα κορίτσια άλλα λένε....είναι τυχαίο ότι με το που εμφανίζεσαι όλες μαζεύονται γύρω σου σαν τις μέλισσες γύρω από το μέλι??και τώρα τελευταία έχω να παρατηρήσω ότι μαζεύονται και αγοράκια... :o :oΤι καμακι να μου κανεις ?
Εχει περασει πια η μπογια μου......
λαγονι-σιαν!!!Λαγωνικό εισαι ? ? ? ?
Ελα εσυ και φορεσε και ρουχα καλογριας.........
δεν περνάς σήμερα από το μαγαζί να πούμε 2 κουβέντες?? είσαι ενδιαφέρων τύπος...Φιλε lagonisian δεν θα το ελεγα.. Mια φιλοσοφικη παρατηρηση που ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα..
Αλλωστε οι νταλκαδες στη ζωη μας ειναι πλεον η συνηθεια που εγινε λατρεια
λαγονι-σιαν!!!
έχε χάρη που σαι φίλος μου...
Αρχιζω να ανησυχω........και τώρα τελευταία έχω να παρατηρήσω ότι μαζεύονται και αγοράκια... :o :o
Παρεξηγιαρη πλακα κανω :-* :-* :-* :-* αφού το ξέρεις είμαι καλό παιδίέχε χάρη που σαι φίλος μου...
για έχε σε παρακαλώ σήμερα το νου σου...μην γίνει κανένα πέσιμο και έχουμε άλλα...άμα δεις τίποτα περίεργο φώναξε με και θα καθαρίσω...Αρχιζω να ανησυχω........
καλό παιδί...με λεφτά αισθήματα.... είσαι σούπε και για αυτό χάρηκα τόοοοοοοοοοοοσο πού που ήρθες έστω για λίγο προχτές....Παρεξηγιαρη πλακα κανω :-* :-* :-* :-* αφού το ξέρεις είμαι καλό παιδί
Αλίμονο…είδες τι φίλος είμαι τοσο δρόμο εκανακαλό παιδί...με λεφτά αισθήματα.... είσαι σούπε και για αυτό χάρηκα τόοοοοοοοοοοοσο πού που ήρθες έστω για λίγο προχτές....
αυτό εκτιμώ...ότι δεν λογαριάζεις ούτε κόπο ούτε έξοδα προκειμένου να μαστε παρέα!!! έλα πες αλήθεια....δεν ήρθες για μένα...το λενιώ και τον ορέστη ήθελες να δεις...Αλίμονο…είδες τι φίλος είμαι τοσο δρόμο εκανα
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις ….αυτό εκτιμώ...ότι δεν λογαριάζεις ούτε κόπο ούτε έξοδα προκειμένου να μαστε παρέα!!! έλα πες αλήθεια....δεν ήρθες για μένα...το λενιώ και τον ορέστη ήθελες να δεις...
ΚαλησπεραΚαλησπέρα sε όλη την παρέα,,,
έχε χάρη που σαι φίλος μου...