lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
΄λαγός λαγός αλλά σε όλα τα ανέκδοτα ο λαγός το ξεκωλιάζει το λιοντάρι... καλημέρα κ σε σένα γείτονα!!Καλημερα Λαγε !!!
΄λαγός λαγός αλλά σε όλα τα ανέκδοτα ο λαγός το ξεκωλιάζει το λιοντάρι... καλημέρα κ σε σένα γείτονα!!Καλημερα Λαγε !!!
Στα ανεκδοτα παντα, ετσι γινεται !!!΄λαγός λαγός αλλά σε όλα τα ανέκδοτα ο λαγός το ξεκωλιάζει το λιοντάρι... καλημέρα κ σε σένα γείτονα!!
αμέ!!! έχουμε πολύ!!! κ το κάνω κ καλά....αφήνω το κρέας τσιγαριστεί κ να βγάλει τα αρώματα του και μόλις αρχίσει να αλλάζει χρώμα το γυρνάω...και μετά αφού είναι έτοιμα κ τα μακαρόνια, τα ρίχνω στην κατσαρόλα με το κρέας για να πάρουν τη γεύση!!! άσε...οργασμός!!!θες λίγο??? Grin
Να ερθω για φαι ???
στην πραγματικότητα δεν πολυδιαφέρει...Στα ανεκδοτα παντα, ετσι γινεται !!!
Καλημερα στην Κυρια ΑΝΤΖΕΛΑ !!!
Αν δεν ειχε διαφορα, δεν θα εβγαζαν τα ανεκδοτα !!!στην πραγματικότητα δεν πολυδιαφέρει...
Βλεπω, οτι το κατεχεις το αθλημα !!!αμέ!!! έχουμε πολύ!!! κ το κάνω κ καλά....αφήνω το κρέας τσιγαριστεί κ να βγάλει τα αρώματα του και μόλις αρχίσει να αλλάζει χρώμα το γυρνάω...και μετά αφού είναι έτοιμα κ τα μακαρόνια, τα ρίχνω στην κατσαρόλα με το κρέας για να πάρουν τη γεύση!!! άσε...οργασμός!!!
είμαι τόσο καλός στη μαγειρική όσο και στοΒλεπω, οτι το κατεχεις το αθλημα !!!
Για να φαω, θα ερθω ρε συ !!!είμαι τόσο καλός στη μαγειρική όσο και στο
εεεε, δεν πάει....εγώ θα σου δώσω φαγητό και εσύ θα με αφήσεις να αυτό εννοούσα...τα θες όλα δικά σου...Για να φαω, θα ερθω ρε συ !!!
Οχι για να σε !!!
Ετσι ειναι τα πραγματα, αγαπητε μου ???εεεε, δεν πάει....εγώ θα σου δώσω φαγητό και εσύ θα με αφήσεις να αυτό εννοούσα...τα θες όλα δικά σου...
καλή κυριακή....αλλα θα έρθω να σε βρω από τη μυρωδια...Αντιο και καλο υπολοιπο της Κυριακης !!!
καλημερα σε ολους :-* :-* :-* :-* :-*
Καλημέρα βρε ψυχή ! τι έγινες ? χάθηκες τελευταία .καλημερα σε ολους :-* :-* :-* :-* :-*