lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.015
- Πόντοι
- 26.470
έτσι σε θέλω..δε λυγάμε στις αναποδιές της ζωής...Βραδυνος είμαι, αλλα λείπει ο Μαρτης απο την Σαρακοστή ?
Εστω και για λιγο θα περασω.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
έτσι σε θέλω..δε λυγάμε στις αναποδιές της ζωής...Βραδυνος είμαι, αλλα λείπει ο Μαρτης απο την Σαρακοστή ?
Εστω και για λιγο θα περασω.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
από πολύ νωρίς μέχρι πολύ αργά... ;) ;) ;)bori na peraso kapia stigmi na sas vlepo.... ti ora peripu ta iste sto magazi??? :-* :-* :-* :-*
orea bori na peraso.... pola filia :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*από πολύ νωρίς μέχρι πολύ αργά... ;) ;) ;)
βάλε εκείνη τη φόρμα που μου αρέσει...ξέρεις ποια... ;) ;)orea bori na peraso.... pola filia :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλησπέρα…πολύ καλό αυτό που είπεςΜε θετικη σκεψη και χαμογελο προκαλουμε ευχαριστες εκπληξεις στη ζωη μας
Καλησπερα κοσμε![]()
kalispera moromu :-* :-* :-* :-* :-*Με θετικη σκεψη και χαμογελο προκαλουμε ευχαριστες εκπληξεις στη ζωη μας
Καλησπερα κοσμε![]()
και εμένα μου άρεσε πολύ...είδες?? ταιριάζουμε!!!Καλησπέρα…πολύ καλό αυτό που είπες![]()
Απο τις 7 μεχρι τις 9 περιπου.bori na peraso kapia stigmi na sas vlepo.... ti ora peripu ta iste sto magazi??? :-* :-* :-* :-*
mono me forema me kanonika ruha den tes na erto???? :-* :-* :-* :-* :-*βάλε εκείνη τη φόρμα που μου αρέσει...ξέρεις ποια... ;) ;)
Τι καμακι να μου κανεις ?έτσι σε θέλω..δε λυγάμε στις αναποδιές της ζωής...![]()
ωραία...πάντα ο ερχομός σου δίνει μια ιδιαίτερη λάμψη στο event(όχι, δεν σου κάνω καμάκι...
![]()
)
οπλοτε εφτά παρά πέντε πες μου να στρώσω η φυλής με κόκκινα χαλιά και να ανάψω τα πυροτεχνήματα!!!Απο τις 7 μεχρι τις 9 περιπου.
Θα χαρουμε να σε δουμε.
;) ;) ;) ;) ;)
Ελα εσυ και φορεσε και ρουχα καλογριας.........mono me forema me kanonika ruha den tes na erto???? :-* :-* :-* :-* :-*
δεν θα κανεις μπουρδελο την γειτονια μουοπλοτε εφτά παρά πέντε πες μου να στρώσω η φυλής με κόκκινα χαλιά και να ανάψω τα πυροτεχνήματα!!!
ama ta harite tote ta peraso moromu......pola filia ta ta pume apo konda :-* :-* :-*Απο τις 7 μεχρι τις 9 περιπου.
Θα χαρουμε να σε δουμε.
;) ;) ;) ;) ;)
είσαι τόσο υπέροχη που άμα βάλεις και κανονικά ρούχα θα εκτοξευθούμε στον ουρανό...ενώ με την κόκκινη φορμούλα που σε έχω πετύχει τόσες φορές μου δίνεις αιτία να φανταστώ πολλά πράγματα... ;) ;)mono me forema me kanonika ruha den tes na erto???? :-* :-* :-* :-* :-*
ρε συδεν θα κανεις μπουρδελο την γειτονια μου
![]()
![]()
![]()
οσμίζομαι νταλκάδες....Καλησπερα φιλε TAF..
Ολοι μας θεωρουμαστε ηρωες που καταφερνουμε να κρυβουμε τα οποια μας προβληματα πισω απο ενα ζεστο χαμογελο![]()
Καλησπερα γλυκυτατη Αλεξανδρα![]()
Ελα εσυ και φορεσε και ρουχα καλογριας.........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()