lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.015
- Πόντοι
- 26.470
΄λαγός λαγός αλλά σε όλα τα ανέκδοτα ο λαγός το ξεκωλιάζει το λιοντάρι...Καλημερα Λαγε !!!![]()
![]()
![]()

΄λαγός λαγός αλλά σε όλα τα ανέκδοτα ο λαγός το ξεκωλιάζει το λιοντάρι...Καλημερα Λαγε !!!![]()
![]()
![]()
Στα ανεκδοτα παντα, ετσι γινεται !!!΄λαγός λαγός αλλά σε όλα τα ανέκδοτα ο λαγός το ξεκωλιάζει το λιοντάρι...![]()
![]()
καλημέρα κ σε σένα γείτονα!!
αμέ!!! έχουμε πολύ!!! κ το κάνω κ καλά....αφήνω το κρέας τσιγαριστεί κ να βγάλει τα αρώματα του και μόλις αρχίσει να αλλάζει χρώμα το γυρνάω...και μετά αφού είναι έτοιμα κ τα μακαρόνια, τα ρίχνω στην κατσαρόλα με το κρέας για να πάρουν τη γεύση!!! άσε...οργασμός!!!θες λίγο??? Grin
Να ερθω για φαι ???![]()
![]()
![]()
στην πραγματικότητα δεν πολυδιαφέρει...Στα ανεκδοτα παντα, ετσι γινεται !!!![]()
![]()
![]()
Καλημερα στην Κυρια ΑΝΤΖΕΛΑ !!!
Αν δεν ειχε διαφορα, δεν θα εβγαζαν τα ανεκδοτα !!!στην πραγματικότητα δεν πολυδιαφέρει...![]()
![]()
Βλεπω, οτι το κατεχεις το αθλημα !!!αμέ!!! έχουμε πολύ!!! κ το κάνω κ καλά....αφήνω το κρέας τσιγαριστεί κ να βγάλει τα αρώματα του και μόλις αρχίσει να αλλάζει χρώμα το γυρνάω...και μετά αφού είναι έτοιμα κ τα μακαρόνια, τα ρίχνω στην κατσαρόλα με το κρέας για να πάρουν τη γεύση!!! άσε...οργασμός!!!![]()
![]()
είμαι τόσο καλός στη μαγειρική όσο και στοΒλεπω, οτι το κατεχεις το αθλημα !!!![]()
Για να φαω, θα ερθω ρε συ !!!είμαι τόσο καλός στη μαγειρική όσο και στο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εεεε, δεν πάει....εγώ θα σου δώσω φαγητό και εσύ θα με αφήσεις ναΓια να φαω, θα ερθω ρε συ !!!
Οχι για να σε![]()
![]()
![]()
!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ετσι ειναι τα πραγματα, αγαπητε μου ???εεεε, δεν πάει....εγώ θα σου δώσω φαγητό και εσύ θα με αφήσεις να![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αυτό εννοούσα...τα θες όλα δικά σου...
καλή κυριακή....αλλα θα έρθω να σε βρω από τη μυρωδια...Αντιο και καλο υπολοιπο της Κυριακης !!!
Καλημέρα βρε ψυχή ! τι έγινες ? χάθηκες τελευταία .καλημερα σε ολους :-* :-* :-* :-* :-*